Ana_Zbyska Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Magia jest piękną, dużą, bardzo sympatyczną suczką. Urodziła się około 2003 roku, w azylu przebywa od 20.02.2008 roku. Magia została podrzucona pod schronisko. Wolontariusze, którzy przyszli na dyżur, zobaczyli ją biegająca pod bramą. Pewnie czekała z nadzieją, że wróci po nią ten, który ją zostawił.. Bardzo ufna w stosunku do ludzi suczka z wielka radością przyszła do wolontariuszy, szczęśliwa, że wreszcie widzi jakiegoś człowieka. Magia jest suczką bardzo przyjacielską i łagodną w stosunku do ludzi, nie przepada jednak za innymi psami. Jest karna, szybko się uczy. Wypuszczona na wybieg chodzi za człowiekiem, domaga się głaskania i przytulania. Magia potrafi chodzić na smyczy, jest wysterylizowana. Może zamieszkać w domku z ogrodem lub w mieszkaniu pod warunkiem zapewnienia dużej ilości ruchu. Będzie na pewno wierną i bardzo wesołą towarzyszką. Fotki Magii: Magia przebywa w tarnogórskim schronisku Cichym Kącie. W sprawie adopcji Magii, prosimy o kontakt telefoniczny; 602 318 518 Quote
San_(jagodowa:) Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Wielka pannica z zadziornym uchem biegnie na pierwszą!:lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wczoraj mnie nieźle przeciągnęła na smyczy przez schronisko:painting: :evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Ona cała jest cudowna:loveu::loveu::loveu: Quote
San_(jagodowa:) Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Magia pokazuje się tu: http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,15/173/ http://www.adopcje.org/adopcja11442.html Quote
San_(jagodowa:) Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Magiczna psica wskakuje na pierwszą!:) Quote
Ana_Zbyska Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ona jest PRZE KO CHA NA :loveu::loveu::loveu: Tak słodko sie przytulała dzisiaj:loveu: Zakochałam się znowu:loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Nieeee, Newtek wie, że to tylko taka niezobowiązująca znajomość:evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Uwierz mi, że bym baaaaaaaaardzo chciała, ale raz, nie ma na razie takiej możliwości, a dwa, mam za małe mieszkanie jak na Magię, to naprawdę cudowna psinka, wczoraj się śmiałyśmy, bo siedziałyśmy w kuchni i Halina mówi do MAgii, "idz zobacz kto tam chodzi", Magia wybiegła przed kuchnię, zaszczekała, zrobiła rozeznanie w prawo, w lewo, znowu zaszczekała i wróciłAa uradowana do nas:) Quote
San_(jagodowa:) Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :lol::lol::lol: Dzisiaj ciocia Ana zabrała Magię na spacerek :painting: Quote
Macho Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 I Magia później leżała w kojcu jak zastrzelona :eviltong: Quote
San_(jagodowa:) Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Magia, padłaś? Powstań i na górę zasuwaj!:eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Ta kobieta to ma tyyyyyle siły w sobie:):):) Silna baba!;) Quote
Recommended Posts