Jump to content
Dogomania

Jej milczenie usłyszałam gdy szczekały wszystkie psy ..... KIZIA - W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']
że jak się wakacje zbliżają
to zrobic co z psem nie mają...:shake:[/quote]
aż się boję wakacji pod tym względem... pewnie jeszcze wiecej psiaków będzie bez domków:-(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psy nie mają co jeść...... jest tragedia w schronie Isadora, jeden wielki burdel personalny i jak zwykle psy na tym cierpią .... martwię się o Kizie i pozostałe psy :(

Posted

[quote name='albiemu']psy nie mają co jeść...... jest tragedia w schronie Isadora, jeden wielki burdel personalny i jak zwykle psy na tym cierpią .... martwię się o Kizie i pozostałe psy :([/quote]

Wiem:-(:-(:-( cholera właśnie przeglądałam wątek, jestem chora jak patrzę. Jezu co tu zrobić?

Posted

szukać domów ale z tym cholernie ciężko jest ... walka o schronsiko i lepszy byt psów jeszcze chwile potrwa a adopcje prawie w miejscu staneły ....

Kizia domek strasznie Ci potrzebny maloto :(

Posted

ja wierzę mocno że Kizia dom znajdzie bo zasługuje na ciepło i miłość swojego człowieka ....

Hopanie ... niby nic ale każda minuta Kizi poświęcona wierzę zbliża ją do domu !