Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomóżcie rozpoznać rasę, bo mamy problem.
Jeśli sunia jest cockerkiem, to mamy dwie osoby zainteresowane jej przygarnięciem, a jeśli wachtelem, to jednego pana (myśliwego, ma już jednego wachtela).

Tu są zdjęcia suni:
http://www.allegro.pl/item317475247_3_letnia_suczka_cocker_spaniel_szuka_nowego_domku.html

Na początku mieliśmy 2 pierwsze fotki i jedną tą za kratkami, stwierdziliśmy że to cocker i tak napisałam na allegro (nawet nie wpadłam na to, że to może być wachtel :oops:). Ale pan, który chciałby przygarnąć sunię, ten myśliwy, napisał mi maila, że to chyba wachtel i że jeśli tak, to on chce ją adoptować.

Ludzie ratujcie, to cocker czy wachtel? :roll:

Posted

Jeszcze nie doszłam. :lol:
Sunia wkrótce przejdzie testy czy aportuje i nie boi się strzału, itp., jeśli je przejdzie najprawdopodobniej trafi do myśliwego, jeśli nie to pewnej dziewczyny.
Zostanie też zmierzona, bo wachtele są nieco większe niż cockerki.

Z tego co gdzieś wyczytałam, to wachtele nadają się raczej tylko dla myśliwych. :roll:

Posted

Dzięki wszystkim za podpowiedzi. :p
Sunia pojechała dzisiaj do nowego domku do Pana Grzesia, który jest myśliwym i ma już jednego wachtela. :multi:

Napisał giselle4
.....Koka dzisiaj przed południem pojechała z Panem Grzesiem do domku:loveu:
Zadowolony Pan i zadowolony pies to wielkie szczeście
ale
Pan Grzes powiedział że jeszcze wezmie od nas ze schroniska pieska i powie kolegom bo mamy fajne hihihihi dobrze sie dzieje:multi:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Dzięki wszystkim za podpowiedzi. :p
Sunia pojechała dzisiaj do nowego domku do Pana Grzesia, który jest myśliwym i ma już jednego wachtela. :multi:

Ale super:multi: kochana sunia zasługuje na kochających właścicieli, a tam jej na pewno będzie dobrze:loveu:Jednak są jeszcze dobrzy ludzie, a nie tacy co oddają psa bo sprawia kłopoty wychowawcze:angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...