Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Margo05']A ja, po wypełnieniu statutu klubowego odpoczywam :evil_lol: I się zastanawiam jak o 6 wstanę do pracy :cool3:[/quote]
Oj Ty Bido...:roll: Oczy na zapałki ale wcześniej najpierw jedna, potem druga nóżka z wyra.

Posted

Jakoś się udało i jestem w pracy, zwarta i gotowa :)
W końcu pewnie i tak mnie wyrzycą, bo ostatnio ta ja właściwie nic nie robię, nawet dobrego wrażenia. Zamiast dbać o naszą (czyt.. firmową) stronę internetową, to ja latam po dogo. :cool3: Ciekawe kiedy szef straci cierplwiość :roll::evil_lol:
Ale mniejsza o to :)
Pobudka kochane :loveu: Z rana ma się najlepsze pomysły więc do dzieła :evil_lol:

Posted

[quote name='Margo05']Jakoś się udało i jestem w pracy, zwarta i gotowa :)
W końcu pewnie i tak mnie wyrzycą, bo ostatnio ta ja właściwie nic nie robię, nawet dobrego wrażenia. Zamiast dbać o naszą (czyt.. firmową) stronę internetową, to ja latam po dogo. :cool3: Ciekawe kiedy szef straci cierplwiość :roll::evil_lol:
Pobudka kochane :loveu: Z rana ma się najlepsze pomysły więc do dzieła :evil_lol:[/quote]

Jak to nie robisz dobrego wrazenia, klubowiczka i nie robi dobrego wrazenia??? Natychmiast biusty w górę oko błyszczące i uśmiech pełen słońca szef na kolana padnie!

Margo czy te ogloszenia to wszystko Twoja zasluga??? Jestes przekochana. W poniedzialek zapytam ile mam dlugu szczerze mowiac ine chcialam psuc sobie weekendu, kazxde 10 dni to 150 zł :-(
zeby ktos na tymczas ja choc wzial, do kojca na podworko tez mozna, byloby taniej... ja nie bardzo moge..:shake:ta ilosc psow plus oogolna sytuacja:-(

Olena nie kazdy moze rano przed praca:cool3:
a niektorym szczegolnie dobrze wychodzi jednak wieczorem...

Posted

[quote name='Olena84']A gdzie Ty pracujesz, ze i w sobote musisz byc? Wypelnianie przywilejow klubowych to najlepiej z rana przed praca podobno:)[/quote]
A w takiej jednej firmie handlowej :cool3: Z rana nie dalam rady, stary spał :evil_lol:

[quote name='Dorothy']Jak to nie robisz dobrego wrazenia, klubowiczka i nie robi dobrego wrazenia??? Natychmiast biusty w górę oko błyszczące i uśmiech pełen słońca szef na kolana padnie!

Margo czy te ogloszenia to wszystko Twoja zasluga??? Jestes przekochana. W poniedzialek zapytam ile mam dlugu szczerze mowiac ine chcialam psuc sobie weekendu, kazxde 10 dni to 150 zł :-(
zeby ktos na tymczas ja choc wzial, do kojca na podworko tez mozna, byloby taniej... ja nie bardzo moge..:shake:ta ilosc psow plus oogolna sytuacja:-(

a niektorym szczegolnie dobrze wychodzi jednak wieczorem...[/quote]

Dorotko, ogłoszenia to zasługa Majeczki, nie moja. Ja tylko zebrałam wszystko do "kupy", cobyśmy wiedzieli, gdzie co i jak. Szykowałam się dopiero do ogłoszeń, ale się pogubiłam i stąd ten zbiór :evil_lol:

A biust unioslam, z tym, że szef wyszedł się dokształcać :evil_lol: Ale jak już będzie miał jakieś teges to mu zamacham :evil_lol:

Posted

[quote name='Margo05']Basia, puściłam przelew, ale wyjdzie dopiero w poniedziałek :oops:
Ale nie wysyłaj mi kolczyków, tylko porządne ich zdjęcie, dobrze? Trzeba je jakoś pokazać na bazarku :evil_lol:[/quote]

BAZAREK BEDZIE MIAŁ REAKTYWACJE Z NOWYMI KOLCZYKAMI RÓWNIEŻ :razz:

[quote name='samoglow']Znow zajrzyjcie na watek Brajla - troche sie powyjasnialo, ku naszej uldze![/quote]

:cool2: NO BO TO CHORE BYŁO :shake:

[quote name='majqa']Akurat!!! Ja poluję na bezzębne staruszki!!!:razz:[/quote]

OCZYWISCIE BEZ ZEBÓW TO JEST PEWNE UŁATWIENIE- ALE MAJECZKO KLUBOWICZKI NIE IDĄ NA ŁATWIZNE :nono:

[quote name='Margo05']Jakoś się udało i jestem w pracy, zwarta i gotowa :)
Pobudka kochane :loveu: Z rana ma się najlepsze pomysły więc do dzieła :evil_lol:[/quote]

O MÓJ BOŻE WŁASNYM OCZOM NIE WIERZE :angryy: MARGO W USTACH KLUBOWICZKI TO HANIEBNE ZACHOWANIE :-o PRZYPOMINAM ZE KLUB G ROBI ZAWSZE DOBRE WRAŻENIE NAWET JAK NIE ROBI NIC- POMYŚL O PODKRĘCENIU KLIMATYZACJI ,ZAŁOŻENIU PRZEŚWITUJĄCEJ BLUZKI ORAZ TRADYCYJNEJ NIEWINNEJ MINIE , NO I NIE ZAPOMINAJ O NIEŚMIERTELNEJ POZIE "NOGA NA NOGĘ "

[quote name='Olena84']A gdzie Ty pracujesz, ze i w sobote musisz byc? Wypelnianie przywilejow klubowych to najlepiej z rana przed praca podobno:)[/quote]

[quote name='Dorothy']Jak to nie robisz dobrego wrazenia, klubowiczka i nie robi dobrego wrazenia??? Natychmiast biusty w górę oko błyszczące i uśmiech pełen słońca szef na kolana padnie!

[B]DOKŁADNIE-[/B] :laugh2_2::buzi:

a niektorym szczegolnie dobrze wychodzi jednak wieczorem...[/quote]

O NIE NIE NIE KLUBOWICZKĄ MUSI WYCHODZIC O KAŻDEJ PORZE :loveu:

LIBRO W GÓRE

Posted

Ja się poprawię, obiecuję :oops::oops::oops:

Trochę będzie pod górkę, bo:
1. z klimatyzacją ciężko :roll:
2. prześwitująca bluzka może być, ale na kim robi dobre wrażenie foka w prześwitującej bluzce? :cool3: (poza moim TŻ oczywiście, ale on jest wyjątkowy :evil_lol:)

Choć ułatwi:
1. Niewinna minka (opanowana do perfekcji :eviltong:)
2. Zmysłowy głos (ja uważam, że skrzeczę, ale co tam :evil_lol:)
3. I takie tam, ogólne, ten teges, kobiece, no wiecie :evil_lol:
4. "Nagi instynkt" nie wchodzi w grę :razz: TŻ by mnie zamordował :lol:

No to chyba do dzieła :)

Posted

Ja widze ze w wakacje jednak musimy sie spotkac, bo ja Wam musze wytłumaczyc co i jak widze.. Nic dziewczyny nie wiecie, dlatego spakujcie tylko bluzki i spodniczki i jedziemy:D

Posted

[quote name='Olena84']Ja widze ze w wakacje jednak musimy sie spotkac, bo ja Wam musze wytłumaczyc co i jak widze.. Nic dziewczyny nie wiecie, dlatego spakujcie tylko bluzki i spodniczki i jedziemy:D[/QUOTE]

Dorotko, słyszysz? Jak tak dalej pójdzie, to będziesz miała całkiem niezły tłok:evil_lol:

Posted

[quote name='Olena84']Ale Dorotka chyba wie ze przyjezdzamy??? No w kazdym razie slyszalam, ze tak naprawde ja jej wystarcze;), przykro mi dziewczyny, mimo to, moge sie zgodzic i na Was;)[/QUOTE]

Łaskawie dziękujemy :loveu:

Posted

hihi no nie, nie moge, bedzie nauka striptease'u i babskie imprezy??:loveu::loveu:
obawiam sie ze juz musze sobie szukac zastepczego lokum, wiec moze tego nie wytrzymac....

Posted

[quote name='Dorothy']hihi no nie, nie moge, bedzie nauka striptease'u i babskie imprezy??:loveu::loveu:
obawiam sie ze juz musze sobie szukac zastepczego lokum, wiec moze tego nie wytrzymac....[/quote]
mało tego Dorota my przyjezdzamy na darmową jazde na koniu :diabloti:

Posted

[quote name='majqa']Jeszcze jedno ogłoszenie, które mi przyjęto na stronie:
[URL]http://www.ogloszenia4you.pl/detale.php?&anz_id=40435[/URL][/QUOTE]

[quote name='Dorothy']doooobra, spoko, postaram sie załatwic jakies stosowne OGIERY....:diabloti:[/QUOTE]

To już będzie totalna rozpusta :evil_lol:

Posted

Ogłoszenie
[url]http://www.populada.pl/ogloszenie,nr,14269[/url]

Dodaję do listy ogłoszeń. Majeczko, Twoje ostatnie też dodane.

[B][SIZE="3"]Aktualne ogłoszenia post 1122[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Margo05']Niestety, na niektórych portalach rejestracja trwa długo :roll: więc później porobię ogłoszenia.[/quote]
Dziękuję Marguś! :loveu: Niestety, weryfikuję te portale podane dane do zakichanej niewiadomej.

Posted

[quote name='Olena84']To ogiery też będą? Ale takie czworonożne?:diabloti:[/quote]

oczywiscie - zreszta jak sie konia popiesci to i na dwóch nózkach stanie :-)
[quote name='Dorothy']tak, wyłącznie czworonożne, niestety dwunożne trzeba sobie przywieźć we własnym zakresie bo ja nie dysponuje i dysponowac nie chce ;)[/quote]

Dorotko poradzimy sobie , dwunożne do stodoły zwierzęta obrabiać a klubowiczki na salony :cool3: