rita60 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Sliczny Stefanku,gdzie ten twoj domek:roll: Quote
szajbus Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Ludzie czy nie widzicie jaki on jest piękny i kochany???????? Quote
elmira Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 szajbus napisał(a):Ludzie czy nie widzicie jaki on jest piękny i kochany???????? :shake: Nie mogłam do ciebie piesku zajrzec, bo portal znów "stawał dęba". Jeszcze do jutra Stefan ma allegro. Od razu przedłużę. Quote
szajbus Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Ludzie, gdzie wasze oczy????????? On jest przepiękny!!!!!!!!!!!!! Quote
szajbus Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Ludzie, gdzie wasze oczy????????? On jest przepiękny!!!!!!!!!!!!! Quote
grzenka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 I znowu trzeba pokazać Stefanka na pierwszej! Quote
jasioslawinka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Stefan, pomimo 4 lat, jakos daje rade w schronisku, dzis poznalismy sie troszke blizej;) I dziwie sie bardzo, ze nikt go nie chce, bo Stefan z psow z dziedzinca chyba najlepiej umie sie przypodobac, rozbraja mnie, jak pokazuje brzuszek, gdy przychodze obok, a dzis na mnie skoczyl i bardzo mnie prosil, zeby jeszcze dac mu jeszcze jedzonka. Quote
elmira Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 jasioslawinka napisał(a):Stefan, pomimo 4 lat, jakos daje rade w schronisku, dzis poznalismy sie troszke blizej;) I dziwie sie bardzo, ze nikt go nie chce, bo Stefan z psow z dziedzinca chyba najlepiej umie sie przypodobac, rozbraja mnie, jak pokazuje brzuszek, gdy przychodze obok, a dzis na mnie skoczyl i bardzo mnie prosil, zeby jeszcze dac mu jeszcze jedzonka. No i co tu robic z ludzmi, którzy nie chca Stefana? Ja bym bardzo chciała wziąć Stefana, ale nie mogę:-(. Nie lubię takiej ironii losu.:shake: Quote
grzenka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Stefanku, Stefanku:shake: Ale ja i tak wierzę, że się doczekasz!!!!! Quote
szajbus Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Oby jak najszybciej znalazł się ten domek Quote
anovip1 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [FONT=Palatino Linotype]Oby domek dla wspaniałego pieska szybciutko się znalazł !!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [SIZE=6]Stefan czeka !!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
elmira Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 anovip1, czy moge wykorzystać Twoje zdjęcia Stefana do aukcji allegro? Wstawiłabym inne niz do tej pory, żeby sie nie opatrzyły. Mogę?:roll::) Quote
anovip1 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 elmira napisał(a):anovip1, czy moge wykorzystać Twoje zdjęcia Stefana do aukcji allegro? Wstawiłabym inne niz do tej pory, żeby sie nie opatrzyły. Mogę?:roll::) :lol: Mogę , mogę :multi: oczywiście ;) Oby ktoś zauważył Stefanka,byłoby super !!! Quote
elmira Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 anovip1 napisał(a)::lol: Mogę , mogę :multi: oczywiście ;) Oby ktoś zauważył Stefanka,byłoby super !!! Dzieki wielkie :) Skopiuje i beda nowe fotki. Mam nadzieje, że Stefan znajdzie dom...taki super chłopak:loveu: Quote
anovip1 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Elmira może jeszcze to ujęcie Stefana wpadnie Ci w oko ;) Nie przeglądałam wątku,ale tej fotki chyba jeszcze nie było. I jak zwylke przypominamy,że Stefan czeka na domek!!! Quote
elmira Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='anovip1']Elmira może jeszcze to ujęcie Stefana wpadnie Ci w oko ;) Nie przeglądałam wątku,ale tej fotki chyba jeszcze nie było. I jak zwylke przypominamy,że Stefan czeka na domek!!! Ta fotka jest super! Nie widac łańcucha. Juz przeszło dwa miesiace idzie aukcja Stefana i fajnie, ze pozwoliłaś na wykorzystanie Twoich zdjęć. Zawsze jakas zmiana, zawsze jakaś szansa na szczęśliwego Stefana. Quote
grzenka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Stefanku, kiedy odnajdziesz swoje szczęście? Quote
Recommended Posts