Zbójini Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Proszę Państwa co z tym jegomościem? Pies jak marzenie! Do góry! Quote
Zbójini Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 przypominamy się... gdyby była szansa że chociaz kotów by za dlugo nie ganiał to może znalazłbym domek dla niego... Quote
majafaja Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ale dlaczego w tytule jest 'stary onek' jesli on ma 8lat?? moja oneczkowa ma prawie 12 lat a nie uwazam jej jeszcez za stara :) co to co to? Quote
agamika Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 pewnie dlatego ze strata właściciela i porzucenie sprawiły ze on wyglądał w momencie założenia wątku jak stary zmęczony życiem psem , który już wie ze niedługo pożyje :shake: w lecie był o wiele żywszy , ciepło do brze zaleczyło kosteczki, i zdrowie nadszarpnięte po zimie w kojcu ostatnio zaczyna się upominać o smakołyki :loveu: ... zawsze coś dostanie jak jesteśmy ... ostatnio dawałam Axelowi , a z tyłu słyszę ... [I]nie daj temu małemu wszystkiego ... ja tez chce [/I] Quote
mar.gajko Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Juduś co wieczór dostaje "cisateczko" lub co tam mam. To nie jest zły pies. On był ostrawy jak przyszedł. Teraz (po kastracji) wyciszył się. To normalny pies. Nie przepada za innymi psami, ale myślę, że gdyby kogoś "uznał" to pogodziłby się z jakąs suczką. Tak mi go szkoda, znowu jest bardziej otępiały, znowu mu się zaczynają "zapadac" oczy. Quote
Patia Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Napiszę dzis do pani Hani , moze uda się go wcisnąć do Dziennika . Quote
Patia Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Dziewczyny w ogłoszeniu podac numer pana Tomka ? Już wysłałam do pani Hani z numerem pana Tomka , może się uda go ogłosić . Quote
phase Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 `. Przecudowny psiak !!!! Niestety mogę tylko podnieść ! :-( Quote
Zbójini Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 spac mi nie daje to psiejsko... sie zastanawiam czy ta kastracja jeszcze nie pogłębiła deprechy?... Quote
karusiap Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a dlaczego kastracja mialaby poglebic depresje?? Quote
t_kasiek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/83621.html"][B][SIZE=3][COLOR=#000000]Zbójini[/COLOR][/SIZE][/B][/URL] - a pewnie jest na dogo jakis psiak ktory wolalby wrecz takie warunki jakie mozesz mu dac !!!!! poszukaj :) napewno mozesz pomoc innemu psiakowi :) A co do Judo -[B] DOMEK PILNIE POTRZEBNY !!!!!!!!!!![/B] Quote
Zbójini Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='karusiap']a dlaczego kastracja mialaby poglebic depresje??[/quote] nie wiem zastanawaiam się, zawsze to pies spokojniejszy podobno i mniej energiczny więc jakos mi się to kojarzy... [B]t_kasiek[/B] juz adoptowałem[B] Boniego;).[/B] Jest u nas od wtorku Quote
agamika Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ehhh ... . oby ... ... ... cos ruszyło Quote
AleksandraJ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Pozostaje mi podnieść Cudo! Aby domek go dojrzał :( Quote
Patia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Wyrózniłam ogłoszenie Judo na Alegratka , jeśli ktoś ma ochotę pomóc wyróżniając ogłoszenie Judo aby było bardziej widoczne , proszę pisać . Koszt: Wyróżnienie o 1 punkt - 1,22 zł Wyróznienie o 3 punkty - 3,66 zł Wyróznienie o 6 punktów - 7,32 zł Wyróznienie o 9 punktów - 10,98 zł napiszę jeszcze do Camary , może uda się pokazać Judo w Wyborczej Quote
agamika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 a mnie ludzie zaczynają coraz bardziej męczyć ... ostatnio zadzwoniła konieta ... z adopcji org , gdzie musza byc namiary na mnie , wpierw przysłała info , ze jej rrodzice nie bardzo zgadzają sie na starszego psa, ale ze ona chętnie by chociaz jezdziła na spacery z Judo , wspomogła go finansowo jesli trzeba itd odpisałam ze spacery mile widziane ze przydadzą mu sie dłuzsze raz na jakis czas zadzwoniła .. ze koniecznie chce go poznac, czy mu spacerami nie zrobi krzywdy itd i ze jednak rodzice (ona dorosła) zaczynają sie przełamywac , i umówiłyśmy sie , pn , albo wtorek popołudniu w hotelu .... wysłałam mape dojazdową na meila ...i ... oczywiście cisza :angryy: na szczęscie nie mówiłam nic Panu Tomkowi , bo tylko nadzieji bymmu narobiła jak ostatnio .... ludzie byli bardzo zdzecydowani ...tak bardzo bardzo ...i zamilkli po prostu , na telefony nie odpowiedzieli nie rozumiem... czy to naprawde jest tak cięzko wysłać choćby smsa ze sie rezygnuje ? ???? Quote
Zbójini Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 zadzwoń dowiedz się, nie wciskaj na siłę ale wysonduj. może jeszcze się zastanawiają, może jakies inne sprawy mają...nadzieja umiera ostatnia... Jedyne co mogę spróbować Judo załatwić to "robotę" w firmie w Krakowie. W dzień kojec a w nocy warta... Jednego pana by nie miał co prawda ale w kojcu by nie gasł... Quote
aganela Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Hop Judii!!!!!!!:diabloti: Na 111111111..... Quote
Hanna R. Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dziewczynki , aleście piękny tekst napisały :p " To bardzo smutno zapomnieć przyjaciela " Jak to jest, kiedy ktoś o nas zapomni,kiedy się od nas odwróci i wymaże z pamięci ?? Kiedy zapomni o przyjacielu ?? Judo, bo tak mu na imię, już to wie. Wie - ale nadal nie rozumie dlaczego ukochany i jedyny dotychczas człowiek przywiózł go do obcego miejsca, zostawił i już nigdy nie wrócił. Nie potrafimy zrozumieć czym Judo "zasłużył" sobie na niepamięć właściciela. Przywieziono go do hotelu na chwilę, a jest tu już wiele miesięcy. Pies powoli pogrąża się w apatii, niknie w oczach ... Judo tęskni. Tęskni za normalnością. Tęskni za domem. Tęskni za swoim człowiekiem. Prosimy o pomoc w znalezieniu domu dla ośmioletniego owczarka niemieckiego .Piesek jest nauczony czystości - całe poprzednie życie mieszkał w bloku, ładnie chodzi na smyczy Jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Niestety, nie jest przyjazny w stosunku do innych zwierząt . Tel kontaktowy : 0 601 518 895 Wysłałam do Dziennika - może się uda ... Quote
agamika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Hanna R.'] Wysłałam do Dziennika - może się uda ...[/quote] :loveu: dziękujemyyyyy :multi: oby ... Quote
Patia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Dziękujemy bardzo ! :loveu: Będę trzymać z całych sił ! Trzeba zawiadomic pana Tomka , niech będzie czujny :p Quote
Patia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Zawiadomiłam pana Tomka . Żeby tylko się udało ! Quote
Recommended Posts