Bonni Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Nie tylko w ogródku sobie prace domową odrabiałysmy ;) Quote
Junka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bzikowa napisał(a):Junka , otóż powiadamiam Cię, że ostatnie siknięcie w tunelu mój pies zaliczył na obozie i od tej pory nie zdarzyło sie to ani razu :evilbat: Wiem wiem i dlatego gratki dla Bza za wytrwałość :klacz::klacz::klacz: A jaką miałyście pracke domową??:p Quote
Bonni Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Takie chodzenie za ręką że w kółko za lewą zmiana przed psem i kółko na prawą... I jeszcze zakręcanie po skoku... Czyli różne kąty odbiegania, że tak to nazwe ;] Quote
Junka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A wiem tez coś takiego robiliśmy. Ja jestem na etapie wysyłania psa ale mi sie to za bardzo nie udaje bo mało ćwiczymy. Zimno na dworzu :angryy: Quote
Bonni Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Ja Ere to bym mogła najwyzej wysłać na innego psa lub na coś do jedzenia a nie tam na przeszkode XD Quote
Junka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A ja właśnie wróciłam ze spaceru dość długiego bo się rozpogodziło troszkę no i poćwiczyłysmy i musze powiedziec, że jesteśmy na tym etapie, że ja podbiegam z nią troche mówie "przód" potem "cip" lub "cap" zalezy w którą strone i się udaje :multi: Ale będziemy zwiększać odległość jak nam się uda :) Quote
Bonni Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Nie nie będzie dzisiaj robiłam cały dzień ciasto a potem sprzątałam a na koniec mój tata je upuścił i tyle wyszło :( Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Oj to wspolczuje, siv napracowlas a tata zepsol Quote
Bonni Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 No i do tego powiedział, że nic sie nie stało bo i tak bylo niesmaczne! :/ Quote
Bonni Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Dzisiaj kupiłam w końcu kliker XD Znaczy miałam już dwa ale je uziemiłam... Tym razem kupilam taki: http://www.allegro.pl/item331555469_klikier_clicker_z_linka_pomoc_tresury_psa_trixie.html I jestem zadowolona bo go przynajmniej nie zgubie XD Era dzisiaj zaczęła w końcu rozróżniać strony, czyli jak jej mówie prawo to sie obraca w prawo a jak w lewo to w lewo bez żadnego pokazywania kierunku rękoma, więc jestem cholernie dumna XD Quote
Ewelina & Hera Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Bonni']Dzisiaj kupiłam w końcu kliker XD Znaczy miałam już dwa ale je uziemiłam... Tym razem kupilam taki: http://www.allegro.pl/item331555469_klikier_clicker_z_linka_pomoc_tresury_psa_trixie.html I jestem zadowolona bo go przynajmniej nie zgubie XD Era dzisiaj zaczęła w końcu rozróżniać strony, czyli jak jej mówie prawo to sie obraca w prawo a jak w lewo to w lewo bez żadnego pokazywania kierunku rękoma, więc jestem cholernie dumna XD Też go miałam, ale nie zauważyłam kiedy i odpiął się od smyczy :shake: i kliker przepadł... Quote
Bonni Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Znaczy on i tak mi nie dynda tak ciągle ale i tak myśle, że dłużej pożyje :)) Quote
jamnicze Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wpadłam z życzeniami i podzielić sie jajeczkiem :) Quote
Bonni Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 O dziękujemy nawzajem Jak znajde czas to i do was powpadam :) Quote
Bonni Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Nie wiem narazie ja jestem w kiepskim stanie... Jutro trening ale bez fotografów... No nie wiem może wam cos załatwie... Quote
malgooska Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Heeeejka troszke mnie tu nie było a widzę, że Era juz rozróżnia kierunki!! Gratuluję :multi: I czekam na nowiutkie fotki białaski :loveu: Quote
Bonni Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Fotek nie mam, może będzie filmik... Ogólnie strasznie zadowolona jestem z Ery. Tak ładnie i szybko biegała, ze chyba nawet zaczęła galopować XD Quote
Bonni Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Kurcze dziękuje wam wszystkim jak znajde czas (zaraz ze święconką) to i wam poodpisuje :* Quote
Izabela124. Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Witanko Ja rowniez ciesze sie z sukcesow Quote
Recommended Posts