Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On cały wygląda, jak collie krótkowłosy!!! :mad:

...tylko rzadko z budy schodzi:shake:, no bo po co?? I tak przecież nie wezmą...:placz::placz::placz:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

no i się popłakalam!
Szlag mnie trafia oni naprawdę uspiłi takiego pięknego , mlodego psa!? teraz az spojrzala i na oficjalnej stronie schroniska jest info, ze on Nero 2008-04-18—2008-05-30 w tym czasie poszedł do adopcji? To dziewczyny napiszcie proszę, jak to bylo naprawdę? Bo juz nie wiem?

Posted

TO JEST STRASZNE , KAZDA SMIERC PSA JEST PRZYGNĘBIAJĄCA - ALE ZE ZROBILI COŚ TAKIEgo MLODEMU PIĘKNEMU PSU ....NIE BARDZO MOGĘ O TYM PISAC, BO ŁZY KRĘCĄ SIĘ W OCZACH. POMOGĘ JAK TYLKO MOGĘ RATOWAĆ KOLEJNE PSY. Jak sama nazwa wskazuje schronisko - powinno być dla tych zwierząt schronem, a jak widać głownie jest rzeznią :(( usmiercają je , choc powinni chronic!!!Dziękuje Wam bardzo, ze jestescie choc Wy, ktore choc trochę ratujecie tych stworzen. Bez was nie mialy by minimum szans. Oby jak najwięcej bylo dobrych ludzi, ktorzy ocalą ich życie.