Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
Junka , otóż powiadamiam Cię, że ostatnie siknięcie w tunelu mój pies zaliczył na obozie i od tej pory nie zdarzyło sie to ani razu :evilbat:

Wiem wiem i dlatego gratki dla Bza za wytrwałość :klacz::klacz::klacz:

A jaką miałyście pracke domową??:p

Posted

Takie chodzenie za ręką że w kółko za lewą zmiana przed psem i kółko na prawą...
I jeszcze zakręcanie po skoku...
Czyli różne kąty odbiegania, że tak to nazwe ;]

Posted

A wiem tez coś takiego robiliśmy. Ja jestem na etapie wysyłania psa ale mi sie to za bardzo nie udaje bo mało ćwiczymy. Zimno na dworzu :angryy:

Posted

A ja właśnie wróciłam ze spaceru dość długiego bo się rozpogodziło troszkę no i poćwiczyłysmy i musze powiedziec, że jesteśmy na tym etapie, że ja podbiegam z nią troche mówie "przód" potem "cip" lub "cap" zalezy w którą strone i się udaje :multi: Ale będziemy zwiększać odległość jak nam się uda :)

Posted

Dzisiaj kupiłam w końcu kliker XD
Znaczy miałam już dwa ale je uziemiłam...
Tym razem kupilam taki:
http://www.allegro.pl/item331555469_klikier_clicker_z_linka_pomoc_tresury_psa_trixie.html
I jestem zadowolona bo go przynajmniej nie zgubie XD
Era dzisiaj zaczęła w końcu rozróżniać strony, czyli jak jej mówie prawo to sie obraca w prawo a jak w lewo to w lewo bez żadnego pokazywania kierunku rękoma, więc jestem cholernie dumna XD

Posted

[quote name='Bonni']Dzisiaj kupiłam w końcu kliker XD
Znaczy miałam już dwa ale je uziemiłam...
Tym razem kupilam taki:
http://www.allegro.pl/item331555469_klikier_clicker_z_linka_pomoc_tresury_psa_trixie.html
I jestem zadowolona bo go przynajmniej nie zgubie XD
Era dzisiaj zaczęła w końcu rozróżniać strony, czyli jak jej mówie prawo to sie obraca w prawo a jak w lewo to w lewo bez żadnego pokazywania kierunku rękoma, więc jestem cholernie dumna XD

Też go miałam, ale nie zauważyłam kiedy i odpiął się od smyczy :shake: i kliker przepadł...

Posted

Fotek nie mam, może będzie filmik...
Ogólnie strasznie zadowolona jestem z Ery. Tak ładnie i szybko biegała, ze chyba nawet zaczęła galopować XD