Kasiaw201 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Jestem za..............odpoczywaniem Elizy...........oczywiście Quote
kasia_jot Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Dzięki za pomoc dziewczyny :loveu: Jak wiecie, ja tu tylko ogłaszam, więc czekamy na szczegółowe wytyczne szefowej :evil_lol: Quote
tomcug Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='daria_ldz'][B]Oki ale jak coś dawajcie znać szybko i jadę[/B] :) taka szansa dla NEMKA nie zdarza się często niestety. I to w dodatku przed okresem wakacyjnym - warto to wykorzystać :) hehe konstytucyjny zakaz dobre ale niech Eliza odpoczywa i naładuje baterie do dalszej pracy.[/QUOTE] Witaj, kochana, nie wiedziałam, że do Ciebie można. :oops: Wyglada na to, że chyba mamy wizytatora, ale gdyby coś nie wypaliło to bedę Cię za słowo trzymać. :diabloti::lol: Quote
kasia_jot Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Wszystkie ciotki prosimy o mocne zaciskanie kciuków jutro ;) Dzięki [B]tomcug[/B], domek dla Nemeczka będzie jutro kontrolowany :multi: Quote
mama_Alfika Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Ja wczoraj napisałam do kuba123 z Myslowic, to niedaleko Jaworzna i do AniB z Krakowa, która dojeżdża codziennie do pracy na Śląsk. Niestety nie mam odpowiedzi Quote
daria_ldz Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='tomcug']Witaj, kochana, nie wiedziałam, że do Ciebie można. :oops: Wyglada na to, że chyba mamy wizytatora, ale gdyby coś nie wypaliło to bedę Cię za słowo trzymać. :diabloti::lol:[/QUOTE] A jasne że można i nawet trzeba :). Jeżdzę na wizytki już od jakiegoś czasu. Bankowo całe łódzkie ale jak coś dalej to trzeba pytać bo jeżdżę dużo po całej Polsce (taka praca) . Więc jak coś to wołajcie :) Quote
potoczanka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Kasia możesz uściślić, bo bora1 jest chętna i nie wiem, czy dalej ciągnąć temat? Quote
tomcug Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='potoczanka']Kasia możesz uściślić, bo bora1 jest chętna i nie wiem, czy dalej ciągnąć temat?[/QUOTE] Nie, już mamy chętną osobę, dzisiaj wieczorkiem jest umówiona na wizytę.:lol: Quote
tomcug Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='potoczanka']super, więc odwołuję[/QUOTE] I o kciukach nie zapomnij. Ma być dobrze.:lol: Quote
potoczanka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Musi być. Nemek chyba zbliża się do rekordu Rumisia, choć do Horki jeszcze daleko, tfu, tfu... Quote
kasia_jot Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Czekam na wieści z kontroli i już prawie zaczynam obgryzać paznokcie ;) Quote
daria_ldz Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 czy dzisiaj będziemy mieli jakieś wieści co z wizytką? Quote
Potter Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 (edited) [B]Ubój rytualny:[/B] Apelujemy o bojkotowanie wyrobów firm, które stosują ubój rytualny, m. in.: [COLOR=#ff0000][B]Łmeat Łuków, Sokołów, Animex, Mokobody, Mościbrody, PMB, Duda, Indykpol, Konspol[/B][/COLOR] [URL="http://rytualny.pl/data/uploads/pdf/lista-firm-eksport-uboj-rytualny-bydo.pdf"]:angryy:[/URL][URL="http://rytualny.pl/data/uploads/pdf/lista-firm-eksport-uboj-rytualny-bydo.pdf"]:angryy:[/URL][URL="http://rytualny.pl/data/uploads/pdf/lista-firm-eksport-uboj-rytualny-bydo.pdf"]:angryy:[/URL] pełna lista polskich ubojni eksportujących mięso do krajów muzułmańskich i Izraela wg. stanu na dzień 06.06.2012 : [URL="http://rytualny.pl/data/uploads/pdf/lista-firm-eksport-uboj-rytualny-bydo.pdf"]tutaj[/URL] (...) [B]ŚWIĘTOKRZYSKIE[/B] [B]Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego "JANPOL" Jan i Grażyna Słomka[/B] 26-020 Chmielnik ul. Witosa 39 Albania., Armenia, Azerbejdżan, Bośnia i Hercegowina, Chorwacja, Gruzja, Kirgistan, Macedonia, Mołdawia, Serbia, Szwajcaria, Tadżykistan, Turkmenistan, Turcja, Uzbekistan, Kosowo [B]Zakład Przetwórstwa Mięsnego Zakład Pracy Chronionej Ryszard Hochel[/B] 26-065 Piekoszów Micigózd ul. Częstochowska 6 Białoruś, Macedonia, Albania., Armenia, Azerbejdżan, Bułgaria, Chorwacja, Gruzja, Kosowo, Kazachstan, Kirgistan, Turcja [B]Zakład Rzeźniczo Wędliniarski Józef Bartos[/B] 26-065 Piekoszów ul. Czarnowska 56 Armenia, Macedonia, Malezja, Czarnogóra, Szwajcaria, Afganistan, Irak, Iran, Turcja, Urugwaj, Pakistan, Uzbekistan [B]Brela Henryk[/B] 26‐021 Daleszyce Suków Papiernia Bośnia i Hercegowina, Chorwacja, Macedonia, Mołdawia [B]ANIMEX FOODS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. Morliny 15, 14 -100 Ostróda [/B] Oddział w Starachowicach, ul. Krańcowa 4, 27-200 Starachowice Albania, Angola, Armenia, Azerbejdżan, Bośnia i Hercegowina, Chiny, Egipt, Gruzja, Ghana, Gabon, Hongkong, Chorwacja, Kirgistan, Korea Płd, Kamerun,Kongo, Kuba, Liberia, Gwinea Równ., Macedonia, Meksyk, Mołdawia, Czarnogóra, Serbia, Tajlandia, RPA, Zjedn. Emiraty Arabskie, Szwajcaria, Uzbekistan, USA, Wybrz. Kości Sł., Wietnam [B]Zakład Handlowo-Usługowy "WiM" Wiktor Wołowiec[/B] 25-385 Kielce ul. Prosta 153 Mołdawia, Macedonia, Uzbekistan, Turcja [URL="http://rytualny.pl/data/uploads/pdf/lista-firm-eksport-uboj-rytualny-bydo.pdf"] [/URL] [URL="http://rytualny.pl/data/uploads/pdf/lista-firm-eksport-uboj-rytualny-bydo.pdf"] [/URL] Edited July 15, 2012 by Potter Quote
eliza_sk Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Że co mam napisać ? Udaję, że mnie nie ma dalej. Wizyta dla Nemka ok, dziś pancia ma do mnie dzwonić i wyjazd w tygodniu. Ja Wam tu dam konstytucyjny zakaz wyjazdów na urlop :mad: Chociaż tegoroczny do udanych nie należał, to lepsze to niż siedzenie w domu. Dziękuję za pomoc tym, którzy pod moja nieobecność prężnie zadziałali ws. wizyt. Quote
Kasiaw201 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Oj tam, oj tam, z tym konstytucyjnym zakazem to taki żarcik, malutki, już nie bij........przetłumacz Quote
daria_ldz Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 no Eliza powróciła :) witać witać koleżankę :) Quote
kasia_jot Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='daria_ldz']no Eliza powróciła :) witać witać koleżankę :)[/QUOTE] Tak, wróciła :loveu: [B]Z nowym avatarem [/B]:loveu: Quote
Iv_ Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Chciałam zauważyć, że Elizka ma śliczny nowy avatar :p Quote
Handzia55 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Iv_']Chciałam zauważyć, że Elizka ma śliczny nowy avatar :p[/QUOTE] Eee tam :shake: ten stary był o wiele ładniejszy:eviltong: Quote
Recommended Posts