Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']
Taa a moze beagle sa najlepsze? :roll: :eviltong: jakos ja nie uwazam ze flaty sa najlepsze . choc nie oddalabym swojej Tosci za nic, ale jakos nie uwazam ze flaty sa najlepsze.[/QUOTE]

etam nie znasz się:evil_lol: sznaucery i kropka:p:eviltong:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://img396.imageshack.us/img396/7599/dsc1167dl2.jpg[/url] :mdleje: :loveu:

Świetne rysunki!!

Luzakowanie? Nawet nie wiedziałam :evil_lol: Zabierz mnie ze sobą na kunie :oops::evil_lol:

Posted

Cześć gaduły ;)
Własnie skończyłam przeglądać i zachwycać się fotkami w galerii Galiny, zdecydowanie jest co oglądać. Fotki jakości takiej, że nie wiem ile lat zajmie mi dogadywanie się z moim własnym aparatem, żeby zrobić choć po części takie, jak te zamieszczone tutaj... A modela też mam czarnego, tylko że z dodatkiem białego i zdecydowanie nie tak kosmatego, jak sznaucer :cool3: Tylko chyba się musi zapisać do Galiny na szkolenie, żeby nauczyć się odpowiednio pozować do zdjęć.

Posted

[quote name='betty_labrador']Taa a moze beagle sa najlepsze? :roll: :eviltong: jakos ja nie uwazam ze flaty sa najlepsze . choc nie oddalabym swojej Tosci za nic, ale jakos nie uwazam ze flaty sa najlepsze.

Justynko, ja mam lepszy pomysl z rysunkiem :diabloti: tylko musisz poczekac do piatku.[/QUOTE]

No jak flaty moga byc najlepsze, skoro sznaucery są ? :eviltong:

Doprawdy? A czemu do piątku akurat? :razz:

[quote name='LeCoyotte']etam nie znasz się:evil_lol: sznaucery i kropka:p:eviltong:[/QUOTE]

przegłosowane ! :diabloti:

[quote name='betty_labrador']ok, nie znam sie, przekonales mnie ! :diabloti: jutro kupuje sznupka :loveu:[/QUOTE]

po Tosi to może być dla Ciebie delikatny szok :evil_lol:

[quote name='anetta']Luzakowanie? Nawet nie wiedziałam :evil_lol: Zabierz mnie ze sobą na kunie :oops::evil_lol:[/QUOTE]

Haha, jak będę mieć własnego rumaka - nie omieszkam :p

[quote name='kate_m.']Cześć gaduły ;)
Własnie skończyłam przeglądać i zachwycać się fotkami w galerii Galiny, zdecydowanie jest co oglądać. Fotki jakości takiej, że nie wiem ile lat zajmie mi dogadywanie się z moim własnym aparatem, żeby zrobić choć po części takie, jak te zamieszczone tutaj... A modela też mam czarnego, tylko że z dodatkiem białego i zdecydowanie nie tak kosmatego, jak sznaucer :cool3: Tylko chyba się musi zapisać do Galiny na szkolenie, żeby nauczyć się odpowiednio pozować do zdjęć.[/QUOTE]

hej ! :multi:
Cieszę się, że galeria się podoba - w tej chwili cierpię na deficyt zdjęć dlatego tyle nagadane :diabloti:
co do jakości - w dużej mierze kwestia sprzętu, trochę umiejętności no i fajna modelka :razz: czyli moja zasługa w co najwyżej 1/3 :lol:
zapraszamy cześciej !!!

- - - -

nie ma to jak wkurw od rana..
wczoraj wstałam o 6.30, coby pojechać do MC po bonifikartę. powiedzieli mi, że mam przyjechać dzisiaj. ok - dziś też wstałam o 6.30 - pojechałam i co mi ta głupia sucz powiedziała ?! że nie mam szans dostać karty, bo one nie mogą rozchodzić się śród znajomych.
a temu kto mi powiedział wlepi naganę.
no świetnie, tylko ja nie pracuję tam od 1,5 miesiąca i jestem klientem jak każdy inny !
koleś za mną dostał kartę..

nie ma to jak profesjonalizm - ja rozumiem, że ona mnie nie lubi, ale do kur** nędzy bez przesady !

i tu nie chodzi o tą całą kartę - no trudno nie zjem 2 mln kalorii - ale chodzi o ZASADY. świat to jedne wielkie plecy, znajomości, wtyki - nie masz to możesz sobie nadmuchać. dam sobie rękę uciąć, że ten kolo za mną to był jej znajomy..
a ja idealistka wierzyłam w sprawiedliwość.

:angryy::angryy::angryy:

i dzień mam doprawdy świetnie rozpoczęty :placz: :angryy::angryy::angryy:

Posted

Moja częsta obecnośc tutaj jest gwaranotwana :razz:
Wykorzystaj fakt, że się dopiero uczysz jeździć samochodem i jak kiedyś spotkasz tą delikwentkę na ulicy, to jej przejedź po stopach :p

Posted

[quote name='Justa']
i tu nie chodzi o tą całą kartę - no trudno nie zjem 2 mln kalorii - ale chodzi o ZASADY. świat to jedne wielkie plecy, znajomości, wtyki - nie masz to możesz sobie nadmuchać. dam sobie rękę uciąć, że ten kolo za mną to był jej znajomy..
a ja idealistka wierzyłam w sprawiedliwość.
[/QUOTE]

dobrze , że ja już dawno przestałem wierzyć;)
A jak sie dzień skończył?:cool3: Zgaduję, że o wiele lepiej:p

Posted

[quote name='Justa']No jak flaty moga byc najlepsze, skoro sznaucery są ? :eviltong:

Doprawdy? A czemu do piątku akurat? :razz:

po Tosi to może być dla Ciebie delikatny szok :evil_lol:
:[/QUOTE]

:diabloti::eviltong:

do wystawy? :p czy juz sie rozmyslilas jak wiekszosc naszego towarzycha?:razz:

:loveu: delikatny powiadasz?:>

Posted

[quote name='eria']no niestety , niektórzy mają inne zasady lub nie mają ich wcale :roll::roll:[/QUOTE]

są ludzie i parapety.. :roll:

[quote name='kate_m.']Moja częsta obecnośc tutaj jest gwaranotwana :razz:
Wykorzystaj fakt, że się dopiero uczysz jeździć samochodem i jak kiedyś spotkasz tą delikwentkę na ulicy, to jej przejedź po stopach :p[/QUOTE]

z dziką satysfakcją :razz::diabloti:

[quote name='anetta']A co to jest bonifikarta? :oops::niewiem:

Ehh :glaszcze:[/QUOTE]

tańsze jedzenie bez ograniczeń w czasie trwania promocji.

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]a to można dostać bonifikartkę jak już się tam nie pracuje?:razz:[/B][/COLOR][/QUOTE]

można. u nas wczoraj i przedwczoraj 3 pierwsze osoby na drive..
ja byłam pierwsza, ale niestety nie odpowiadałam standartom :angryy:

[quote name='LeCoyotte']dobrze , że ja już dawno przestałem wierzyć;)
A jak sie dzień skończył?:cool3: Zgaduję, że o wiele lepiej:p[/QUOTE]

o ja naiwna..
jak się skończył? chyba cąłkiem nieźle. byłam na jazdach i wspominałam już, że jestem genialnym kierowcą? :eviltong: :loveu:
bez kitu kocham kierować samochodem :loveu:

[quote name='betty_labrador']:diabloti::eviltong:

do wystawy? :p czy juz sie rozmyslilas jak wiekszosc naszego towarzycha?:razz:

:loveu: delikatny powiadasz?:>[/QUOTE]

hmmm o której sie wystawiacie jutro? bo może się pojawię :diabloti:

[IMG]http://img378.imageshack.us/img378/7548/dsc1176cq0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Justa']
jak się skończył? chyba cąłkiem nieźle. byłam na jazdach i wspominałam już, że jestem genialnym kierowcą? :eviltong: :loveu:
bez kitu kocham kierować samochodem :loveu:
[/QUOTE]

heh ja tez uwielbiam kierować:) ..szczególnie na polskich drogach:roll: nieustanna walka z wszechobecnym debilizmem:angryy:

Posted

Taa, na temat debilizmu kierowców mogę snuć długie opowieści... Parę dni temu jeden przedstawiciel takowych "nie zauważył" czerwonego światła i byłby przerobił moje auto wraz ze mną w środku z trójwymiarowego na zdecydowanie dwuwymiarowe... Przy okazji przekonałam się, że umiem niemalże zawracać w miejscu, lawirować między samochodami i posiadam resztki refleksu. Ot, człowiek się dowiaduje nowych rzeczy o sobie, tylko jakoś wolę okoliczności trochę mniej podnoszące poziom adrenaliny...

A to wybieranie sobie, komu się należy bonifikarta też by mnie wyprowadziło z równowagi :|

Posted

[quote name='LeCoyotte']heh ja tez uwielbiam kierować:) ..szczególnie na polskich drogach:roll: nieustanna walka z wszechobecnym debilizmem:angryy:[/QUOTE]

a czy debilizmem można nazwać wjechania w krawężnik na 3 lekcji? :eviltong:
no cóż, podobno za wolno wchodziłam w zakręty, więc raz weszłam bardzo hmm.. dynamicznie i aż mną zarzuciło, trochę gumy spaliłam no i na koniec przydzwoniłam o krawężnik :evil_lol:
będe świetnym kierowcą :multi::loveu:
ale wczoraj grzałam 80 km/h :cool3: i było barrrrrrdzo fajnie :cool3:

[quote name='kate_m.']Taa, na temat debilizmu kierowców mogę snuć długie opowieści... Parę dni temu jeden przedstawiciel takowych "nie zauważył" czerwonego światła i byłby przerobił moje auto wraz ze mną w środku z trójwymiarowego na zdecydowanie dwuwymiarowe... Przy okazji przekonałam się, że umiem niemalże zawracać w miejscu, lawirować między samochodami i posiadam resztki refleksu. Ot, człowiek się dowiaduje nowych rzeczy o sobie, tylko jakoś wolę okoliczności trochę mniej podnoszące poziom adrenaliny...

A to wybieranie sobie, komu się należy bonifikarta też by mnie wyprowadziło z równowagi :|[/QUOTE]

Nic mi nie mów o wypadkach.. kilka lat temu o mały włos nie straciłam całej rodziny w wypadku. Jak zobaczyłam jak wyglądał nasz samochód, to serce mi stanęło, że tylko tak z tego wyszli.
Auto oczywiście do kasacji.

Co lepsze ta głupia suka mnie znała i kurna taki numer mi wywinęła. Ale w sumie źle trafiłam, bo zawsze miała do mnie jakieś 'ale' kiedy pracowałam.. :roll:

Posted

[quote name='kate_m.']Taa, na temat debilizmu kierowców mogę snuć długie opowieści... Parę dni temu jeden przedstawiciel takowych "nie zauważył" czerwonego światła [/QUOTE]
właśnie 2h temu miałem okazję podziwiać przejazd na czerwonym swietle:loveu: ... (nie mój rzecz jasna) A najlepsze są tiry:loveu:.

[quote name='Justa']a czy debilizmem można nazwać wjechania w krawężnik na 3 lekcji? :eviltong:

[COLOR="Red"]nie, to normalne:diabloti:[/COLOR]

ale wczoraj grzałam 80 km/h :cool3: i było barrrrrrdzo fajnie :cool3:
[/QUOTE]
na pierwszej lekcji (prawie 5 lat temu, jak ten czas fruuunie) miałem okazję śmigać 90kmph a potem tak mi sie spodobała szybka jazda, że powtórzyłem Twój wyczyn, tyle że zamiast krawężnika był rów:evil_lol: Tak btw, zawód instruktora jest ździebko extremalny:evil_lol: Jeździć bez pasów cały dzień z totalnym żółtodziobem za kierownicą wśród masy idiotów...

Posted

[quote name='LeCoyotte']
na pierwszej lekcji (prawie 5 lat temu, jak ten czas fruuunie) miałem okazję śmigać 90kmph a potem tak mi sie spodobała szybka jazda, że powtórzyłem Twój wyczyn, tyle że zamiast krawężnika był rów:evil_lol: Tak btw, zawód instruktora jest ździebko extremalny:evil_lol: Jeździć bez pasów cały dzień z totalnym żółtodziobem za kierownicą wśród masy idiotów...[/QUOTE]

Ah to widzę, że jest więcej takich zdolnych mistrzód kółka jak ja :loveu::multi:

Co do zawodu instruktora - ja również jestem pełna podziwu, szczególnie, że mój Grzegorz ani razu nie podniósł na mnie głosu.. Taka praca przecież stresująca jest niesamowicie..

Posted

[quote]tańsze jedzenie bez ograniczeń w czasie trwania promocji.[/quote]
Ahaaa.
W końcu kto może otrzymać taką karte?? Jest jakiś limit?

Strach chodzić chodnikiem :nerwy::evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']Ahaaa.
W końcu kto może otrzymać taką karte?? Jest jakiś limit?[/quote]

teoretycznie pierwsze 3 osoby, kiedy poprzednia karta traci ważność.
praktycznie - widać jak to wygląda.

[quote]Strach chodzić chodnikiem :nerwy::evil_lol:[/QUOTE]

spoko loko - grzesio czuwa :diabloti: