Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Ile Was chodzi na te spacerki??:cool3:
Umawiacie się czy to jakoś przypadkowo wychodzi :evil_lol:

P.S kto Ci zrobił taki ładny banerek?:cool3::cool3::loveu:
Spotykamy się co rano w parku w jednym a tym samym miejscu, ale oczywiście nie zawsze są wszyscy naraz ... Kto przyjdzie - ten jest :evil_lol:
W każdym razie wśród spacerowiczów-psiarzy prawie wzyscy się znamy i każdy wie gdzie przyjść, jak chce, żeby pies się wyszalał z innymi ... :evil_lol::evil_lol:
Pamiętam kiedyś był taki dzień, że zebrało się 11 (jedenaście) psów !!!
Aaale były szaleństwa :crazyeye::evil_lol::eviltong::multi::loveu: Ale więcej taka ilość psów się nie powtórzyła ... :evil_lol: szkoda - było faaajniście - jak nie wiem co !

Bannerek zrobiłam sobie sama ... i cieszy mnie, że ci się podoba :multi:
A instrukcję - jak go tu wsadzić - mam od Owczarkowej, która też mi zrobiła kiedyś śliczny bannerek ... :p

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Świetne fotkii :multi: szkoda że u nas nie ma takich spotkań :shake:
ale szaleją uwilbiam oglądać twoje fotki :diabloti:
u nas też są nowe
No to jak uwielbiasz - to może zacznę wrzucać dzisiejsze ... :eviltong::evil_lol::loveu:
Przyjdzie tu kto jeszcze :roll: ??

Posted

[quote name='halgre58']A twoje mają morze i plażę ... :loveu::evil_lol::loveu::evil_lol::loveu:
jak juz pisalam nie maja... ja bardzo rzadko mam czas i pieniadze zeby pojechac te 40-50 km nad morze..

Posted

[quote name='halgre58']Oooo ... ktoś nas jednak odwiedził ... :crazyeye: Kleksik ostatnio rzadko jest w parku, bo jego pańcia ma nową miłość ... konie :eviltong: i jeździ gdzieś do stadniny razem z Kleksiem ... :evil_lol::evil_lol:
A ten czarny maluszek - to taki przechodzień .. :evil_lol:

Aaa to takie buty ;)

http://images6.fotosik.pl/450/4cb069843b52ad85.jpg Dindek z Kleksem nadrabiają zaległości :evil_lol: w końcu dawno się nie widzieli :lol:

http://images8.fotosik.pl/9/7d0d3c70988f7809.jpg fajnie tu Dindek wyszedł :loveu:

[quote name='halgre58']No to jak uwielbiasz - to może zacznę wrzucać dzisiejsze ... :eviltong::evil_lol::loveu:
Przyjdzie tu kto jeszcze :roll: ??

Ja jestem i czekam na fotki :multi:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']fajne foteczki :)
zapraszam do nowo powstalej galerii Agorki :) link w podpisie
Oooo ... kogo ja widzę ... :loveu::loveu: cieszę się :loveu::loveu: zaraz idę do Agorki :evil_lol: