malawaszka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Bądź szczesliwy Edeczku!!! Skoro polacy Cię nie docenili to tam bądź szczęśliwy :loveu: Quote
Aga - Czakra Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Edek poszedł, ale jest kolejna miniatura... MANIEK odebrany przez właściciela Quote
Aga - Czakra Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 kolejny westik - adoptowany i kolejn jamniczek KREDEK za TM Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ojejciu jakie maleństwa :placz: Aga a coś więcej o Monie? musiałaś jej dać moje imię??? :lol: ile ma lat, jaka jest? dam ją na stronkę Quote
Aga - Czakra Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 przykro mi - nie wiem nic. A imię? Imię było widać zrządzeniem losu, jeżeli uda mi się cokolwiek dowiedzieć - napiszę Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1015283_sznaucerka_mini_mix_malenka_i.html Mona dostała alegratkę po Dziuni Quote
Aga - Czakra Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 dziękujemy, chociaż ja w schronie nie byłam i nadal nie wiem nic Quote
kaj-ka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dziewczyny Mona jest chłopakiem. Trzeba mu zmienic imie na bardziej męskie. Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 O! jaka niespodzianka :lol: to jakie imię proponujeciebo muszę zmienić ogłoszenie :lol: Quote
kaj-ka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Może Maniek, ale ja nie mam głowy do wymyslania imion. Quote
Aga - Czakra Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 jamniczka i westk mają już domy Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 a Maniuś? wiadomo już cos o nim? w jakim jest wieku? Quote
Aga - Czakra Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 trochę się zaniedbałam, i przede wszystkim te psiaki zaniedbałam. Nie wiem nic. Informacje telefoniczne, jeżeli nie wiedzą dokładnie o jakiego psa chodzi nie są zbyt precyzyjne. przykro mi, ale nie jestem zbyt dyspozycyjna schroniskowo Quote
Aga - Czakra Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Maniek został odebrany przez właściciela Quote
malawaszka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 :multi::multi::multi: trochę to trwało, ale mam nadzieję, ze już ostatni raz :loveu: Quote
Aga - Czakra Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 kolejne biedaczysko z trójmiasta i jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110521 [quote name='brazowa1']Historia stara jak swiat.Mloda pani kupuje sobie rodowodowego pieska,mieszka za granica,czasem przyjezdza do Polski,czasem zmienia miejsce zamieszkania,pieska niekiedy oddaje swojej matce do Polski. .Starsza pani tez nie lubi psa,ale lubi swoja corke,wiec zgadzala sie.Za ktoryms razem piesek juz nie zostaje odebrany,przez telefon wlaścicielka mowi,zeby do schroniska lub oddac komuś....Nowy facet w nowym mieszkaniu nie chce psa.Niby i chipa pinczerek ma i zostal wykastrowany i szczepienia-mieszkal za granica,były wymogi.Zabawka sie znudziła :( :( :( Oni nie uwazaja,zeby pies mial uczucia.Jest u osoby,ktora jesc da,ale..nie lubi psow i nie okazuje mu emocji, choc pies tak bardzo o nie prosi...boi sie swojej opiekunki.Nie,nie bije go,ale cokolwiek pies zrobi,jest zle. Gdybym powiedziala,ze go teraz biore,to dostalabym ksiazeczke zdrowia,smycz do reki i 100 zl za fatyge :( Pani chce na pielgrzymke jechac,juz jedna odpuścila przez opieke nad psem... co jest najgorsze? gdy bylam dzieckiem,mialam ratlerka,tez od tej samej rodziny.Wtedy urodzilo sie dziecko i 9cioletnia pinczerka miala zostac wywieziona do lasu,bo szczekała.Wzielismy ja.Teraz historia sie powtarza-Rico tez ma 9 lat...nawet odmlodzic sie go nie da,bo ma wszystkie dokumenty :( zreszta wyglada dobrze,ma piekne,białe zeby. Potrafi sam zostac w domu na bardzo dlugo,przynosi zabawki,ktorymi nik sie z nim nie chce bawic,lize po twarzy,gdy sie wyciszy,nie brudzi,nie niszczy. Szuka domu,gdzie zostanie pokochany,moze pierwszy raz w zyciu... ADOPTOWANY Quote
Aga - Czakra Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 biały piesek, raczej średniak niż miniatura Piesek ma około 2-3 lat, trafił do schroniska prosto od właścicielki (tak musiało być). Jest zaniedbany i chyba nienauczony zabiegów pielęgnacyjnych. Bardzo bojaźliwy w stosunku do nowych osób, ale powoli nabiera zaufania - pies jednego właściciela, pewnie miał mało kontaktu z obcymi ludźmi. Ogólnie jest w kiepskiej formie. Jak tylko odzyskam ostrza - biorę się za niego Quote
Betbet Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 wywaliłam świat dogóry nogami żeby móc zabrać Rico do siebie...pokonałam przeszkody nie do pokonania...i ta jedna ostatnia... mam dośc tego mieszkania i jego właścicieli... Quote
GrubbaRybba Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Cioteczki z Gdańska, znalazłam takie ogłoszenie na 4 łapy. Może macie jakieś pinczerki. Wiem, że Brązowa ogłaszała starszego pinczerka porzuconego przez właścicieli. Może warto spróbować. Kontakt:agnieszka tel. 785136637 Dodatkowe informacje: przyjme psa rasy ratlerek lub pinczerek do domu z ogrodem .tylko z okolic gdanska ,sopotu ,gdyni. Quote
Betbet Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 nasz sopocki pinczer Rico ma już świetny domek, ale dzięki:) Quote
Recommended Posts