Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wie ktoś, jaki sędzia będzie wybierał na Bestach najlepszego szczeniaka wystawy?
Chciałabym wcześniej wiedzieć na którą sobie powrót planować(a jak będzie kiepski sędzia to nie ma po co zostawać).

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yuli_']A wie ktoś, jaki sędzia będzie wybierał na Bestach najlepszego szczeniaka wystawy?
Chciałabym wcześniej wiedzieć na którą sobie powrót planować(a jak będzie kiepski sędzia to nie ma po co zostawać).[/quote]
Ooooo wy też w szczeniorkach,fajna konkurencja(my też debiutujemy w szczeniakach i tez mnie ciekawi sędzia na BIS Puppy)

Po jakich rodzicach jest twoja grenka Pretoria?

Posted

Debiut już mieliśmy w Bytomiu, wtedy sędziował nas przesympatyczny p. Marek Czerniakowski :loveu: Na BIS Puppy Ryszard Broll - no ale jak wiadomo, belgi mało popularne, więc nawet na sunie nie spojrzał :angryy:

[quote name='Mudik']Po jakich rodzicach jest twoja grenka Pretoria?[/quote] m: FUNNY Srebrzysty Smrek x o: RIVAL de la Fureur du Creupscule

Posted

[quote name='cocker']ee nooo ;p a kto bedzie w niedziele? kto się ze mna spotka! prosze o chętnyhc :p
ja nie gryyyyze ;([/quote]

Jeśli aktualne, to ja się mogę z Tobą spotkać;) Będę w niedzielę i pewnie w sobotę też, muszę pooglądać XD

Posted

[quote name='yuli_']Debiut już mieliśmy w Bytomiu, wtedy sędziował nas przesympatyczny p. Marek Czerniakowski :loveu: Na BIS Puppy Ryszard Broll - no ale jak wiadomo, belgi mało popularne, więc nawet na sunie nie spojrzał :angryy:

m: FUNNY Srebrzysty Smrek x o: RIVAL de la Fureur du Creupscule[/quote]
To do zobaczenia,bo chyba nawet jesteśmy na tym samym ringu:lol:

Posted

[quote name='pati1033'][SIZE=4][COLOR=red]Czy ktos z Warszawy mialby wolne miejsce dla 1 osoby i psa- amstaff na niedziele 29.06 ?[/COLOR][/SIZE]
Oczywiscie dokladam sie do kosztow :)
prosze o kontakt na pw lub gg 9956498 (prosze pisac nawet jak jestem niedostepna)[/quote]

ponawiam- nikt nie znajdzie miejsca? :placz:

Posted

[quote name='abigeil']Ale jest do ściągnięcia katalog:crazyeye:[/quote]

No cały katalog może nie, ale stawki już jakis tydzień u nich na stronie są podane, żeby sobie sprawdzić ostatecznie czy jesteśmy przyjęci i ile konkurencji nam sie nazbierało :evil_lol:

Posted

Faktycznie, ani jednel małej godzinki nie podano. Nie chcę czekać z psam od samego rana na ocekiwanie na swoją ocenę:mad:

Mają zresztą jeszcze czas

Posted

[quote name='panienkabubu']Wg mnie plan sędziowania jest po to, by mniej więcej ustalić o której godzinie wchodzą psy na ring, to po jakiego diabła w tym celu jest mi katalog?[/quote]

Sorry, ale ja czegos nie rozumiem.
Oczywiście, ze po to jest własnie plan sedziowania, aby wiadomo było na którym ring i o której godzinie bedzie sedzowana poszczególna rasa. I taki plan na pewno na stronie będzie. Ale nie jest on przeciez juz potrzebny, wystawa jest w nastepną sobote i niedziele.

Natomiast z tego co udało mi sie zauwazyc, wiekszośc osób - bardzo często już nastepnego dnia po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń czeka na podanie dokładnych stawek z podaniem danych psa + klasy.

Tym razem równiez, co prawda w związku ze strajkiem poczty, ale w poprzednich latach stawki (rasa, klasa, nazwa psa, właściciel) tez były podawane dosyc wczesnie tzn. pond tydzień do dwóch przed wystawą.

Katalog został zamkniety i podany na stonie 14.06., nie mozna wiec oczekiwac, ze już 18 czy 19 bedzie potwierdzenie w skrzynce (które trzeba przeciez wydrukowac, skompletowac i wysłac).

Troszke cierpliwości ;) i bynajmniej nie jest to mój oddział, zeby nie było wątpliwości :diabloti:.

Posted

[quote name='Frytela']Pati1033
ja bym miala ale kurcze mieszkam 100 km od wawy...[/quote]

szkoda- ja nie mam autka zeby nawet te 100 km podjechac :placz:

ale moze jeszcze ktos znajdzie miejsce...

Posted

Agnieszka K. masz rację, ale ja nie należę do takich osób, generalnie wisi mi to, czy konkurencja będzie podana dziś czy jutro - głównie można zawsze poczekać, ale masz rację, jest tutaj wiele osób, które już się niecierpliwi. Plan sędziowania jest mi potrzebny do ustalenia wyjazdu na drugi dzień do Brna. I tyle. Nie mówię, że ma być dzisiaj, czy jutro, ale najpóźniej pasowałoby mi na początku następnego tygodnia. Tyle.

A tak jeszcze się chciałam upewnić, wystawa jest w tym miejscu co rok temu i dwa lata temu?

Posted

[quote name='pati1033']szkoda- ja nie mam autka zeby nawet te 100 km podjechac :placz:

ale moze jeszcze ktos znajdzie miejsce...[/quote]

albo pociągiem, ładne połączenie w-wa ->deblin, bym cie na stacji odebrała ;)

Posted

W tamtym roku mieli taki tekst na ulotce:
[QUOTE]Zapraszamy na XI Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych, która odbędzie się w dniach 23-24 czerwca 2007 roku, na terenie Stadionu i Hal AWF w Krakowie, przy Al. Jana Pawła II
[/QUOTE]

A w tym roku niemal identyczny:
[QUOTE]
[FONT='Times New Roman'][B]Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Krakowie serdecznie zaprasza na wystawę, która odbędzie się w dniach 28-29 czerwca 2008, na terenie Stadionu i Hal AWF w Krakowie, [/B][/FONT]
[FONT='Times New Roman'][B]przy Al.Jana Pawła II.[/B][/FONT][/QUOTE]

Tak więc wychodzi na to, że miejsce się nie zmieniło :)