tamb Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 W kundlu będzie tylko ogłoszenie ze zdjęciem a w DP będzie może już jutro. Quote
lolka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Tamb napisz proszę czy były jakieś telefony?, jakiekolwiek zainteresowanie psiakiem?.......... Quote
tamb Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Nikt nie dzwonił, w DP jeszcze nie pojawiło się ogłoszenie. Ja nie mogę go wziąść do siebie, mam w bloku 4 psy i 7 kotów.:-( Quote
lolka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 no Tamb niezły dobytek:lol:.........nie tłuką się? smutne, że nikt się psiakiem nie zainteresował:-(......totalna bezsilność:angryy: czas psiaka się już powoli kończy a tu nikt nie zagląda........ krakowskie środowisko już chyba poczuło wiosnę i rozpierzchło się Quote
kiwi Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 lolka napisał(a): krakowskie środowisko już chyba poczuło wiosnę i rozpierzchło się krakowskie srodowisko ma taka ilosc bezdomnych psów poutykanych w domach tymczasowych i hotelach ze nie jest w stanie nic wiecej wziac. nie jestw stanie przygarnac wciaz rosnacej liczby znajdowanych psów ale napewno nikt nie bedzie miał nic przeciwko temu zeby piesek pojechał do Ciebie Lolka i zebys sie nim zaopiekowała i poszukała domu Quote
lolka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 jasne............u Was przynajmniej są osoby które pomagają zwierzakom i jesteście w stanie dogadać sie z niektórymi instytucjami...... jednak nie lada sztuką i istną batalią jest szukać pomocy w takiej "czarnej dziurze" jak nasza i okoliczne gminy.....tym bardziej, że jest nas tu aż 3 osoby w promilu kilkudziesięciu kilometrów, wiec proszę daruj sobie tego typu złośliwości i lepiej skupmy uwagę na tym psiaku, który lada dzień trafi do schroniska dziwne, że nie odzywasz się w sprawie psa tylko z uwagami do mnie Quote
tamb Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Moje zwierzaki są zgodne, świetnie się dogadują ale ja już nie dam rady zaopiekować się następnym. Pomagałam jako dom tymczasowy i się zablokowałam. Teraz jest pies w potrzebie a ja mogę tylko założyć wątek.:shake: Quote
Patia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 lolka napisał(a):krakowskie środowisko już chyba poczuło wiosnę i rozpierzchło się Uwielbiam takie teksty :angryy: I jeszcze o kimś , Lolka , piszesz , że jest złośliwy , eh... Przegladnij inne nasze watki , policz psy , koty , na watku krak . przeczytaj ile mamy na to wszystko kasy :shake: Tamb , dzwoniłam do pana Tomka , jest miejsce w hotelu , tylko skąd kasę wziąć i surowicę ? Quote
majqa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Patia napisał(a):(...) jest miejsce w hotelu , tylko skąd kasę wziąć i surowicę ? Dziewczyny skoro jest hotel to i jakaś nadzieja. Może zmienić tytuł wątku, prosząc w nim o pomoc kasową? Jeśli uznacie, że w jakimś miejscu tekst jest do bani to piszcie. Quote
tamb Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Pies w sobotę ma trafić do schroniska. Może ktoś da mu tymczas. Może być płatny. Prosimy też o pomoc finansową na surowicę, inne koszty weterynaryjne i płatny tymczas. Quote
lolka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Tamb podaj proszę nr konta.......we wtorek dostaję pieniądze to cosik wpłacę.......aby tylko nie było za późno ile wyniesie hotel i lekarstwa? Quote
tamb Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Po programie był telefon od pani z Zakopanego. Osoba opiekująca się psem ma jechać do niej w sobotę a jeśli miejsce ją rozczaruje, wróci z biedakiem. Obiecałam, że wtedy zabiorę go np. do hotelu. Quote
tamb Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Lolka, dziękuję. Mam nadzieję, że domek okaże się w sobotę dobry i przeniesiemy wątek do innego działu.;) Quote
Folen Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 No to trzymamy kciuki za sobotę, mam nadzieję, że to będzie TEN domek... Quote
hop! Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 tamb napisał(a):Lolka, dziękuję. Mam nadzieję, że domek okaże się w sobotę dobry i przeniesiemy wątek do innego działu.;) Ja też mam taką nadzieję. ;) Quote
majqa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Będę nuda ale co tam...przykładam się do kciuków!;) Quote
tamb Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Pies trafił do osoby, która kocha zwierzęta. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.:multi: Quote
lolka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: cudnie Quote
Recommended Posts