& Gloria & Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Szelti jest to mix owczarka szetlandzkiego. Został potracowy przez samochód, a następnie odwieziony do schroniska. Dzięki szybkiej interwencji wolontariuszek Pies nie został uśpiony. Miał robiony rendgen, ponieważ weterynarz stwierdził, ze może mieć obrażenie wewętrzne. Szelti nie chodzi, dlatego doba w DT kosztuje tak dużo. Zdjęcia--> wieczoram Kłapoucha wstawi zdjęcia. Potrzebna szybka pomoc! Pies jest w Bydgoszczy. Quote
& Gloria & Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Sheli ma 4 latka. Jeśli nie zdobędziemy pieniędzy, zostanie uśpiony!!!! Quote
Poker Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 dorzucę 30 zł na początek,jakie ma szanse pies,czy macie czas poszukać właściciela? Quote
kamilka91 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Virginia, kiedy on do tego DT pojedzie? i co z transportem? może jakiś bazarek się zrobi? Quote
& Gloria & Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Właśnie Shelti jest w drodze do weterynarza. Bedę o wszystkim informować na bierząco. Nie wiemy jeszcze czy operacja będzie konieczna. Wponiedziałku zostanie przewieziony do płatnego DT. I wtedy pieniadze będą bardzo potrzebane.. Teraz czekam na wieści od Lorien i Kłapouchy--> one sa z Nim teraz. Poker bardzo dziękujemy:loveu: Z ustaleniem właściciela może być problem, ale na 100% rozwiesimy ogłoszenia na osiedlu, na którym został znaleziony. Quote
& Gloria & Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 kamilka91 napisał(a):Virginia, kiedy on do tego DT pojedzie? i co z transportem? może jakiś bazarek się zrobi? Kamila zrób bazarek! OCZYWIŚCIE! Ja wystawie kilka rzeczy, ale to dopiero trochę później. Quote
kamilka91 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 virginia napisał(a):Kamila zrób bazarek! OCZYWIŚCIE! Ja wystawie kilka rzeczy, ale to dopiero trochę później. No właśnie problem w tym, że nie z bardzo umiem... :roll: Też będę mogła wstawić kilka rzeczy, chyba... A co z transportem? Ig mówiła, że ma jechać autobusem :roll: Jak będą zdjęćia to porobie ogłoszenia :loveu: Quote
& Gloria & Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Pies musi zostać uśpiony!! Weterynarz stwierdził, że nie ma dla niego ratunku:placz: Obrażenie wewnetrzne są zbyt rozległe. Bardzo mi przykto....:-( Quote
Marta697 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Piesek był w bardzo złym stanie:-( Miał straszne obrażenia wewnętrzne:-( On już nawet nie był świadomy. Walczyłyśmy do końca, nie było innego wyjścia, bardzo mi przykro... spij spokojnie kochany:placz: * Acha tak dla sprostowania Glorio- ja również jechałam z nim do weterynarza :] Quote
Lorien:) Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Shelti miał zgorzel gazową pod skórą oraz liczne siniaki na brzuchu i rozerwaną łapkę, której tkanka częściowo obumarła..To wszystko wywołane poprzez silne uderzenie samochodu. Gdyby został prędzej znaleziony i opatrzony, byłaby dla niego szansa, tak stwierdziła pani weterynarz..:-( Shelti mój maluszku.. próbowałyśmy...:placz: [*] [*] [*] Quote
Recommended Posts