Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
A są jakieś wieści od Kacperka?

Ja dostałam info od pani Kacperka że to straszny pieszczoszek, trochę jeszcze zazdrosny o pozostałe pieski, a apetyt ma taki, że je tyle co 3 pozostałe:evil_lol:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Ja dostałam info od pani Kacperka że to straszny pieszczoszek, trochę jeszcze zazdrosny o pozostałe pieski, a apetyt ma taki, że je tyle co 3 pozostałe:evil_lol:

Czyli wszystko jest OK :)

Posted

[quote name='kaja555']ja też coś dorzucę, tylko wypłata przyjdzie :evil_lol:

Z góry dziękujemy naszej sąsiadce!!! Oj te pieniążki. :evil_lol:
Grażyna też przekazuje info że z Kacprem jest wszystko w porządku. Raz tylko skoczył do jednego pieska ale to było orginalne i głębsze zapoznanie. ;)

Posted

Grzecho Ty nie dziękuj tylko pomyśl gdzie teraz pojedziesz:diabloti: - pewnie gdzieś blisko bo ja nie mam aktualnie żadnego profilku tyskiego - tak że nie martw się... Gdańsk Ci nie grozi:cool3:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Grzecho Ty nie dziękuj tylko pomyśl gdzie teraz pojedziesz:diabloti: - pewnie gdzieś blisko bo ja nie mam aktualnie żadnego profilku tyskiego - tak że nie martw się... Gdańsk Ci nie grozi:cool3:

Poznałem Cię na tyle że wiem że po Tobie to i Gdańska mogę sie spodziewać. :evil_lol:
Nic się nie martw. Zakręcimy koło Mielca i pojedziesz z nami. :evil_lol:

Posted

Grzecho napisał(a):
Poznałem Cię na tyle że wiem że po Tobie to i Gdańska mogę sie spodziewać. :evil_lol:
Nic się nie martw. Zakręcimy koło Mielca i pojedziesz z nami. :evil_lol:

Taaaaaaa od Mielca to jeszcze kawałek:evil_lol: Nawiasem mówiąc nigdy tam nie byłam;)

Posted

Gonia13 napisał(a):
Jejciu oglądałam zdjęcia Kacperka w nowym domku na N-K na jego osobistym profilku ;) Suuuuuuuuperrr

A możesz wkleić linka do Kacperka z N-K? :lol:

Posted

Wszyskim miłośnikom czworonożnej gadziny życzymy
Wesołych Świąt i wiadra wody w Śmigusa Dyngusa

Podpisali:
Grzecho, Grazyna9915, Dawixx, dwie beagelki (Sunia i Luna), stały tymczas Yoko i futrzaki(Skarpetka, Łatka, Pinokio, Barbie, Perełka, Majka i Bethowen), i jeszcze drobna dzikuska na tymczasie - Aria.