Matusz Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [CENTER][SIZE=3][COLOR=#000000][B]TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ DO 31 marca 2008r.[/B][/COLOR][/SIZE] [B][B]Wystawa odbędzie się na terenie [/B][/B] [B][B]STADIONU SPORTOWEGO "OLIMPIA" przy ul.Piłsudskiego 14 w Grudziadzu[/B][/B] [B][B] Dla ras ozdobnych przewidziana jest ocena w hali[/B][/B] Proponowana obsada sędziowska: [B]Grupa 1[/B] Beata Klawińska (PL) Leszek Salomon (PL) - Owczarek niemiecki [B]Grupa 2[/B] Wojciech Myszkowski (PL) - pinczery , sznaucery Zbigniew Ostrowski (PL) - pinczery , sznaucery Małgorzata Hałas (PL) - molosy Zygmunt Jakubowski (PL) - molosy Jan Gajewski (PL) - molosy [B]Grupa 3[/B] Henryk Stępka (PL) Wiesław Boryczko (PL) - yorkshire terrier [B]Grupa 4[/B] Dorota Witkowska (PL) [B]Grupa 5[/B] Ewa Szeliga - Szeremeta (PL) [B]Grupa 6[/B] Piotr �liwka (PL) [B]Grupa 7[/B] Andrzej Brabletz (PL) [B]Grupa 8[/B] Elżbieta Sobieszczańska (PL)- golden retriever Maciej Wytyk (PL) [B]Grupa 9[/B] Wanda Kowalska (PL) Elżbieta Junikiewicz (PL) [B]Grupa 10[/B] Aleksander Waszkowski (PL) [B]BEST IN SHOW [/B] Andrzej Mania (PL) Dorota Witkowska (PL) - Młody Prezenter/Junior Handling Maria Bruska (PL) - spiker [COLOR=DarkGreen][B]kto się wybiera ?;)[/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
Canaveral-staff Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 chart rosyjski borzoi pies klasa pośrednia;);) Quote
McDzik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ohohoh to dla mnie drugi koniec Polski, nas na bank nie będzie xD Trochę mi się ze szczeniakiem nie opłaca tak jechać. Quote
gabiart Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 My się wybieramy sznaucery miniatury, pieprzaki:loveu: Quote
Matusz Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='gabiart']My się wybieramy sznaucery miniatury, pieprzaki:loveu:[/quote] ja dobrze widzę?? :crazyeye::crazyeye: gabiart z Ostródy jesteś?:multi: Quote
agata56 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 no my na bank bedziemy:) mcDzik nooo wiesz :) moj Dyziek na Rzeszowskiej byl:) Quote
agata56 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 cos malo ludzikow jak narazie:) Rybc!a bedziesz? suuuper bedzie okazja spotkac-poznac sie w realu:) Quote
McDzik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jejjj czemu to tak daleko :( I jeszcze oplata za MP 15 zł , a chcialabym zadebiutowac :( .... nie jade na bank ..:( nawet nie pytam rodzicow..:( OO wlansie patrze po dacie, ze nawet mi sie pokrywa z inna wystawa :D Quote
Judit Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 no nie, jest nasz ulubiony sędzia... a my dzień później już mamy zaklepaną wystawę.. :-( eh. Więc niestety Grudziądz odpada. Quote
agata56 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 mucha bedziecie :) suuuper :) :multi::multi::loveu: Quote
mucha__ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='agata56']mucha bedziecie :) suuuper :) :multi::multi::loveu:[/quote] A no będziemy z lhasakiem na pewno :D Quote
Kaya Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ja będe na MP ale chyba swego psiaka wystawiać nie będe :razz: Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='agata56']no my na bank bedziemy:) mcDzik nooo wiesz :) moj Dyziek na Rzeszowskiej byl:)[/quote] No ale Rzeszów międzynarodowa ... a tak o sobie całą Polske ze szczeniakiem na krajówkę przejechać to inna sprawa :) Quote
ShP Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A może ktoś wie kto będzie oceniał shar pei ? :grins: Sędzia Gajewski czy Jakubowski :roll:... Quote
Itske Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 a pręgowaniec będzie debiutował w klasie młodzieży, na razie się trochę odchudzamy, bo bardziej suczydło przypomina pulpeta niz oha:evil_lol: Quote
Dumisiowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 i ja też bede:) grupa VI....:) zastanawiam sie jaka tam jest atmosfera:) bo w grudziądzu bede na wystawie po raz pierwszy:) Quote
Recommended Posts