Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Perełka do schroniska w Zabrzu trafiła w bardzo złym stanie, była chudziutka, bruda, jej sierśc była cała w dredach :shake: Bidulka była wyciągnięta w sklepie z pod lady chłodniczej gdzie postanowiła się ukryć.... Na początku była bardzo przerażona, ze strachu nawet próbowała gryźć. Teraz w schronisku jest już koło 4 miesięcy i okazała się bardzo szaloną i radosną suczką :cool3: Boi się obcych ludzie dlatego bardzo ich obszczekuje :roll: Perełka uwielbia biegac jak szalona :eviltong: i dogaduje się bez problemu z wszystkim psiakami. Jak kogoś pozna to potrafi byc przekochana, najchętniej pół dnia spędzała by na kolankach dając buziaki :loveu:
Jest już starszą suczką, ale jest w niej jeszcze mnóstwo energii :loveu:
Kto da Perełci domek na zawsze, aż do końca?

Czy ktoś pomoże w ogłoszeniach? Bardzo proszę :roll:

Tak wygladała w dniu kiedy trafiła do schroniska:

Perełcia po kąpaniu i obcinaniu dredów :eviltong:

Perełka teraz :cool3:

Kontakt:
[email protected]
tel. 692 581 343
gg: 4913896

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musze powiedzieć że Perełka to strasznie sliczna dziewczynka, te zdjęcia nie oddają jej urody.Myślę, a raczej wiem, że była by oddanym i wiernym przyjacielem do końca swoich dni. Ja mogę ją ogłosić na allegratce i allegro.

Posted

To mała suczka ;) Jak trafiła do schroniska to napewno ważyła mniej niż 10 kg, teraz waży coś koło tego.... W kłębie może mieć z 35 cm :roll:

Pięknie prosze o ogłoszonka :loveu:

Posted

Perełka do naszego schroniska trafiła kilka miesięcy temu, najprawdopodobnie kilka (koło 5-6) lat temu była w naszym schronisku, ale niestety cięzko nam to odtworzyć, bo wtedy jeszcze nie było zdięc w kartotekach, a kierowniczka coś kojarzy, ale nie bardzo wie gdzie szukać :roll: Teraz kiedy przeznaczyliśmy ją do sterylki okazało się, że jest wysterlizowana, więc na 99% to sunia zabrana z naszego schroniska :roll: