Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z filmiku nici bo oczywiście Movie Maker odmawia współpracy ;/
Za to umieściłam już oba przebiegi (agility i jumping) na YT więc musicie się tym zadowolić...

Posted

:eviltong:

puchu napisał(a):
Witamy piękną sunie :) Na zdjęciach/filmikach śliczna, ale w realu ładniejsza :)

No cóż poradzić, ze niefotogeniczna jest :eviltong:
Ma to po mnie :lol::roll:

Posted

I my wpadłysmy sie przywitać. fajne zdjęcia z agility - napisz o ćwiczeniach coś więcej - jestem bardzo ciekawa :cool3:.
Też chciałabym poskakać z Sajdunią, ale ona ma dopiero 3 miesiące, no i najpierw dużo nas pracy nad posłuszeństwem czeka

Posted

Bonni napisał(a):
OOO dziękujemy tylko jeszcze prosze o instrukcje jak podlinkować obrazek w podpisie...
juz ci tlumacze
Najpierw wstaw bannerek w podpisik, potem kliknij na niego, a potem kliknij na taka ikonke gdzie jest zivmia jakby ze spinaczem i tam wklej linka do galerji sunki

Posted

Dzięki już wstawiłam mam nadzieje, ze wyszło mi mimo, że chyba godzine myślałam na twoim zdaniem z literówką i za nic nie mogłam znaleźć podobnej ikony ;p

Posted

Bonni napisał(a):
Dzięki już wstawiłam mam nadzieje, ze wyszło mi mimo, że chyba godzine myślałam na twoim zdaniem z literówką i za nic nie mogłam znaleźć podobnej ikony ;p
:evil_lol::evil_lol: ach te moje literowki, ale to moj taki urok:evil_lol:
Ale udalo sie ci:multi: