Grzecho Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Serdeczne podziękowania dla Kmoniki za wpłatę 20 zł. na transport :B-fly::loveu:Kacperka, Czesia i Konga :loveu::B-fly: :lol: Quote
maarit Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 magda222 napisał(a):A są jakieś wieści od Kacperka? Ja dostałam info od pani Kacperka że to straszny pieszczoszek, trochę jeszcze zazdrosny o pozostałe pieski, a apetyt ma taki, że je tyle co 3 pozostałe:evil_lol: Quote
magda222 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Gonia13 napisał(a):Ja dostałam info od pani Kacperka że to straszny pieszczoszek, trochę jeszcze zazdrosny o pozostałe pieski, a apetyt ma taki, że je tyle co 3 pozostałe:evil_lol: Czyli wszystko jest OK :) Quote
kaja555 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ja też coś dorzucę, tylko wypłata przyjdzie :evil_lol: Quote
Grzecho Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='kaja555']ja też coś dorzucę, tylko wypłata przyjdzie :evil_lol: Z góry dziękujemy naszej sąsiadce!!! Oj te pieniążki. :evil_lol: Grażyna też przekazuje info że z Kacprem jest wszystko w porządku. Raz tylko skoczył do jednego pieska ale to było orginalne i głębsze zapoznanie. ;) Quote
Grzecho Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Serdeczne podziękowania dla Goni13 z okolic Mielca za wpłatę 20 zł. na transport :loveu:Kacperka, Czesia i Konga :loveu: :lol: Quote
maarit Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Grzecho Ty nie dziękuj tylko pomyśl gdzie teraz pojedziesz:diabloti: - pewnie gdzieś blisko bo ja nie mam aktualnie żadnego profilku tyskiego - tak że nie martw się... Gdańsk Ci nie grozi:cool3: Quote
Grzecho Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Gonia13 napisał(a):Grzecho Ty nie dziękuj tylko pomyśl gdzie teraz pojedziesz:diabloti: - pewnie gdzieś blisko bo ja nie mam aktualnie żadnego profilku tyskiego - tak że nie martw się... Gdańsk Ci nie grozi:cool3: Poznałem Cię na tyle że wiem że po Tobie to i Gdańska mogę sie spodziewać. :evil_lol: Nic się nie martw. Zakręcimy koło Mielca i pojedziesz z nami. :evil_lol: Quote
maarit Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Grzecho napisał(a):Poznałem Cię na tyle że wiem że po Tobie to i Gdańska mogę sie spodziewać. :evil_lol: Nic się nie martw. Zakręcimy koło Mielca i pojedziesz z nami. :evil_lol: Taaaaaaa od Mielca to jeszcze kawałek:evil_lol: Nawiasem mówiąc nigdy tam nie byłam;) Quote
maarit Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Jejciu oglądałam zdjęcia Kacperka w nowym domku na N-K na jego osobistym profilku ;) Suuuuuuuuperrr Quote
Grzecho Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Gonia13 napisał(a):Jejciu oglądałam zdjęcia Kacperka w nowym domku na N-K na jego osobistym profilku ;) Suuuuuuuuperrr A możesz wkleić linka do Kacperka z N-K? :lol: Quote
maarit Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Grzecho']A możesz wkleić linka do Kacperka z N-K? :lol: Jak mi się uda:-o Nie, nie uda się....:angryy: Quote
Sesila Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Logowanie do nasza-klasa.pl o to chodzi ? Kacperek w nowym domku ? Quote
Grzecho Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Sesila']Logowanie do nasza-klasa.pl o to chodzi ? Kacperek w nowym domku ? Wielkie dzięki. Właśnie oto chodziło. Poszukałem wśród znajomych Zuli jak radziła Gonia13 i znalazłem. Jeszcze raz dziekuję. :lol: Quote
Grzecho Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Serdeczne podziękowania dla Kaji555 za wpłatę 50 zł. na transport :loveu:Kacperka, Czesia i Konga :loveu: :B-fly: Quote
Grzecho Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wszyskim miłośnikom czworonożnej gadziny życzymy Wesołych Świąt i wiadra wody w Śmigusa Dyngusa Podpisali: Grzecho, Grazyna9915, Dawixx, dwie beagelki (Sunia i Luna), stały tymczas Yoko i futrzaki(Skarpetka, Łatka, Pinokio, Barbie, Perełka, Majka i Bethowen), i jeszcze drobna dzikuska na tymczasie - Aria. Quote
maarit Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wzajemnie- Zdrowych i wesołych Świąt.....:lol: Quote
maarit Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Kacper się przeciąga na nowym łóżeczku:evil_lol: Quote
Recommended Posts