Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może i takiej informacji udzielają, ale ja będę powoływać się ( jakby co) na zgłoszenie w którym nic nie pisze o zaświadczeniu:lol:.

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Serdecznie,

Najmocniej przepraszam za bledna informacje udzielona telefonicznie w oddziale - INFORMACJA NA POTWIERDZENIU JEST OBOWIAZUJACA. NIE JEST POTRZEBNE ZADNE DODATKOWE SWIADECTWO ZDROWIA. Potrzebne jest swiadectwo szczepienia na wscieklizne i ksiazeczka zdrowia/paszport.

Pozdrawiam,

/tomek kochan

Posted

[quote name='TomekK']Witam Serdecznie,

Najmocniej przepraszam za bledna informacje udzielona telefonicznie w oddziale - INFORMACJA NA POTWIERDZENIU JEST OBOWIAZUJACA. NIE JEST POTRZEBNE ZADNE DODATKOWE SWIADECTWO ZDROWIA. Potrzebne jest swiadectwo szczepienia na wscieklizne i ksiazeczka zdrowia/paszport.

Pozdrawiam,

/tomek kochan[/quote]

Noooo super! Bo już siałam panike na forum molosów :lol: teraz musze iść sprostować :evil_lol:

EDIT:
Ok, juz wkleiłam to sprostowanie na forum molosów ;)
Tomekk, a co z osobami, ktore dzwonily telefonicznie, a nie maja konta na dogomanii? je tez trzeba wyprowadzic z błędu, może warto umieścić taką informacje na stronie internetowej oddzialu?

Posted

Trudno mi - niestety - zapanowac nad wszystkimi informacjami przekazywanymi przez sekretariat oddzialu. Kiedys (pare lat temu) faktycznie byla taka informacja, ze psy i suki spoza wojewodztwa malopolskiego powinny posiadac ... I pewnie ktos to zapamietal :(

Generalnie - oczywiscie - prawidlowa informacja jest po prostu na potwierdzeniu. Mam nadzieje, ze zaczna (potwierdzenia) dochodzic. Wysylane byly w czwartek i w piatek.

/tomek

Posted

No to dobrze, że w tym roku skasowali ten wymysł ^^ dwie dychy do kieszeni ^^ ee.. na paliwo ^^ u nas dzis listonosz był, ale w skrzynce nic poza rachunkami nie zostawił, łeee...:( czekamy, bo już malo czasu zostało.

Posted

Ja jeszcze nigdy nie stałam po numerek, bo nie doszło, więc mam nadzieje, że i tym razem nie będzie takiej potrzeby:shake: .. tym bardziej, że Kraków od Rzeszowa nie tak daleko.

Posted

u nas pustto jak narazie...

Edit:
patrze.. idzie listonosz, wrecza mi koperte a tam... potwierdzenie zgloszenia suki moich znajomych a mojego nie ma xD (na obu zgloszeniach moj adres ale inni wlasciciele) ;)

Posted

[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]Moi Drodzy,

Pod Krakowem mieszka[COLOR=Red] 9 zagłodzonych szczeniąt[/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112899[/URL]

Ja mam 20 kg karmy, ale nie mam jej jak przetransportować.

Czy ktoś mógłby pomóc?
[COLOR=Red]Potrzebny transport karmy z Tomaszowa Maz do Krakowa.
[COLOR=Black]Karma jest zapakowana fabrycznie w dwóch workach po 10 kg.

Jeśli ktoś będzie jechał tą trasą, proszę o kontakt na PW.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Frytela']u nas pustto jak narazie...

Edit:
patrze.. idzie listonosz, wrecza mi koperte a tam... potwierdzenie zgloszenia suki moich znajomych a mojego nie ma xD (na obu zgloszeniach moj adres ale inni wlasciciele) ;)[/quote]

Ooohoo ^^ się koperty pomyliły ^^