betty_labrador Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Tinka bedziesz miec teraz nawal ochotnikow-tak jak ja :cool1: (:placz: ) chcialas-zareklamowalas sie- to masz :P Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='betty_labrador']Tinka bedziesz miec teraz nawal ochotnikow-tak jak ja :cool1: (:placz: ) chcialas-zareklamowalas sie- to masz :P[/quote] już nigdy więcej w żadnej galerii nic nie wstawię :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [B]Tinka[/B] to farbami namalowane? swietne:) Samba tez ma szanse na portrecik?:razz::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='LeCoyotte'][B]Tinka[/B] to farbami namalowane? swietne:) Samba tez ma szanse na portrecik?:razz::evil_lol:[/quote] Farbami;) no pewnie, dopóki się wakacje nie skończą:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Matusz']i Tobiasza też:loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol:[/quote] ????????:razz::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Matusz']????????:razz::loveu::loveu:[/quote] jak się wyrobię do końca wakacji to zrobię : P (a rysować potrafię dłuuugo:razz:) Quote
Szarik Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ale ja jestem pirsza w kolejce, si? :razz: :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']jak się wyrobię do końca wakacji to zrobię : P (a rysować potrafię dłuuugo:razz:)[/quote] ja mam ich jeszcze 2 miesiacy ,ty miesiąc, wyrobisz sie :p;) Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Szarik']Ale ja jestem pirsza w kolejce, si? :razz: :evil_lol:[/quote] jaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: za te jacki z Wawy:eviltong: Quote
Szarik Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Matusz']jaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: za te jacki z Wawy:eviltong:[/quote] :diabloti: Mam jednak nadzieję, że Tinka okaże się litościwsza :eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Matusz']ja mam ich jeszcze 2 miesiacy ,ty miesiąc, wyrobisz sie :p;)[/quote]no nie wiem:diabloti: [quote name='Szarik']Ale ja jestem pirsza w kolejce, si? :razz: :evil_lol:[/quote] [quote name='Matusz']jaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: za te jacki z Wawy:eviltong:[/quote] kto pierwszy mi zdjęcie na priv:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja drugi :diabloti: no Tinka, juz Ci zaplanowalismy wakacje:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='LeCoyotte']ja drugi :diabloti: no Tinka, juz Ci zaplanowalismy wakacje:evil_lol:[/quote] tak, ty drugi bo się nie kłócisz, grzeczny chłopiec:diabloti: a miało być tak pięknie:roll::cool1: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 pobijcie sie :P dobrze ze juz do mnie nikt nie sklada zamowien :siara: bo juz mam ich narazie za duzo!!!! :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Matusz']musisz sama wybrać:loveu:[/quote] nie nie, kto pierwszy ten lepszy:diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Matusz']musisz sama wybrać:loveu:[/QUOTE] no musisz wybrac Tobiaszka bo to piekny obiekt do malowania :loveu: juz dwukrotnie to potwierdzilam wybierajac go na model :P i Sambusie tez rysowalam swego czasu :) Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']nie nie, kto pierwszy ten lepszy:diabloti:[/quote] nie mogę teraz znaleźć:shake: Quote
Szarik Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No dobrze, mi to w sumie bez różnicy, Tobiasz może być pierwszy ;) A jak Ty się betty tak tu wychylasz do malowania, to może i Szarunia swego czasu być paćnęła na kartce? ;) Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Matusz']nie mogę teraz znaleźć:shake:[/quote] to se już sama poszukam:razz::diabloti: [quote name='Szarik']No dobrze, mi to w sumie bez różnicy, Tobiasz może być pierwszy ;) [/quote] ok;) Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 mi też bez różnicy :) aby Tinka zdążyła :) a betty też pięknie maluje, już dwa wiszą na ścianie u mnie:loveu: Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ale zrobiliśmy offa Justynie :evil_lol: wybacz Justynko :loveu: mła tele:loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Szarik']No dobrze, mi to w sumie bez różnicy, Tobiasz może być pierwszy ;) A jak Ty się betty tak tu wychylasz do malowania, to może i Szarunia swego czasu być paćnęła na kartce? ;)[/QUOTE] ja sie nie wychylam :P naprawde mam teraz mase zamowien i nie mam ciagle czasu wiec narazie nie przyjmuje nowych. jesli bedziesz cierpliwa zapraszam na watek o rysowaniu i tam sie udzielaj moze troche to nie apomne o TObie no i sie co jakis czas przypominaj ;) ale jak chcesz ofcors. [quote name='Matusz']a betty też pięknie maluje, już dwa wiszą na ścianie u mnie[/QUOTE] dziekuje za opinie :loveu: Justynka nam sysko wybacy :) :loveu: tzn takie offowanie :) [size=1]mam taka cicha nadzieje [/size] Quote
Recommended Posts