Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj do domku pojechała Pralinka vel Sralinka. :loveu:
Dzięki Ab-Agnieszce za sprawdzenie nowych właścicieli.

Jutro jadę do Magdy po Adelkę. Muszę ją zabrać z hotelu aby zmniejszyć koszty na następny miesiąc, więc wezmę ją do siebie na DT. W tym miesiącu zabrakło nam 1000zł na zapłacenie hoteliku. :placz:
I tak mamy upust bo nie płacimy za Torę a i za Zeldę Magda nic w tym miesiącu nie chce.

Posted

Właśnie robimy włoską kolację z tytułu Praliny :loveu:

Hmmm pilnować bazarku... wysyłać? UPS!!!!

Karolina, ratuj!!! Ty tak dobrze wysyłasz, nie chcesz wysyłać i tabliczek? Pliiiiisssss

Ja wolę gówna sprzątać! :)

Posted

Nasz kochany Jacunio czyli Arni.
Wrzesień 2007
[img]http://img406.imageshack.us/img406/6022/p1010007smalldc5.jpg[/img]

Nasz Jacunio teraz Arni, odwiedził nas w niedzielę.

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/542/fab25ee38d9e9dd7.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/542/b3d753ab8d26cb4b.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/542/1a8acf95f107e029.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/101/52b56c7e111c1600.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/101/ea7e7d8df0034cf5.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='doddy']Właśnie robimy włoską kolację z tytułu Praliny :loveu:

Hmmm pilnować bazarku... wysyłać? UPS!!!!

Karolina, ratuj!!! Ty tak dobrze wysyłasz, nie chcesz wysyłać i tabliczek? Pliiiiisssss

Ja wolę gówna sprzątać! :)[/quote]

Jasne że mogę zająć się wysyłką tabliczek :razz:.

Posted

[quote name='doddy']No to jestem very happy. :multi:[/quote]

to ci sie upiekło!:diabloti:

to gdzie mam wysłać jak zostaną zrobione? myślę, ze ok. wtorku, środy by wysłali:cool3:

od jutra jestem nad morzem!

Posted

Boże dlaczego innym adpcje się udają a mi NIE !!!!! Znowu tzn jaK co tydziń dopadł mnie kac moralny w sprawie Tory i jeszcze ten dług fundacji za hotel . Kasia ja o tym myśle z Tomkiem żeby płacić za hotel Tory dopóki nie znajdzie domu i słać jej karmę do hotelu do Magdy i inne smakołyki bo My ją naprawde pokochaliśmy i do dziś nie możemy pogodzić się z tym co się stało, codziennie o niej myśle i płacze wręcz rycze bo mogła u nas mieć dobry dom (gdyby nie Barni) i nigdy nie pogodzę się z tym co się stało. Może chociaż w ten sposób moglibyśmy odciążać fundację, płacąc za Torę. Przez Tore i Nuke nie mogę spać po nocach , nie wiem jak znaleźć pieniądze na ich hotel ...Myślałam że na bazarkach można będzie uzbierać niezłą kase na hotel ale niestety to wciąż mało. Sama nie wiem co jeszcze można zrobić ....

Posted

Karola, pomagasz nam ogromnie!!! Zawsze możemy na Ciebie liczyć, a czasem zanim zdążymy pomyśleć to Ty już zrobisz.

Za Tory hotel akurat nie płacimy. W tym miesiącu także za Zeldę nie płacimy. To taki ukłon w stronę fundacji od Magdy.

Nie obwiniaj się absolutnie! Nie masz za co!

P.S. Widzę, że musimy szybciej przyjechać do Sztumu i osobiście Cię pocieszyć. :laugh2_2:

Posted

[quote name='doddy']Zrobi się, przyjedziemy w któryś weekend. Tylko muszę się ze wszystkim ogarnąć.[/quote]

Tzn. w któryś z tych najbliższych, żeby nie było, że to jakaś odległa przyszłość :p

Posted

W tym roku pewnie uda nam sie zorganizować. :evil_lol:
A tak serio, to najbliższe weekendy jakoś.

P.S. Andzia mnie killim :) Bo do niej jadę od 2 lat.

Posted

ciesze się bardzo, bo u Nas taka depresja co weekend , Tak bardzo chciałabym pomóc fundacji i ta Tora:placz:, załamka normalnie... ale od poniedzialku do piątku jakoś się trzymamy :evil_lol:

Pit-R6- Tomek liczy na Ciebie ( weekendowo)
Doddy - ja licze na Ciebie ( weekendowo)

Nigdy w życiu bym nie przypuszczała że przyjazd i wyjazd Tory tak na nas podziała.

Posted

[quote name='kardoe']ciesze się bardzo, bo u Nas taka depresja co weekend , Tak bardzo chciałabym pomóc fundacji i ta Tora:placz:, załamka normalnie... ale od poniedzialku do piątku jakoś się trzymamy :evil_lol:

Pit-R6- Tomek liczy na Ciebie ( weekendowo)
Doddy - ja licze na Ciebie ( weekendowo)

Nigdy w życiu bym nie przypuszczała że przyjazd i wyjazd Tory tak na nas podziała.[/quote]

Żałuję strasznie, że nie mogliśmy zostać wtedy u Was, ale wyjechaliśmy o 23:30 od Was a ja o 8 rano musiałem być w Częstochowie (jadąc przez W-wę). Prawie nie spałem, żeby zdążyć.
Teraz poukładamy wszystko tak, żeby się już w ogóle nie śpieszyć.

I pewnie poznacie moją Rumbę :p Bo ona najprawdopodobniej z nami pojedzie w nagrodę za to, że jest najgrzeczniejszym psem :evil_lol:

A z Tomkiem - umówiliśmy się na coś :p A mężczyźni dotrzymują słowa :lol:
-> w tych kwestiach :evil_lol:

Posted

[quote name='doddy']

P.S. Andzia mnie killim :) Bo do niej jadę od 2 lat.[/quote]

tiaaaa....i pewnie jeszcze z 5 lat będziesz jechać:evil_lol:

no chyba, ze jadąc do Szczecina (bo chyba jedziesz?:roll:) choc wpadniesz na kawę:eviltong: i specjalnie dla ciebie kupię chipsy i zupki w proszku:diabloti:

Posted

W Szczecinie to ja będę na chwila moment dosłownie, tylko po Negrę. Potem będę szybko wracać bo to dłuuuuga podróż.

Choć te chipsy i zupka kuszą... :evil_lol:

A ja dziś ucztuje adopcję Fetki (właśnie z Kasią podpisaliśmy umowę) i piątkową Pralinki. A ucztuje eklerami. :p

P.S. Mi Ranigast jeszcze nie potrzebny :eviltong:

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']

(...)
Andzia , do tego zestawu dokup koniecznie Ranigast bo po takiej diecie to tylko tym mozna popic aby strawic.[/quote]

Coca-cola lepsza i taniej wychodzi :evil_lol: