resuruss Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='panienkabubu']http://upload.miau.pl/3/117835.jpg to myyyyyyyyyyyyyy :multi: ress - wyślij mi oryginał do domowej kolecji [email protected] plosię :loveu: Łoki ;),ale nie obiecuje ,ze dzis to nastąpi Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 resuruss napisał(a):Łoki ;),ale nie obiecuje ,ze dzis to nastąpi Nie ma problemu :) A ja chyba złapałam Twoją grzywkę na ringu :hmmmm: Quote
resuruss Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Tak tak to moj syn na własnej niemal piersi odkarmiony :loveu: Quote
Azawakh Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Fajne fotki na jednej sie załapałem jak byłem w "akcji" na ringu przygotowawczym. To bardzo miłe, że mnie ktoś uchwycił choć przypadkowo... Bardzo ucieszyłem się, że do finałów ścisłych wszedł doberman i do tego brązowy a stawiałem nie na bullteriera ani na dobermana ale na... goldena bądź onka. Ale jakoś moje przewidywania się nie sprawdziły ale i tak cieszyłem się z osiągnięcia dobcia... szkoda tylko, że nie było żadnego beaucerona... A i jeszcze jedno, cieszę się, że udało mi się wyjaśnić sprawę z tatuażami w uszach namalowanych przeze mnie piesków na ilustracji na okładce katalogu i medalach oraz pucharach. Quote
Shetanka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 No i nawet ja się załapałam :loveu: Dziękujemy za piękne foteczki :loveu: Quote
Recommended Posts