Masala86 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mam pytanie:) od jakiegos czasu poszukuję hodowli Saarlooswolfhona i mam mały problem z tym. Może ktoś z was orientuje się gdzie mogłabym kupić takiego psa? Z góry dzięki za odpowiedź:) Quote
Masala86 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Tego się obawiałam właśnie, no cóż dzięki:) Quote
Saint Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 wiem, że w hodowli Jantarowa Wataha w Poznaniu są dwa Saarloosy.. ale jak jest/ będzie z miotami to pojęcia nie mam ;) Quote
widelko Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Saint']wiem, że w hodowli Jantarowa Wataha w Poznaniu są dwa Saarloosy.. ale jak jest/ będzie z miotami to pojęcia nie mam ;)[/quote] z tego co mi wiadomo pierwszy miot ma być podobno za dwa lata Quote
Shaluka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Są również co najmniej dwie hodowle w Czechach, a w Polsce też ich przybywa.. Quote
Recommended Posts