Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, temat ten jest kontynuacją poniższego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106292

Ponieważ nie wiem jak przenosi się wątki, a nie chcę zajmować miejsca psom w potrzebie, zainteresowanych dalszym losem mojej Soni zapraszam tutaj :)

Tak więc dzisiaj pomimo niezbyt sprzyjającej aury wybrałyśmy się na spacer.
A oto krótka "fotorelacja":

Wybrałyśmy się nad rzeczkę

niestety tego nie przewidziałam... :roll:

i hopsa!

i fruwamy!

z drogi, bo sie chyba nie zatrzymam !!!

Sonia robi się coraz śmielsza, już chyba uznała dom nasz dom za swój, zaciekle i pilnuje terenu, a ostatnio obszczekała księdza :diabloti:

Posted

Widać, że ogarnięta czystym psio-szaleństwem!!! Musi jej być bardzo, bardzo dobrze!!! Łza się w oku kręci!!! Dziękujemy!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

Sonia jest najszczesliwszym psem ,:multi::loveu:nawet biega bez linki i ma kumpla do zabawy:multi:podwojna korzysc:loveu::loveu:Dla calej rodzinki radosc:multi::multi:,a ze na ksiedza szczeka to nie dziwota ,bo ja bym ugryzla;)

Posted

co za wspaniale zdjecia ,co za wspaniala para:loveu::loveu::loveu:lepszej oazy piesek by nie znalazl:multi::multi::multi:
sporti-:angel::angel::angel:

• 2 weeks later...
Posted

Mam ostatnio nowych podopiecznych, więc trochę zaniedbałam Sońkowy wątek, ale już się poprawiam :oops:
Sonia to już pani na włościach pełna gębą, rządzi na podwórku i żadne obce stworzenie (bez względu na ilość odnóży) na teren naszej posesji nie jest wpuszczane. Za to bardzo ładnie bawi się z psami, które u nas mieszkają, jest wręcz wylewna i serdeczna. Kiedy przyprowadziłam ciężarna suńkę, odstąpiła jej swoje ulubione miejsce na ganku wyłożone styropianem i nawet pozwalała jej spać we własnej budzie. Pięknie słucha się na spacerach, przychodzi na każde zawołanie. Wrzucam troszkę spacerkowych fotek. Ostatnio nawet natknęliśmy się na stado sarenek :)

Posted

Piękna i szczęśliwa sunia. :loveu: Dorotko, a wiesz, że Sefora ma już domek? Poszła razem z koleżanką do wspaniałych właścicieli, więc wszystko dobrze sie skończyło :lol:.

Prosimy o częstsze fotorelacje :cool3:.

Posted

Ojejjjjjj to wspaniała wiadomość!!!!!!!! Miałam właśnie zapytać co z Seforą, a tu proszę :sweetCyb:
Strasznie, strasznie się cieszę!!!!!!!!!!!
:cunao:

Posted

A dziękujemy, wszystko w porządku, Sonia to "córeczka tatusia" mojego męża po prostu ubóstwia i z wzajemnością. Kiedy go tylko zobaczy to zaraz wykonuje arsenał swoich sztuczek, które polegają no podrzucaniu piłki nosem, jak foka :lol: Mój mąż czasem bierze ją pod pachę i chodzą tak wkoło domu a Sońka mało nie posika się z dumy i szczęścia. Śmiesznie to wygląda, taki duży pies na rączkach - noszony jak szczenię na dodatek nazywany "moja malutka" przez zadeklarowanego "twardziela";) Muszę kiedyś zrobić im jakaś fotę ukradkiem ;)

Posted

Uwielbiam czytać takie relacje. Tak to już bywa, że dziewczynki wybierają "tatusiów" :cool3:. Nasza Katia (awatarek) najbardziej lubi przebywać z mężem i synem, niestety. Kawał baby z niej, ale mąż nie powie inaczej, jak "kruszynko ty moja" :evil_lol:.

• 9 months later...
Posted

Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji.