Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Javena']Dobrze cos pomysle. Dzis kończą mi sie dwa bazarki. Pomyśle[B].Dziekuje ,że chociaż Pani tu zaglada[/B].:)[/QUOTE]
Ja zagladam ale wspomagaja inni, zwlaszcza darczyncy i Ty ktora myslisz jak zdobyc grosz na karme dla stadka. Dziekujemy wszystkim ktorzy pamietaja o podopiecznych p.K.

Posted

Udało mi sie zrobic. Może choc 20 zł będzie?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/218996-POD-CHOINKE-.PAPU%C4%86KI-PERFUMKI-DLA-MAMY-I-C%C3%93RKI-do-12.01.12?p=18144990#post18144990[/url]

Posted

Przejrzałam wątek w całości i pomyślałam, że za parę lat, jak będę emerytką, skończę pewnie tak samo jak Ci państwo:( Będę mieć małą , lichą emeryturkę (jak dożyję) i stadko zwierząt! Policzę kasę i coś przeleję dla zwierzaków. Poproszę adres do Państwa na PW - wyśę coś na święta!

Posted

[quote name='agusiazet']Przejrzałam wątek w całości i pomyślałam, że za parę lat, jak będę emerytką, skończę pewnie tak samo jak Ci państwo:( Będę mieć małą , lichą emeryturkę (jak dożyję) i stadko zwierząt! Policzę kasę i coś przeleję dla zwierzaków. Poproszę adres do Państwa na PW - wyśę coś na święta![/QUOTE]
Podesle Ci na pw nr tel do Panstwa, mysle ze tak bedzie najlepiej jak oni sami podadza Ci adres, bo prawde mowiac ja go dokladnie nie pamietam.

Posted

[quote name='agusiazet']Czy moja wpłata - 50 zł - wpłynęła?
Jutro wysyłam paczkę żywnościową dla Państwa, dobrych ludzi trzeba wspierać![/QUOTE]

Jesli na konto fundacji ,to odpowie P.Prezes Ada-jeje.

Posted

Dzwoniłam. Paczka dotarła . P.K. SĄ BARDZO WZRUSZENI .Dziekują wszystkim darczyńcom. Bedą chcieli jeszcze zrobić przed Swietami zakupy swoim zwierzaczkom, a fakture wysyłają do fundacji. Ja też ze swej strony bardzo Wam dziękuje. To już jest starsze schorowane małżeństwo ,juz nie mają tyle siły ,ale jakos ciągną ten wóz ,który wcale nie mieli zamiaru tak obładować. Ktos swoją bezmyślnoscią ,tak ich obciazył. Jesli chcecie wiedzieć, wszystko jest w pierwszym poście.

Posted

Ja z przyjemnoscia potwierdzam wplaty od:
agusiazet 50 zl, AGATA Z. z WARSZAWY 50 zl, i od Javeny 50 zl. DZIEKUJE w imienu Panstwa. Z fundacyjnego dolozymy tez 50 zl. i zaraz dzwonie do Panstwa powiadomic ich zeby kupili sobie karme na kwote [B]200 zl.[/B]

Posted

[quote name='Ada-jeje']Ja z przyjemnoscia potwierdzam wplaty od:
agusiazet 50 zl, AGATA Z. z WARSZAWY 50 zl, i od Javeny 50 zl. DZIEKUJE w imienu Panstwa. Z fundacyjnego dolozymy tez 50 zl. i zaraz dzwonie do Panstwa powiadomic ich zeby kupili sobie karme na kwote [B]200 zl.[/B][/QUOTE]
W przyszłym tygodniu poleci jeszcze 50 z bazarku kwiatowego ,jak tylko wpłyną mi na konto. Miałam fajnego kupca bukietów ,który był taki hojny.:)

Posted

[quote name='Javena']W przyszłym tygodniu poleci jeszcze 50 z bazarku kwiatowego ,jak tylko wpłyną mi na konto. Miałam fajnego kupca bukietów ,który był taki hojny.:)[/QUOTE]
No to pasuje, bedzie do wykorzystania [B]250 zl[/B], o czym jeszcze raz poinormuje Panstwa bo jak mi powiedziala Pani Danusia za nasze pieniazki kupia karme dopiero w styczniu.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Ja z przyjemnoscia potwierdzam wplaty od:
agusiazet 50 zl, AGATA Z. z WARSZAWY 50 zl, i od Javeny 50 zl. DZIEKUJE w imienu Panstwa. Z fundacyjnego dolozymy tez 50 zl. i zaraz dzwonie do Panstwa powiadomic ich zeby kupili sobie karme na kwote [B]200 zl.[/B][/QUOTE]

agata z. to ja :-)
ciesze sie ze doszly, pozdrawiam serdecznie!