Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mlody,uroczy,sliczny.Az zal bierze,ze trafil do schroniskaSamotnosc i dezorientacja,jaka przezywa pies porzucony w schronisku,w ogole nie powinna byc jego udziałem.Wdzieczy sie do ludzi za schroniskowa krata,ale uwierzcie mi-to nie jest oznaka radosci.To blaganie,zeby go stad zabrac.

Ratuje go mlodosc i uroda.Moze dzieki temu uda mu sie opuscic schronisko szybciej-niektore zostaja na dlugie lata.

Jak go mozna najprosciej okreslic? Lab ;) ma serce i dusze laba,oraz energie i entuzjastyczne podejscie do zycia.Dobrze mu z oczu patrzy.
Nic,tylko sie pospieszyc z adopcja.Szkoda tego psa.

pamietaj! kazdy pies,niewazne czy adoptowany ze schroniska,czy kupiony z hodowli MUSI miec zawsze obroze z numerem telefonu.To moze mu uratowac zycie i uchroni go przed dramatycznymi przezyciami,gdy trafi do schroniska.Tylko dzieki adresowce pies moze szybko wrocic do swojego domu.Jezeli kochasz swojego psa-zadbaj o jego podstawowe bezpieczenstwo.To nic nie kosztuje.

Posted

Biszkopt tez byl na trojmiejskich oglaszany.Prawdopodobnie ci ludzi,co go mieli i oglaszali przez chwile,wzieli go ze schroniska w Kokoszkach.Ma chipa,ale "dziwnego",wiec....przyprowadzili psa bez obrozy,bez smyczy,czym mnie wkurzyli,bo skoro go mieli od kilku dni (lub dluzej),to wypadalo zadbac o jego bezpieczenstwo.Radosni byli a la Animals Planet,pewnie czytywali nasze ogloszenia o psach i byli swiecie przekonani,ze oto zrobili dla psa najlepsze,co mogli.Troche ich z błedu wyprowadziłam.

Posted

jak mozna bylo sie spodziewac,pies poszedl szybko do adopcji.Ludzie bardzo fajni.Wpierw zobaczyli pierwszy raz psa w schronie,ale sledzili takze nasze ogloszenia :)dziekuje Akucha!

Posted

No nie ma za co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
A jeszcze rano go znowu wystawiłam.... I komentarzyk dałam do tych, którzy go do schronu szurnęli, a wczesniej na trójmiejskie dali :roll: