Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ile kosztuje umieszczenie tam ogłoszenia, tak krótkiego jak Żuczka? Miałam dzisiaj dokładnie 23 telefony w jego sprawie, kilku ludzi odesłałam z kwitkiem, kilku poprosiłam o kontakt emailowy, a kilku ma się jeszcze zastanowić..

To niesamowite ! Jeśli to niedrogie, mogłabym dodawać tam też inne moje psiaki!

Posted

Rybc!a napisał(a):
A ile kosztuje umieszczenie tam ogłoszenia, tak krótkiego jak Żuczka? Miałam dzisiaj dokładnie 23 telefony w jego sprawie, kilku ludzi odesłałam z kwitkiem, kilku poprosiłam o kontakt emailowy, a kilku ma się jeszcze zastanowić..

To niesamowite ! Jeśli to niedrogie, mogłabym dodawać tam też inne moje psiaki!

wow 23 telefony:-o:-o musi sie domek znaleźć;)

Posted

Żuczka już w schronisku nie ma. Mam nadzieję, że trafił do dobrego domu.

Wisełka, powiedz, jak można załatwić sobie ogłoszenie w tej gazecie i ile to kosztuje?

Posted

Rybc!a napisał(a):
Żuczka już w schronisku nie ma. Mam nadzieję, że trafił do dobrego domu.

Wisełka, powiedz, jak można załatwić sobie ogłoszenie w tej gazecie i ile to kosztuje?

:multi::multi::multi:doczekałes sie sliczny,a na temat nowego domku cos wiesz:roll:

Posted

rita60 napisał(a):
:multi::multi::multi:doczekałes sie sliczny,a na temat nowego domku cos wiesz:roll:

Nie, nic nie wiem. Wiem tyle, że psa nie ma. I jestem pewna, że kogoś zauroczył. Dowiedziałam się, że adopcje ruszyły, odkąd schronisko daje skierowanie dla każdego psa, na darmową sterylizację i kastrację.

Wystarczy nam wierzyć, że Żuczek trafił dobrze.

WISEŁKA, proszę powiedz o tej gazecie!

Posted

Rybc!a napisał(a):
Nie, nic nie wiem. Wiem tyle, że psa nie ma. I jestem pewna, że kogoś zauroczył. Dowiedziałam się, że adopcje ruszyły, odkąd schronisko daje skierowanie dla każdego psa, na darmową sterylizację i kastrację.

Dobrze rozumie, Żuczka nie ma, bo znalazł dom?

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ja nie mogę wam tego zagwarantować, bo sama jestem trzymana (i będe zawsze) w niepewności co do adopcji psów..

Wiem, sledze losy tych psów co im szukasz domów i zamieram kiedy piszesz że był w schronie a nie ma...

Posted

Edi100 napisał(a):
Wiem, sledze losy tych psów co im szukasz domów i zamieram kiedy piszesz że był w schronie a nie ma...

To mnie dopiero wystraszyłas:-(Zuczku gdzie jestes:roll:

Posted

Rybc!a napisał(a):

Dobry wieczór! Byłam wyjechana i nie miałam dostępu do netu!! Ogłoszenie Żuczka było za darmo, ale to czysty przypadek!! Nie da się załatwić tak po prostu ogłoszenia, to wynik jakby losowania.. :roll:

Ależ fajnie że było aż tyle telefonów w jego sprawie :multi:
Mam nadzieję że ma cudowny domek :loveu: