Justa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Olusia']:lol: Może jakieś zdjęcia by się znalazły? :p[/QUOTE] a proszę bardzo: na tle zachodzącego nieba dwie niewiasty :eviltong: [IMG]http://img112.imageshack.us/img112/9859/dsc0143cu0.jpg[/IMG] i galina przy oczywistej czynności [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/6785/dsc0806pi0.jpg[/IMG] łowca ryb nie wiem czy był [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/8372/dsc0575os9.jpg[/IMG] [quote name='Tinka:)']niedawno o tym czytałam, nieźle się zdziwiłam:shake:[/QUOTE] łaaaaaaaa :-o :mdleje: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Justa'] łaaaaaaaa :-o :mdleje:[/quote] fajnie, prawda?:loveu::evil_lol: galiny nie widać:shake: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Tinka:)']fajnie, prawda?:loveu::evil_lol: galiny nie widać:shake:[/QUOTE] zajebongo :evil_lol: już widać :p Quote
Ka-Vanga Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Justa'][url]http://img206.imageshack.us/img206/8372/dsc0575os9.jpg[/url][/quote] hahahaha, EXTRA!!!! :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Justa']zajebongo :evil_lol: już widać :p[/quote] :evil_lol::evil_lol: widać:cool3: [URL]http://img206.imageshack.us/img206/6785/dsc0806pi0.jpg[/URL] chciałam takie zdjęcie wczoraj Gramowi zrobić ale ten nie raczy doopy na miejscu posadzić:cool1: już nawet chciałam zrobić z perspektywy trawy jak biegnie- ale nawet af w lustrze za wolny jest :mdleje: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 czyli łowcy ryb nie było jak mniemam :cool3: w rzece pływa mnóstwo narybku a galina może spędzić cały dzień łapiąc je i mordując łapami :evil_lol: Ola, słusznie zrobiłaś że o 11 zaszyłaś sie w domu :diabloti: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: widać:cool3: [URL]http://img206.imageshack.us/img206/6785/dsc0806pi0.jpg[/URL] chciałam takie zdjęcie wczoraj Gramowi zrobić ale ten nie raczy doopy na miejscu posadzić:cool1: już nawet chciałam zrobić z perspektywy trawy jak biegnie- ale nawet af w lustrze za wolny jest :mdleje:[/QUOTE] hmm dlatego takie zdjęcia poprzedza się wymordowaniem :diabloti: galina akurat lubi pozować, szczególnie z kijem :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Justa']czyli łowcy ryb nie było jak mniemam :cool3: w rzece pływa mnóstwo narybku a galina może spędzić cały dzień łapiąc je i mordując łapami :evil_lol: Ola, słusznie zrobiłaś że o 11 zaszyłaś sie w domu :diabloti:[/quote] morderca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pojechalam tylko raniutko progesteron zrobic, zawiezc probke do lab. i pedem do domu :evil_lol: ;) Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Justa']hmm dlatego takie zdjęcia poprzedza się wymordowaniem :diabloti: galina akurat lubi pozować, szczególnie z kijem :eviltong:[/quote] jego się nie da wymordować tak, żeby się nie ruszał:cool1: a to ptaszek, a to zapaszek, a on co, siedzieć ma?! Grami też umie pozować, na zostań zostaje, ale się rusza za bardzo i nie wiadomo z której strony ufocić : P ot, zachciało się JRT:cool1: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Ka-Vanga']morderca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pojechalam tylko raniutko progesteron zrobic, zawiezc probke do lab. i pedem do domu :evil_lol: ;)[/QUOTE] ma to po mnie :eviltong: przezorna kobieto :diabloti: [quote name='Tinka:)']jego się nie da wymordować tak, żeby się nie ruszał:cool1: a to ptaszek, a to zapaszek, a on co, siedzieć ma?! Grami też umie pozować, na zostań zostaje, ale się rusza za bardzo i nie wiadomo z której strony ufocić : P ot, zachciało się JRT:cool1:[/QUOTE] galina też macha głową - i bardzo dobrze, bo dzięki temu mam kilka róznych ujęć a nie ruszam się z miejsca :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Justa'] galina też macha głową - i bardzo dobrze, bo dzięki temu mam kilka róznych ujęć a nie ruszam się z miejsca :eviltong:[/quote] u mnie jest tak, że jak ma z jednej strony głowę to jest pięknie z trawką, z drugiej jest ściana, z jeszcze innej jakieś zabawki czy zjeżdżalnie:cool1: Quote
Ka-Vanga Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Justa']galina też macha głową - i bardzo dobrze, bo dzięki temu mam kilka róznych ujęć a nie ruszam się z miejsca :eviltong:[/quote] i mowi mi, ze ja leniwa :evil_lol: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Tinka:)']u mnie jest tak, że jak ma z jednej strony głowę to jest pięknie z trawką, z drugiej jest ściana, z jeszcze innej jakieś zabawki czy zjeżdżalnie:cool1:[/QUOTE] no cóż - jak ci sie z ogrodu ruszyć nie chce to cierp :diabloti: [quote name='Ka-Vanga']i mowi mi, ze ja leniwa :evil_lol:[/QUOTE] tiak, tylko potem sie przeczołgowuję w inne miejsce, a ty wciąż lezysz :diabloti: Quote
Olusia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Super fotki :loveu: Galina z patykiem superowa :cool3: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Justa']no cóż - jak ci sie z ogrodu ruszyć nie chce to cierp :diabloti:[/quote] jak się ruszę z ogrodu to muszę się psem zajmować a nie foceniem:cool1: z kolei jak się zajmę foceniem to psu zdjęcia nie zrobie bo będzie daleeeko a ja mam ogniskową 80mm tylko:cool1: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [B]Tinka[/B] TYLKO 80mm? ja mam TYLKO 70mm :cool1: [B]Olusia[/B] dzięki :loveu: [IMG]http://img110.imageshack.us/img110/8488/dsc0655lv7.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Justa'][B]Tinka[/B] TYLKO 80mm? ja mam TYLKO 70mm :cool1:[/quote] ale ty masz tylko psa, który przyjdzie do Ciebie:cool1: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Tinka:)']ale ty masz tylko psa, który przyjdzie do Ciebie:cool1:[/QUOTE] ja mam psa, którego zdominowalam :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Justa']tiak, tylko potem sie przeczołgowuję w inne miejsce, a ty wciąż lezysz :diabloti:[/quote] ano leze i krece zoomem :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Justa']ja mam psa, którego zdominowalam :diabloti:[/quote] ten twój powinien to przeczytać, na jego miejscu zaczęłabym się bać :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Tinka:)']ten twój powinien to przeczytać, na jego miejscu zaczęłabym się bać :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] za późno.. :cool1: nie no, faceta wbrew pozorm bardzo łatwo naprowadzić na dobre tory.. ;) Quote
Justa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 galeństwu coraz mniej cieknie z nosa, ale tak 2-3 razy dziennie nie może nabrac powietrza.. no i teraz nie wiem czy to jest kwestia tego, że schodzi jej flegma i cąłe to świństwo, czy może to jakaś astma albo inne świństwo :placz: a wszystko wydawało się iść ku lepszemu.. Quote
betty_labrador Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 czesc :loveu: super ze dzis znajoma twarzyczka pojawila sie w tym wielkim KAKADU :) milo mi bylo :p a co do Galiny, nie marwt sie, ja mysle ze to poprostu przeziebienie, ale gdzie ona sie tak zalatwila :hmmmm: trzymam za nia kciuki :thumbs: Quote
Justa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='betty_labrador']czesc :loveu: super ze dzis znajoma twarzyczka pojawila sie w tym wielkim KAKADU :) milo mi bylo :p a co do Galiny, nie marwt sie, ja mysle ze to poprostu przeziebienie, ale gdzie ona sie tak zalatwila :hmmmm: trzymam za nia kciuki :thumbs:[/QUOTE] staram się nie martwić, ale jak jej te napady nie miną to z duszą na ramieniu pójdę do weta.. trzymajcie ckiuki za jaszczureczkę, coby mogła znów za piłką polatać.. Quote
betty_labrador Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 mocno trzymam kciuki!! bo musi byc dobrze!! ide juz pa :hand: Quote
Recommended Posts