NightQueen Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [QUOTE]Cześć łamago[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Urazu nie zazdroszczę.. oby się szybko polepszyło[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] Kiedys miałem taki sam uraz, skutki do dzisiaj odczuwam.. [/QUOTE] to ją pocieszyłeś :D Quote
Justa Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='smallpati'] ty :) Dla mnie to jest godne podziwiania, sama dużo rozmawiam z wetką mojej młodej i dużo mi opowiada ile czasu zajęła jej nauka, to ogrom poświęcenia, ja nie wiem czy dałabym radę, tyle lat, tyle nauki :)[/QUOTE] Poświęceń mówisz.. ja nie uważam tego za poświęcenie - chcę coś robic i to robię. A jeśli chcę to w którym miejscu się poświęcam? Inna sprawa, że zajmuje to ogrom czasu i nie mogę robić wszystkiego na co mam ochotę, ale nigdy nie będzie tak, żeby czlowiek miał wszystko czego zapragnie w nieograniczonych ilościach i najlepiej na raz. Nauki jest sporo, to prawda, ale ile satysfakcji ;) Taaa.. właśnie próbuje się zmusić do nauki fizjologii, ale ni w ząb mi nie idzie :placz: W zasadzie to ostatnio nic mi nie idzie, a nauka rośnie i piętrzeje aż miło.. Nawet nie chce mi się myśleć o sesji i tych wszystkich egzaminach, które mnie czekają z przedmiotow całorocznych :mdleje: [quote name='LeCoyotte']Cześć łamago:evil_lol: Urazu nie zazdroszczę.. oby się szybko polepszyło;) Kiedys miałem taki sam uraz, skutki do dzisiaj odczuwam.. MDF... mdf.. to mi się tylko ze sklejką kojarzy:diabloti: 767 to taki Boeing, nie? I ja też Ci kibicuję na wecie! Wybieraj alergologię:lol:[/QUOTE] Kojocie, jesteś niczym miód na me serce :diabloti: Błagam.. chyba nie chcesz mi powiedzieć, że moja sprawnośc ręki prawej zmniejszy się o kolejne kilkadziesiąt % ? :placz: Przypominam, że mam w połowie niesprawny palec wslazujący z uwagi na uraz skalpelem z października. Moja ręka ma sie już lepiej - nawet jutro mam w planach iść na koncert, a Ty mi tu z taką informacją.. MDF 767 to mój nowy naszyjnik a nie żadna sklejka ino samolot :diabloti: Swoją drogą widziałam stetoskopy za 2,5000 zł i jak powiedziałam mamusi że potrzebuje tyle na pomoce naukowe.. jej mina była bezcenna :lol: :p [quote name='smallpati']to ją pocieszyłeś :D[/QUOTE] Oni są realistami, spoko - przywykłam :p Quote
NightQueen Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [QUOTE]Poświęceń mówisz.. ja nie uważam tego za poświęcenie - chcę coś robic i to robię. A jeśli chcę to w którym miejscu się poświęcam?[/QUOTE] chociażby fakt że zamiast biegać z Galiną musisz siedzieć nad książkami ;) to są poświęcenia. Mnie czasami trafia jak muszę wybierać coś za coś, a ilościowo to moje 3 lata to u ciebie pewnie pół roku, jeśli chodzi o informację do nauki :evil_lol: Sesja zbliża się ogromnymi krokami :diabloti: ty się ucz, a nie dogo :evil_lol: [QUOTE]Oni są realistami, spoko - przywykłam [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_razz.gif[/IMG][/QUOTE] ja też jestem rekistką, ale czasami dla dobra ogółu potrafię wyczerpać z siebie odrobinkę optymizmu :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ja pamietam ze lubiłam sie uczyć akurat fizjologii :) ale podobno Wy macie tam 2 razy wiecej materiału. A z jakiej Ksiażki korzystacie? Oni realistami? tzn kto?:P kojot w liczbie mnogiej? Quote
Justa Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='smallpati']chociażby fakt że zamiast biegać z Galiną musisz siedzieć nad książkami ;) to są poświęcenia. Mnie czasami trafia jak muszę wybierać coś za coś, a ilościowo to moje 3 lata to u ciebie pewnie pół roku, jeśli chodzi o informację do nauki :evil_lol: Sesja zbliża się ogromnymi krokami :diabloti: ty się ucz, a nie dogo :evil_lol:[/quote] Dla Galiny zawsze znajdę czas - w końcu trzeba sie przewietrzyć. Muszę zrobić jej zdjęcie jak się razem uczymy anatomii :diabloti: [quote]ja też jestem [B]rekistką[/B], ale czasami dla dobra ogółu potrafię wyczerpać z siebie odrobinkę optymizmu :evil_lol:[/QUOTE] Hmm.. czymkolwiek jesteś.. :lol: Nie kłam, najgorsza prawda jest lepsza od kłamstwa ! :diabloti: Quote
Justa Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='betty_labrador']Ja pamietam ze lubiłam sie uczyć akurat fizjologii :) ale podobno Wy macie tam 2 razy wiecej materiału. A z jakiej Ksiażki korzystacie? Oni realistami? tzn kto?:P kojot w liczbie mnogiej?[/QUOTE] Hmm.. ja korzystam z krzymowskiego (zwierzęca), traczyka (ludzka), krótkich wykładów traczyka (ludzka), internetu oraz wykładów prof. Motyla ;) Może i mamy więcej, całe szczęście z chowu i hodowli mielismy MNIEJ i to był dar od niebios :mdleje: Oni = mężczyźni. NIE JESTEM FEMINISTKĄ, to po prostu lata obserwacji ! Quote
LeCoyotte Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Przepraszam, że to tak zabrzmiało:pAle skutki rzeczywiście odczuwam, ale tyle co nic;) tylko w specyficznych sytuacjach raz na ruski rok;) Ale ja może miałem poważniejszy uraz, bo w gipsie, a Ty tylko szynę:) Więc pewnie będzie OK:) Quote
betty_labrador Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 ja tez mialam Krzymowskiego;> to chyba taka najlepsza ogolna. taa bo my z hodowli i chowu mielismy za to 3 razy tyle :eviltong: Quote
NightQueen Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [QUOTE]Muszę zrobić jej zdjęcie jak się razem uczymy anatomii :diabloti:[/QUOTE]to by był ciekawy zamiennik w tej galerii, bo jeśli chodzi o proporcję dodawania zdjęć a gadania (zwłaszcza mojego:diabloti:), to widzę tu totalny brak proporcji, na niekorzyść zdjęć :evil_lol: [QUOTE]Hmm.. czymkolwiek jesteś.. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Nie kłam, najgorsza prawda jest lepsza od kłamstwa ! :diabloti:[/QUOTE]bredzę już, spać muszę iść :diabloti: A tak w ogóle w przerwach, kiedy akurat nie odpisywałam na Twoje posty, napisałam referat :multi: rozdwojenie jaźni ma czasami plusy, można 2 rzeczy na raz robić :diabloti::evil_lol: Ja wyznaje zasadę że straszną prawdę lepiej zataić, żeby niepotrzebnie nie ranić innych :eviltong: [QUOTE]Przepraszam, że to tak zabrzmiało[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_razz.gif[/IMG]Ale skutki rzeczywiście odczuwam, ale tyle co nic[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] tylko w specyficznych sytuacjach raz na ruski rok[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] Ale ja może miałem poważniejszy uraz, bo w gipsie, a Ty tylko szynę[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Więc pewnie będzie OK[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE] co byś nie powiedział, to już podpadłeś :D Quote
betty_labrador Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='smallpati']to by był ciekawy zamiennik w tej galerii, bo jeśli chodzi o proporcję dodawania zdjęć a gadania (zwłaszcza mojego:diabloti:), to widzę tu totalny brak proporcji, na niekorzyść zdjęć :evil_lol: bredzę już, spać muszę iść :diabloti: A tak w ogóle w przerwach, kiedy akurat nie odpisywałam na Twoje posty, napisałam referat :multi: rozdwojenie jaźni ma czasami plusy, można 2 rzeczy na raz robić :diabloti::evil_lol: Ja wyznaje zasadę że straszną prawdę lepiej zataić, żeby niepotrzebnie nie ranić innych :eviltong: co byś nie powiedział, to już podpadłeś :D[/QUOTE] czyli u kazdego w galerii robisz zamęt gadania :diabloti: hihi właśnie small mialam napsiac ze rób referat a nie dogo :evil_lol: a ja uwazam pośrednio- ze zależy kiedy ma sie powiedzieć prawdę najgorsza, a keidy zataić. Zalezy komu i jaka jest sytuacja. Nie lubie schematów. Quote
NightQueen Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='betty_labrador']czyli u kazdego w galerii robisz zamęt gadania :diabloti: hihi właśnie small mialam napsiac ze rób referat a nie dogo :evil_lol:[/QUOTE] tak się jakoś ostatnio rozgadałam :diabloti: ledwo nad tym panuje :evil_lol: referat już jest :eviltong: Quote
Justa Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='LeCoyotte']Przepraszam, że to tak zabrzmiało:pAle skutki rzeczywiście odczuwam, ale tyle co nic;) tylko w specyficznych sytuacjach raz na ruski rok;) Ale ja może miałem poważniejszy uraz, bo w gipsie, a Ty tylko szynę:) Więc pewnie będzie OK:)[/QUOTE] W gips Ci wsadzili tzn że jakieś złamanie było, tak? Ja dziś zdjęłam szyne i już jej nie włożę :diabloti: Swoją drogą też na rowerze sie uszkodziłeś? Faaaajnie leciało sie przez kierownicę :loveu: Rower został 2 metry za mną :loveu: Okryłam za to nowe uszkodzenia ! Mam pieknego krwiaka na brzuchu, zaraz pod rzutem wątroby, boli mnie prawy i lewy bark oraz mam zsiniałą stopę :p Ubrania całe, nie wiem jakim cudem. Podobnie nie wiem jak mogłam uszkodzić prawą stronę podczas gry rower razem ze mną upadał na lewą :o [quote name='betty_labrador']ja tez mialam Krzymowskiego;> to chyba taka najlepsza ogolna.[/QUOTE] Chyba to jedyna zwierzęca na rynku. A najlepsza to ona niestety nie jest, koleś pisał jakby chciał a nie mógł. A co do chowu i hodowli to jaśnie pan wykładowca stwierdził, że przez te 3 z chowu i hodowli to my w życiu nie zostaniemy lekarzami! :mdleje: [quote name='smallpati']to by był ciekawy zamiennik w tej galerii, bo jeśli chodzi o proporcję dodawania zdjęć a gadania (zwłaszcza mojego:diabloti:), to widzę tu totalny brak proporcji, na niekorzyść zdjęć :evil_lol: bredzę już, spać muszę iść :diabloti: A tak w ogóle w przerwach, kiedy akurat nie odpisywałam na Twoje posty, napisałam referat :multi: rozdwojenie jaźni ma czasami plusy, można 2 rzeczy na raz robić :diabloti::evil_lol: Ja wyznaje zasadę że straszną prawdę lepiej zataić, żeby niepotrzebnie nie ranić innych :eviltong: co byś nie powiedział, to już podpadłeś :D[/QUOTE] Oj rozmowa na poziomie jest bardziej wartościowa od takich sobie zdjęć jakie ostatnio popełniałam. Gratuluję! ja próbuję w przerwach coś pojąć, ale niestety skutków żadnych. Chyba nie mam rozdwojenia jaźni :roll: Tak więc IDĘ SOBIE bo cenne godziny senne mi uciekają ! Ja uważam że nikt nie ma prawa decydować za kogoś czy powinien znać fakty czy nie. Życie boli i nie naprawiajmy świata, lepiej się z tym pogodzić jak najszybciej.. Eeee, on to jeszcze nie podpadł - to było lajtowe :p A więc slowo się rzekło - NIE MA MNIE ! Quote
LeCoyotte Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Justa']W gips Ci wsadzili tzn że jakieś złamanie było, tak? Ja dziś zdjęłam szyne i już jej nie włożę :diabloti: Swoją drogą też na rowerze sie uszkodziłeś? Faaaajnie leciało sie przez kierownicę :loveu: Rower został 2 metry za mną :loveu: [/quote] Połamanej nie miałem, chyba zwichniętą o ile pamiętam (7 lat temu), w każdym razie staw był mocno uszkodzony. A z roweru leciało się wspaniale! Jakie widoki! Najpierw znak mi mignął koło głowy, a potem zatrzymał się przed nosem chodnik:evil_lol: Pierwszą rzeczą jaką się robi po upadku, to sprawdzenie czy rower jest cały:evil_lol: [quote name='Justa'] Eeee, on to jeszcze nie podpadł - to było lajtowe :p [/QUOTE] "jeszcze" - optymistyczne podejście:diabloti: Dobrej nocki;) Quote
Justa Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='LeCoyotte']Połamanej nie miałem, chyba zwichniętą o ile pamiętam (7 lat temu), w każdym razie staw był mocno uszkodzony. A z roweru leciało się wspaniale! Jakie widoki! Najpierw znak mi mignął koło głowy, a potem zatrzymał się przed nosem chodnik:evil_lol: Pierwszą rzeczą jaką się robi po upadku, to sprawdzenie czy rower jest cały:evil_lol: Dobrej nocki;)[/QUOTE] Zwichniętą to i ja kiedyś miałam (jak byłam piękna i młoda czyli jakieś 15 lat temu..) i cudownie mi nastawiano ów ręke na ostrym dyżurze - pani pielęgniarka napierała z jednej strony, a pan doktor z drugiej. A ja cudownie się darłam w niebogłosy. Po wszystkim pani wręczyła mi lizaka, a ja jej na to, że jej nie lubię :p :mdleje: Ale nie wsadzono mi w gips, żeby staw sie nie zastał. Widocznie uraz nie był aż tak poważny. Żeby nie było to stało się na rowerze :p A to ze środy to hmmm.. jak leciałam bylo świetnie. Potem myśl - mp3 całe? rower cały? Dodam że założyłam sobie łańcuch i nawet ujechałam kawałek do domu.. Z tym, że coś nie tak było i znów spadł :mdleje: Człowiek pod wpływem adrenaliny nie odczuwa obrażeń i uszkodzeń, z wybitym barkiem kilka lat temu jeździłam sobie jeszcze z 30 minut po lesie zanim zaczęło mnie na serio boleć. No nic, teraz już naprawde mnie nie ma. I żadne dobranoc ino do nauki :placz: Quote
Vectra Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 znaczy że dla dogokoleżanek , rabaty w Twoim gabinecie wet będą ? :diabloti: Quote
betty_labrador Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Vectra']znaczy że dla dogokoleżanek , rabaty w Twoim gabinecie wet będą ? :diabloti:[/QUOTE] znizki w zalezności od ilości wypowiedzi :P Quote
Vectra Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='betty_labrador']znizki w zalezności od ilości wypowiedzi :P[/QUOTE] ale od jakości , czy klepania bez pomysłu ? Quote
betty_labrador Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Vectra']ale od jakości , czy klepania bez pomysłu ?[/QUOTE] oczywiscie ze od jakości. i wspierania Justy by szybko wyszła z połamań fiz(jologi)[y]cznych ;) Quote
Vectra Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='betty_labrador']oczywiscie ze od jakości. i wspierania Justy by szybko wyszła z połamań fiz(jologi)[y]cznych ;)[/QUOTE] czytam czytam o połamaniach ;) ale cóż ja mogę ? :niewiem: stabilizatory pożyczyć :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Vectra']czytam czytam o połamaniach ;) ale cóż ja mogę ? :niewiem: stabilizatory pożyczyć :evil_lol:[/QUOTE] ja Juscie życze zeby szybko wróciła do stanu sprzed odchylenia standardowego ^^ Quote
NightQueen Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Justa'] Oj rozmowa na poziomie jest bardziej wartościowa od takich sobie zdjęć jakie ostatnio popełniałam. Gratuluję! ja próbuję w przerwach coś pojąć, ale niestety skutków żadnych. Chyba nie mam rozdwojenia jaźni :roll: Tak więc IDĘ SOBIE bo cenne godziny senne mi uciekają ! Ja uważam że nikt nie ma prawa decydować za kogoś czy powinien znać fakty czy nie. Życie boli i nie naprawiajmy świata, lepiej się z tym pogodzić jak najszybciej.. [/QUOTE] Zdjęcia umilają życie :evil_lol: więc chyba chcesz nas uszczęśliwić prawda? :diabloti: Ja zazwyczaj robię kilka rzeczy na raz, np. pisze referat i z kimś gadam bądź odpowiadam na posty, albo rysuje i oglądam film jednocześnie, nie mam nigdy tak żebym się skupiała na jednej rzeczy, bo jakoś nie potrafię, chyba jestem zbyt potrzepana :evil_lol: Ja tam uważam że niekiedy prawda jest zbędna, może bardziej zaszkodzić, a staram się nie unieszczęśliwiać innych, sama o pewnych sprawach wolałabym nie widzieć. Oczywiście są kwestie których bagatelizować nie można, ale kiedy jest to sprawa błaha, nic nie warta to po co ją ujawniać... A ja poszłam spać wcześniej :diabloti: [QUOTE]znizki w zalezności od ilości wypowiedzi :P [/QUOTE] to ja będę miała za darmo wizyty :diabloti: Quote
betty_labrador Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='smallpati'] to ja będę miała za darmo wizyty :diabloti:[/QUOTE] jeszcze ze zniżką small :D -10% :diabloti: Quote
Doginka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Za bardzo nie czytałam dokładnie, ale mam nadzieję, że ta łapka już Ciebie mniej boli, skoro bandaża się pozbyłaś przez sen:lol: Coś tu mało fot ostatnio, ale nauka najważniejsza;-) Fajną masz kolię:loveu:I ten modny kolor...:lol: Quote
Justa Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Oj tak, na chwilę zapomniałam że jestem na wecie, a teraz znów się nazbierało nauki.. Wczoraj miałam koło z fizjologii i nam dowalili takie pytania, że :mdleje: Wróciłam o 21 do domu i zwyczajnie padłam. Nic dziwnego, od 3 dni sypiałam po 5 godzin dziennie. Doszedł wczoraj stetoskop - osłuchałam siebie, Galiny i Venki. Fajny jest, ładnie zrobiony, jak tylko znajdę chwilkę to obfocę i Wam pokażę - może uda mi się pokazać Galiny minę kiedy coś przy niej robię (czyt. uczę się anatomii) :lol: W piątek mam koło z mikro, w poniedziałek zaliczenie z całego semestru z anatomii, a dalej wole już nawet nie myśleć.. Trzymajcię się kochani ! Quote
Recommended Posts