majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Margo05']Wszyscy śpią...[/quote] Akurat!!! Ja poluję na bezzębne staruszki!!!:razz: Quote
Margo05 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 A ja, po wypełnieniu statutu klubowego odpoczywam :evil_lol: I się zastanawiam jak o 6 wstanę do pracy :cool3: Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Margo05']A ja, po wypełnieniu statutu klubowego odpoczywam :evil_lol: I się zastanawiam jak o 6 wstanę do pracy :cool3:[/quote] Oj Ty Bido...:roll: Oczy na zapałki ale wcześniej najpierw jedna, potem druga nóżka z wyra. Quote
Margo05 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jakoś się udało i jestem w pracy, zwarta i gotowa :) W końcu pewnie i tak mnie wyrzycą, bo ostatnio ta ja właściwie nic nie robię, nawet dobrego wrażenia. Zamiast dbać o naszą (czyt.. firmową) stronę internetową, to ja latam po dogo. :cool3: Ciekawe kiedy szef straci cierplwiość :roll::evil_lol: Ale mniejsza o to :) Pobudka kochane :loveu: Z rana ma się najlepsze pomysły więc do dzieła :evil_lol: Quote
Olena84 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 A gdzie Ty pracujesz, ze i w sobote musisz byc? Wypelnianie przywilejow klubowych to najlepiej z rana przed praca podobno:) Quote
Dorothy Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Margo05']Jakoś się udało i jestem w pracy, zwarta i gotowa :) W końcu pewnie i tak mnie wyrzycą, bo ostatnio ta ja właściwie nic nie robię, nawet dobrego wrażenia. Zamiast dbać o naszą (czyt.. firmową) stronę internetową, to ja latam po dogo. :cool3: Ciekawe kiedy szef straci cierplwiość :roll::evil_lol: Ale mniejsza o to :) Pobudka kochane :loveu: Z rana ma się najlepsze pomysły więc do dzieła :evil_lol:[/quote] Jak to nie robisz dobrego wrazenia, klubowiczka i nie robi dobrego wrazenia??? Natychmiast biusty w górę oko błyszczące i uśmiech pełen słońca szef na kolana padnie! Margo czy te ogloszenia to wszystko Twoja zasluga??? Jestes przekochana. W poniedzialek zapytam ile mam dlugu szczerze mowiac ine chcialam psuc sobie weekendu, kazxde 10 dni to 150 zł :-( zeby ktos na tymczas ja choc wzial, do kojca na podworko tez mozna, byloby taniej... ja nie bardzo moge..:shake:ta ilosc psow plus oogolna sytuacja:-( Olena nie kazdy moze rano przed praca:cool3: a niektorym szczegolnie dobrze wychodzi jednak wieczorem... Quote
Margo05 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Olena84']A gdzie Ty pracujesz, ze i w sobote musisz byc? Wypelnianie przywilejow klubowych to najlepiej z rana przed praca podobno:)[/quote] A w takiej jednej firmie handlowej :cool3: Z rana nie dalam rady, stary spał :evil_lol: [quote name='Dorothy']Jak to nie robisz dobrego wrazenia, klubowiczka i nie robi dobrego wrazenia??? Natychmiast biusty w górę oko błyszczące i uśmiech pełen słońca szef na kolana padnie! Margo czy te ogloszenia to wszystko Twoja zasluga??? Jestes przekochana. W poniedzialek zapytam ile mam dlugu szczerze mowiac ine chcialam psuc sobie weekendu, kazxde 10 dni to 150 zł :-( zeby ktos na tymczas ja choc wzial, do kojca na podworko tez mozna, byloby taniej... ja nie bardzo moge..:shake:ta ilosc psow plus oogolna sytuacja:-( Olena nie kazdy moze rano przed praca:cool3: a niektorym szczegolnie dobrze wychodzi jednak wieczorem...[/quote] Dorotko, ogłoszenia to zasługa Majeczki, nie moja. Ja tylko zebrałam wszystko do "kupy", cobyśmy wiedzieli, gdzie co i jak. Szykowałam się dopiero do ogłoszeń, ale się pogubiłam i stąd ten zbiór :evil_lol: A biust unioslam, z tym, że szef wyszedł się dokształcać :evil_lol: Ale jak już będzie miał jakieś teges to mu zamacham :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Margo05']Basia, puściłam przelew, ale wyjdzie dopiero w poniedziałek :oops: Ale nie wysyłaj mi kolczyków, tylko porządne ich zdjęcie, dobrze? Trzeba je jakoś pokazać na bazarku :evil_lol:[/quote] BAZAREK BEDZIE MIAŁ REAKTYWACJE Z NOWYMI KOLCZYKAMI RÓWNIEŻ :razz: [quote name='samoglow']Znow zajrzyjcie na watek Brajla - troche sie powyjasnialo, ku naszej uldze![/quote] :cool2: NO BO TO CHORE BYŁO :shake: [quote name='majqa']Akurat!!! Ja poluję na bezzębne staruszki!!!:razz:[/quote] OCZYWISCIE BEZ ZEBÓW TO JEST PEWNE UŁATWIENIE- ALE MAJECZKO KLUBOWICZKI NIE IDĄ NA ŁATWIZNE :nono: [quote name='Margo05']Jakoś się udało i jestem w pracy, zwarta i gotowa :) W końcu pewnie i tak mnie wyrzycą, bo ostatnio ta ja właściwie nic nie robię, nawet dobrego wrażenia. Zamiast dbać o naszą (czyt.. firmową) stronę internetową, to ja latam po dogo. :cool3: Ciekawe kiedy szef straci cierplwiość :roll::evil_lol: Ale mniejsza o to :) Pobudka kochane :loveu: Z rana ma się najlepsze pomysły więc do dzieła :evil_lol:[/quote] O MÓJ BOŻE WŁASNYM OCZOM NIE WIERZE :angryy: MARGO W USTACH KLUBOWICZKI TO HANIEBNE ZACHOWANIE :-o PRZYPOMINAM ZE KLUB G ROBI ZAWSZE DOBRE WRAŻENIE NAWET JAK NIE ROBI NIC- POMYŚL O PODKRĘCENIU KLIMATYZACJI ,ZAŁOŻENIU PRZEŚWITUJĄCEJ BLUZKI ORAZ TRADYCYJNEJ NIEWINNEJ MINIE , NO I NIE ZAPOMINAJ O NIEŚMIERTELNEJ POZIE "NOGA NA NOGĘ " [quote name='Olena84']A gdzie Ty pracujesz, ze i w sobote musisz byc? Wypelnianie przywilejow klubowych to najlepiej z rana przed praca podobno:)[/quote] [quote name='Dorothy']Jak to nie robisz dobrego wrazenia, klubowiczka i nie robi dobrego wrazenia??? Natychmiast biusty w górę oko błyszczące i uśmiech pełen słońca szef na kolana padnie! [B]DOKŁADNIE-[/B] :laugh2_2::buzi: Olena nie kazdy moze rano przed praca:cool3: a niektorym szczegolnie dobrze wychodzi jednak wieczorem...[/quote] O NIE NIE NIE KLUBOWICZKĄ MUSI WYCHODZIC O KAŻDEJ PORZE :loveu: LIBRO W GÓRE Quote
Margo05 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ja się poprawię, obiecuję :oops::oops::oops: Trochę będzie pod górkę, bo: 1. z klimatyzacją ciężko :roll: 2. prześwitująca bluzka może być, ale na kim robi dobre wrażenie foka w prześwitującej bluzce? :cool3: (poza moim TŻ oczywiście, ale on jest wyjątkowy :evil_lol:) Choć ułatwi: 1. Niewinna minka (opanowana do perfekcji :eviltong:) 2. Zmysłowy głos (ja uważam, że skrzeczę, ale co tam :evil_lol:) 3. I takie tam, ogólne, ten teges, kobiece, no wiecie :evil_lol: 4. "Nagi instynkt" nie wchodzi w grę :razz: TŻ by mnie zamordował :lol: No to chyba do dzieła :) Quote
Olena84 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ja widze ze w wakacje jednak musimy sie spotkac, bo ja Wam musze wytłumaczyc co i jak widze.. Nic dziewczyny nie wiecie, dlatego spakujcie tylko bluzki i spodniczki i jedziemy:D Quote
Margo05 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Olena84']Ja widze ze w wakacje jednak musimy sie spotkac, bo ja Wam musze wytłumaczyc co i jak widze.. Nic dziewczyny nie wiecie, dlatego spakujcie tylko bluzki i spodniczki i jedziemy:D[/QUOTE] Dorotko, słyszysz? Jak tak dalej pójdzie, to będziesz miała całkiem niezły tłok:evil_lol: Quote
Olena84 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ale Dorotka chyba wie ze przyjezdzamy??? No w kazdym razie slyszalam, ze tak naprawde ja jej wystarcze;), przykro mi dziewczyny, mimo to, moge sie zgodzic i na Was;) Quote
Margo05 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Olena84']Ale Dorotka chyba wie ze przyjezdzamy??? No w kazdym razie slyszalam, ze tak naprawde ja jej wystarcze;), przykro mi dziewczyny, mimo to, moge sie zgodzic i na Was;)[/QUOTE] Łaskawie dziękujemy :loveu: Quote
Dorothy Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 hihi no nie, nie moge, bedzie nauka striptease'u i babskie imprezy??:loveu::loveu: obawiam sie ze juz musze sobie szukac zastepczego lokum, wiec moze tego nie wytrzymac.... Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jeszcze jedno ogłoszenie, które mi przyjęto na stronie: [URL]http://www.ogloszenia4you.pl/detale.php?&anz_id=40435[/URL] Quote
Basia i Barni Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Dorothy']hihi no nie, nie moge, bedzie nauka striptease'u i babskie imprezy??:loveu::loveu: obawiam sie ze juz musze sobie szukac zastepczego lokum, wiec moze tego nie wytrzymac....[/quote] mało tego Dorota my przyjezdzamy na darmową jazde na koniu :diabloti: Quote
Dorothy Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 doooobra, spoko, postaram sie załatwic jakies stosowne OGIERY....:diabloti: Quote
Margo05 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='majqa']Jeszcze jedno ogłoszenie, które mi przyjęto na stronie: [URL]http://www.ogloszenia4you.pl/detale.php?&anz_id=40435[/URL][/QUOTE] [quote name='Dorothy']doooobra, spoko, postaram sie załatwic jakies stosowne OGIERY....:diabloti:[/QUOTE] To już będzie totalna rozpusta :evil_lol: Quote
Margo05 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ogłoszenie [url]http://www.populada.pl/ogloszenie,nr,14269[/url] Dodaję do listy ogłoszeń. Majeczko, Twoje ostatnie też dodane. [B][SIZE="3"]Aktualne ogłoszenia post 1122[/SIZE][/B] Quote
Margo05 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Niestety, na niektórych portalach rejestracja trwa długo :roll: więc później porobię ogłoszenia. Quote
majqa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Margo05']Niestety, na niektórych portalach rejestracja trwa długo :roll: więc później porobię ogłoszenia.[/quote] Dziękuję Marguś! :loveu: Niestety, weryfikuję te portale podane dane do zakichanej niewiadomej. Quote
Olena84 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 To ogiery też będą? Ale takie czworonożne?:diabloti: Quote
Dorothy Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 tak, wyłącznie czworonożne, niestety dwunożne trzeba sobie przywieźć we własnym zakresie bo ja nie dysponuje i dysponowac nie chce ;) Quote
Basia i Barni Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Olena84']To ogiery też będą? Ale takie czworonożne?:diabloti:[/quote] oczywiscie - zreszta jak sie konia popiesci to i na dwóch nózkach stanie :-) [quote name='Dorothy']tak, wyłącznie czworonożne, niestety dwunożne trzeba sobie przywieźć we własnym zakresie bo ja nie dysponuje i dysponowac nie chce ;)[/quote] Dorotko poradzimy sobie , dwunożne do stodoły zwierzęta obrabiać a klubowiczki na salony :cool3: Quote
Olena84 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No dobra ale my Cie Dorotko gdzies wysyłamy, czy bedziesz chciala z takimi szalonymi laskami siedziec?;) Quote
Recommended Posts