Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no Tamb niezły dobytek:lol:.........nie tłuką się?

smutne, że nikt się psiakiem nie zainteresował:-(......totalna bezsilność:angryy:
czas psiaka się już powoli kończy a tu nikt nie zagląda........
krakowskie środowisko już chyba poczuło wiosnę i rozpierzchło się

Posted

lolka napisał(a):

krakowskie srodowisko ma taka ilosc bezdomnych psów poutykanych w domach tymczasowych i hotelach ze nie jest w stanie nic wiecej wziac.
nie jestw stanie przygarnac wciaz rosnacej liczby znajdowanych psów

ale napewno nikt nie bedzie miał nic przeciwko temu zeby piesek pojechał do Ciebie Lolka i zebys sie nim zaopiekowała i poszukała domu

Posted

jasne............u Was przynajmniej są osoby które pomagają zwierzakom
i jesteście w stanie dogadać sie z niektórymi instytucjami......
jednak nie lada sztuką i istną batalią jest szukać pomocy w takiej "czarnej dziurze" jak nasza i okoliczne gminy.....tym bardziej, że jest nas tu aż 3 osoby w promilu kilkudziesięciu kilometrów, wiec proszę daruj sobie tego typu złośliwości i lepiej skupmy uwagę na tym psiaku, który lada dzień trafi do schroniska
dziwne, że nie odzywasz się w sprawie psa tylko z uwagami do mnie

Posted

Moje zwierzaki są zgodne, świetnie się dogadują ale ja już nie dam rady zaopiekować się następnym. Pomagałam jako dom tymczasowy i się zablokowałam. Teraz jest pies w potrzebie a ja mogę tylko założyć wątek.:shake:

Posted

lolka napisał(a):

Uwielbiam takie teksty :angryy:

I jeszcze o kimś , Lolka , piszesz , że jest złośliwy , eh... Przegladnij inne nasze watki , policz psy , koty , na watku krak . przeczytaj ile mamy na to wszystko kasy :shake:

Tamb , dzwoniłam do pana Tomka , jest miejsce w hotelu , tylko skąd kasę wziąć i surowicę ?

Posted

Patia napisał(a):
(...) jest miejsce w hotelu , tylko skąd kasę wziąć i surowicę ?

Dziewczyny skoro jest hotel to i jakaś nadzieja. Może zmienić tytuł wątku, prosząc w nim o pomoc kasową? Jeśli uznacie, że w jakimś miejscu tekst jest do bani to piszcie.

Posted

Pies w sobotę ma trafić do schroniska. Może ktoś da mu tymczas. Może być płatny. Prosimy też o pomoc finansową na surowicę, inne koszty weterynaryjne i płatny tymczas.

Posted

Po programie był telefon od pani z Zakopanego. Osoba opiekująca się psem ma jechać do niej w sobotę a jeśli miejsce ją rozczaruje, wróci z biedakiem. Obiecałam, że wtedy zabiorę go np. do hotelu.

Posted

tamb napisał(a):
Lolka, dziękuję. Mam nadzieję, że domek okaże się w sobotę dobry i przeniesiemy wątek do innego działu.;)

Ja też mam taką nadzieję. ;)