Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bulek to 2 letni piekny samiec,jest klasycznym przedstawicielem rasy również pod względem wzrostu i ubarwienia (czarno- białe)Brdzo zle znosi schron , bardzo radosny , sympatyczny i towarzyski piesek,nie pozwala psom z boksu wchodzic sobie na glowe ,To psisko marnuje sie w schronie (postaram sie o zdjecia)

chronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Sosnowcu 41-200 Sosnowiec, ul. Baczyńskiego 11a
tel.: (+32) 293 75 56

bardzo prosze kogos o umieszczenia ogloszenia na forum bullkow !!

JESLI NIE DS,TO MOZE CHOC DT PSIAK SIE ZNISZCZY

Posted

:crazyeye: uśpiony?!?......przecież w pierwszym poście napisano: bardzo radosny, sympatyczny i towarzyski.....?!?!?!?!?...a tu uśpiony z powodu agresji...... z tego co widzę szybka to była decyzja...kilka dni i rachu ciachu:crazyeye:

Posted

Lolka, jego temat jest na forum bullterrierów:
www.forum.bullterrier.pl

Tam przeczytasz jaka była historia Luckyego. Pies jest znany od lat na forum.
Czy decyzja była szybka, czy słuszna - nie mi to komentować. Najlepiej przeczytać jego temat i "sądzić własną miarą".

Posted

dzieki za link...przeczytałam.......hmm nie napiszę co myślę na ten temat bo jeszcze zostanę zlinczowana

jedyne co powiem to to ze miałam kiedyś podobny przypadek...wielka silna suczka z nieziemską agresją.....jedzenie miała rzucane z daleka a miskę z woda podsuwano jej metalowym prętem.....jeśli ktokolwiek pojawił sie w obrębie kilku metrów to piana z pyska i wściekle oczy pełne nienawiści.....niby przypadek beznadziejny ...a jednak!!!
miesiąc zajęło mi oswajanie Diany...za każdym razem jak do niej podchodziłam umierałam ze strachu ...wiedziałam że jak sie urwie z łańcucha to po mnie

jednak udało się, po miesiącu nastąpił przełom a już po prawie roku siedziałam z nią w nowo wybudowanej budzie i liczyłam jej nowo narodzone szczeniaki...agresji do innych psów nigdy sie nie pozbyła jednak przestała atakować ludzi i potrafiła normalnie wśród ludzi funkcjonować
jednak nie ukrywam ........było to wielkie wyzwanie i włożyłam w to mnóstwo pracy i energii

no cóż jedyne co mogę dodać....to szkoda psiaka...nie dostał szansy