Wisełka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ogłoszenia dla Żuczka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1226829_zuczek_piekny_mlodziutki_piesek_szuka.html http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=844 Quote
bea_m Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie ma co sie poddawać. Żuczek to żuczek. Na domek dobry trafi (jak to żuczek ;) ) Quote
Wisełka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nie było żadnego telefonu w sprawie Żuczka?? :cool3: Quote
Rybc!a Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Wisełka napisał(a):Nie było żadnego telefonu w sprawie Żuczka?? :cool3: Nie. A ja go dzisiaj znowu nie widziałam ! Quote
Wisełka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 No to jak teraz nikt nie zadzwoni w sprawie Żuczka to chyba się powieszę :roll: Żuczuś ma własne ogłoszenie w gazecie :lol: kolorowe /skan tylko szary/ Quote
Rybc!a Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 A ile kosztuje umieszczenie tam ogłoszenia, tak krótkiego jak Żuczka? Miałam dzisiaj dokładnie 23 telefony w jego sprawie, kilku ludzi odesłałam z kwitkiem, kilku poprosiłam o kontakt emailowy, a kilku ma się jeszcze zastanowić.. To niesamowite ! Jeśli to niedrogie, mogłabym dodawać tam też inne moje psiaki! Quote
madzia828 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Rybc!a napisał(a):A ile kosztuje umieszczenie tam ogłoszenia, tak krótkiego jak Żuczka? Miałam dzisiaj dokładnie 23 telefony w jego sprawie, kilku ludzi odesłałam z kwitkiem, kilku poprosiłam o kontakt emailowy, a kilku ma się jeszcze zastanowić.. To niesamowite ! Jeśli to niedrogie, mogłabym dodawać tam też inne moje psiaki! wow 23 telefony:-o:-o musi sie domek znaleźć;) Quote
Rybc!a Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Kurczę jak bardzo chciałabym, żeby inne psiaki się w tej gazecie znalazły! ILE TO KOSZTUJE?! Quote
Rybc!a Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Żuczka już w schronisku nie ma. Mam nadzieję, że trafił do dobrego domu. Wisełka, powiedz, jak można załatwić sobie ogłoszenie w tej gazecie i ile to kosztuje? Quote
rita60 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Rybc!a napisał(a):Żuczka już w schronisku nie ma. Mam nadzieję, że trafił do dobrego domu. Wisełka, powiedz, jak można załatwić sobie ogłoszenie w tej gazecie i ile to kosztuje? :multi::multi::multi:doczekałes sie sliczny,a na temat nowego domku cos wiesz:roll: Quote
Rybc!a Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 rita60 napisał(a)::multi::multi::multi:doczekałes sie sliczny,a na temat nowego domku cos wiesz:roll: Nie, nic nie wiem. Wiem tyle, że psa nie ma. I jestem pewna, że kogoś zauroczył. Dowiedziałam się, że adopcje ruszyły, odkąd schronisko daje skierowanie dla każdego psa, na darmową sterylizację i kastrację. Wystarczy nam wierzyć, że Żuczek trafił dobrze. WISEŁKA, proszę powiedz o tej gazecie! Quote
madzia828 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Żuczku mam nadzieje ze masz dobry domek ;) Quote
Edi100 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Rybc!a napisał(a):Nie, nic nie wiem. Wiem tyle, że psa nie ma. I jestem pewna, że kogoś zauroczył. Dowiedziałam się, że adopcje ruszyły, odkąd schronisko daje skierowanie dla każdego psa, na darmową sterylizację i kastrację. Wystarczy nam wierzyć, że Żuczek trafił dobrze. WISEŁKA, proszę powiedz o tej gazecie! Dobrze rozumie, Żuczka nie ma, bo znalazł dom? Quote
gops Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ciesze sie ze znalazl domek mniejmy nadzieje ze prawdziwy na zawsze,,...;) Quote
Rybc!a Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Edi100 napisał(a):Dobrze rozumie, Żuczka nie ma, bo znalazł dom? Tak mi się wydaje. Miał duże szanse. Quote
Edi100 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Rybc!a napisał(a):Tak mi się wydaje. Miał duże szanse. Chciałabym przeczytac, że to stu procentowa informacja:( Quote
rita60 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Edi100 napisał(a):Chciałabym przeczytac, że to stu procentowa informacja:( Ja tez..........nie ma go,to ma domek:roll: Quote
Rybc!a Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Ja nie mogę wam tego zagwarantować, bo sama jestem trzymana (i będe zawsze) w niepewności co do adopcji psów.. Quote
Edi100 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Rybc!a napisał(a):Ja nie mogę wam tego zagwarantować, bo sama jestem trzymana (i będe zawsze) w niepewności co do adopcji psów.. Wiem, sledze losy tych psów co im szukasz domów i zamieram kiedy piszesz że był w schronie a nie ma... Quote
rita60 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Edi100 napisał(a):Wiem, sledze losy tych psów co im szukasz domów i zamieram kiedy piszesz że był w schronie a nie ma... To mnie dopiero wystraszyłas:-(Zuczku gdzie jestes:roll: Quote
Wisełka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Rybc!a napisał(a):Nie, nic nie wiem. Wiem tyle, że psa nie ma. I jestem pewna, że kogoś zauroczył. Dowiedziałam się, że adopcje ruszyły, odkąd schronisko daje skierowanie dla każdego psa, na darmową sterylizację i kastrację. Wystarczy nam wierzyć, że Żuczek trafił dobrze. WISEŁKA, proszę powiedz o tej gazecie! Dobry wieczór! Byłam wyjechana i nie miałam dostępu do netu!! Ogłoszenie Żuczka było za darmo, ale to czysty przypadek!! Nie da się załatwić tak po prostu ogłoszenia, to wynik jakby losowania.. :roll: Ależ fajnie że było aż tyle telefonów w jego sprawie :multi: Mam nadzieję że ma cudowny domek :loveu: Quote
Recommended Posts