saJo Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 Śląsk to konicpolski? Robull A wiesz jak dlugo sie jedzie n Olsztyna na slask?Pociagiem? Quote
Saba Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 To my też dopiero pojedziemy do Poznania :cry: a tak sie cieszylam że pojade nad morze Quote
Robull Posted June 29, 2004 Author Posted June 29, 2004 My przyjdziemy pokibicować. :kciuki:Extra :P Kibice mile widziani :laola: Quote
kyane Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Tez sie wybieram zasilic grono kibicujacych :thumbs: :klacz: Robull, czy 10-ta w sobote to pewnik, czy tez jeszcze mamy czekac na potwierdzenie? Quote
Robull Posted July 4, 2004 Author Posted July 4, 2004 Zawody zacznę się w sobotę o 10, a zawodnicy będą przyjmowani już od 9. Quote
Robull Posted July 8, 2004 Author Posted July 8, 2004 Program zawodów: SOBOTA 10:00 - Rozpoczęcie pracy sekretariatu zawodów 10:30 - Zapoznanie zawodników z torem A1 10:45 - Początek konkurencji przebieg A1 (small, medium, large) przebieg A2 (small, medium, large) przebieg A3 (small, medium, large) przebieg Agility (Puchar Polski) (small, medium, large) przebieg Jumping (Puchar Polski) (small, medium, large) "przebieg Jumping Par - dwuetapowe zawody par rozgrywane w systemie K.O. Przebieg 1: kolejność startowa par ustalana jest na podstawie przebiegu Agility PP, czyli: pierwszy z ostatnim, drugi z przedostatnim itd. Do finału przechodzą zwycięzcy poszczególnych par. Przebieg 2: wygrywa najlepszy spośród wyłonionych finalistów." NIEDZIELA 8:45 - Zapoznanie zawodników z torem A1 9:00 - Początek konkurencji przebieg A1 (small, medium, large) przebieg A2 (small, medium, large) przebieg A3 (small, medium, large) przebieg Agility (Puchar Polski) (small, medium, large) przebieg Jumping (Puchar Polski) (small, medium, large) przebieg Jumping Drużynowy (druzyny dobierane będą wg. losowania, ktore odbedzie sie w sobote, podczas odbierania numerow startowych) 17:00 - ogłoszenie wyników, rozdanie nagród i dyplomów Quote
PsychoSzczurek Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 hejka! czy ktos nie orientuje sie jak i czym dojechac z targówka na te zawody? :o :shock: czy ktos jedzie z "moich stron" a nie chcialby jechac sam :shiny: ? Quote
Mokka Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 A z którego Targówka? Z Radzymińskiej jest autobus 190 na pętlę Os. Górczewska, trzeba podejść do Lazurowej i tam masz 109 i105. Z Bródna można dojechać 506 na tę samą pętlę i dalej tak samo. Możesz też jechać do Świętokrzyskiej przy Rondzie ONZ i tam masz przystanek, z na którym łapiesz 105 i 109. Możesz wszystko sprawdzić tu http://www.ztm.waw.pl/ Quote
PsychoSzczurek Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 dzięki!! teraz moze jakos trafie(?) :hmmmm: jestem z remiszewskiej....ale jaki to targówek :niewiem: Quote
Mokka Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Więcej? Świetna organizacja, mnóstwo konkurencji (dla niektórych psiaków chyba zbyt dużo :-? ), spore grono startujących. Ogólnie super, tylko pogoda niezbyt łaskawa dla psów, bo było gorąco i nie wszystkie to wytrzymywały, ale w końcu mamy lato - czego się spodziewać w środku lipca. Wyników nie podam, bo byłyby wybiórcze, niech się odezwie ktoś bardziej kompetentny. Wszyscy uczestnicy mieli otrzymać komplet wyników, więc trzeba poczekać, aż się może któryś zlituje. :wink: Quote
Robull Posted July 12, 2004 Author Posted July 12, 2004 Więcej?Świetna organizacja, mnóstwo konkurencji Dziękuję za miłe słowa Tobie oraz wszystkim tym, którzy do tego się przyczynili :P :P :P Ogólnie super, tylko pogoda niezbyt łaskawa dla psów, bo było gorąco i nie wszystkie to wytrzymywały, ale w końcu mamy lato - czego się spodziewać w środku lipca.Ale jaka łaskawa dla organizatorów :wink: A spodziewać się można było... deszczu, wiatru i burzy z piorunami (tak zapowiadali meteorolodzy), co dla wszystkich przewodników oraz części ich psów :wink: byłoby jeszcze gorsze. Wyników nie podam, bo byłyby wybiórcze, niech się odezwie ktoś bardziej kompetentny. Wszyscy uczestnicy mieli otrzymać komplet wyników, więc trzeba poczekać, aż się może któryś zlituje. :wink:Wyniki były wysyłane mailami wczoraj ok. 17,30 z laptopa, który był w sekretariacie. Nie wiem czy do kogoś doszły (ja nie dostałem :( ) , bo był jakiś problem natury technicznej. Jak tylko dostanę wyniki, to zaraz je zapodam... Quote
Robull Posted July 12, 2004 Author Posted July 12, 2004 Jestem bardzo szczęśliwy :B-fly: , że na zawodach pojawiło się tylu zawodników, tym bardziej, że wielu z nich startowało po raz pierwszy. Pojawili się zawodnicy z nowych ośrodków agility. To kolejny dowód na to, że agility w Polsce idzie we właściwym kierunku – nowe kluby, a w nich kolejni zapaleńcy. Dziękuję wszystkim za miłą atmosferę, świetną zabawę i rywalizację fair play! :laola: Quote
Sajko Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 O naszych wyczynach będę milczeć, bo mój słoń jakąś ma awersję do PPA i lubi tylko IAL, więc znowu wstydu nam narobił :oops: ALE, było fajowo, duuuużo cienia wokół toru, więc psy miały gdzie leżeć, organizacja przyjazna ludziom :wink: no i prawdziwy hit- dostaliśmy płytki na których są zdjęcia z pierwszego dnia zmagań, i byłam przekonana, że nie zostaliśmy uwiecznieni po swoich słabych występach, a znajdujemy się na 5 czy 6 zdjęciach :lol: świetny pomysł :D ale ponieważ standard się podnosi, to następnym razem czekamy na podświetlaną tablicę wyników :wink: 8) Quote
Robull Posted July 12, 2004 Author Posted July 12, 2004 ... ponieważ standard się podnosi, to następnym razem czekamy na podświetlaną tablicę wyników :wink: 8)Rozmawialiśmy juz o tym ze Slandi, ale obawiam się, że jeszcze troooooooooooochę będziemy musieli na to poczekać :wink: Quote
Magda i Saga Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Było świetnie i mam ochotę na więcej, więcej, więcej...... Quote
Recommended Posts