panienkabubu Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Plan sędziowania: [URL]http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Szczecin_CACIB_plan.pdf[/URL] Wykaz wystawców: [URL]http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Szczecin_CACIB_wykaz.pdf[/URL] Plan ringów sobota: [URL]http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Szczecin_ringi_S.pdf[/URL] Plan ringów niedziela: [URL]http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Szczecin_ringi_N.pdf[/URL] [B][COLOR=#ff0000]Uwaga - zmiany w planie sędziowania: [/COLOR]Sznaucer olbrzym czarny [/B]- niedziela - ring 10 - sędzia: Viva Maria Soleckyj-Szpunar (PL) Quote
sylwiaskalska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ja jak zwykle sama w stawce :shake::roll: Jestem ciekawe jak to będzie z tym strajkiem poczty bo niektórzy mogą chyba nie dostać zgłoszeń, muszę się przejść do związku kynologicznego zapłacić za wystawę Quote
Kaya Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 My mamy 11 suk w klasie :/ Mam nadzieje że zgłoszenie jednak dotrze, ostatnio mamy takie "szczęście" że dochodzą czasami dzień przed wystawą... Quote
caminada Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='sylwiaskalska'] Jestem ciekawe jak to będzie z tym strajkiem poczty bo niektórzy mogą chyba nie dostać zgłoszeń[/quote] Wzielismy pod uwagę strajk poczty i na wszelki wypadek przygotowaliśmy drugi komplet numerkow. Wystawcom zagranicznym wysylamy potwierdzenia z Niemiec, choc raz bliskość granicy na cos się przydała:) pozdrawiam Quote
panienkabubu Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='caminada']Wzielismy pod uwagę strajk poczty i na wszelki wypadek przygotowaliśmy drugi komplet numerkow. Wystawcom zagranicznym wysylamy potwierdzenia z Niemiec, choc raz bliskość granicy na cos się przydała:) pozdrawiam[/QUOTE] Świetny pomysł :multi: Quote
AMIŚKA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ale duuużo jamników:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 100 sztuk:multi::multi: bedzie ciekawie:razz::razz: Quote
caminada Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Frytela,dzięki za bardzo dobra wiadomość :multi: Quote
Airon4 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Sandi']Sądze ze nie wpuszcza, ponieważ jakby tak kazdy chcial wejsc na wystawe z nie zgloszonym psem, to co to byloby za zamieszanie :shake:[/quote] Witam.Jak nie wpuszczają to się zastrzelę,bo nie mam z kim zostawić drugiego psiska. Quote
Sandi Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Airon4']Witam.Jak nie wpuszczają to się zastrzelę,bo nie mam z kim zostawić drugiego psiska.[/quote] a to jeszcze czy duzy psiak czy maly bo to tez roznica Quote
Frytela Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='caminada']Frytela,dzięki za bardzo dobra wiadomość :multi:[/quote] NMZC ;) a tak w ogole nie moge sie juz doczekac, wesolo bede, i pierwszy raz w polsce jade tak daleko na wystawe :evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 My czekamy ciągle na potwierdzenie mam nadzieje że w poniedziałek dojdzie już :) Quote
Paula&Goofi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Mogę prosić stawkę, border collie w klasie młodzieży suk i w klasie otwartej suk ? O ile ktoś ma :D Quote
Frytela Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 dobrym sposobem na poskladanie sobie stawki jest poszperanie w liscie wystawców ;) wpisujesz jaka rase chcesz i ci tamn znajduje ;) bym poszukala ale nie mam czasu teraz Quote
Paula&Goofi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dziękuje, zaraz se poszukam :) Frytka nie wiem czy mnie pamiętasz, ale kiedyś z tobą pisałam, fajnie, że będziesz może się spotkamy :D Quote
Frytela Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 pamietam, pamietam :) mam nadzieje ze sie spotakmy, ale wiesz na wystawach jestem zakrecona, jak mnie zlapiesz to cud ;) Quote
Paula&Goofi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Rozumiem że przy Corgach będziesz? Postaram się cię znaleźć i zagadam :D Quote
Frytela Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 bede bede, z 2 corgami, a jak nie to nawet z trzema, 2 rude i jeden czarny ;) Quote
Paula&Goofi Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No to postaram się do was podejść :) Mogła byś podać numerek z jakim startujesz będzie mi lepiej xD Quote
Frytela Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ja z numerkiem 206, a mój tata z 216 ;) Ring 10 oczywiscie ;) Quote
efra-husky Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Frytela w który dzień jesteście, bo ja też jadę z moimi laskami ;) Quote
McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [QUOTE][B][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]21.06.2008 (sobota/Saturday) - grupy/groups: 1, 3, 6, 9, 10[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE] Kto z sobotniaków ufociłby mi spaniela tybetańskiego? [B]Paula&Goofi, Ty[/B] od Pudli widzę,a to ten sam ring, dałabyś rade??? To bardzo ważne! Quote
Frytela Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='efra-husky']Frytela w który dzień jesteście, bo ja też jadę z moimi laskami ;)[/quote]\ ja w sobote, a wy w niedziele niestety ;( McDzik jak ja nie bede az tak bardzo zakrecona to moze cos pstrykne Quote
efra-husky Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Frytela'] ja w sobote, a wy w niedziele niestety ;( [/quote] Szkoda :-( Może spotkamy się następnym razem tysiące kilometrów od domu :evil_lol: Tak prościej :evil_lol: Quote
Recommended Posts