malicja Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Javena']Malicja ,trzeba odkopac pw.:) nic nie moge napisac.[/QUOTE] juz oproznilam skrzynke :-) Quote
Olena84 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 To ja podrzuce, bo watek faktycznie zamiera. Quote
Javena Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Chciałam bardzo podziękować Malicji ,za zainteresowanie się wątkiem i pomoc w postaci karmy dla kotków. Quote
malicja Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Javena']Chciałam bardzo podziękować Malicji ,za zainteresowanie się wątkiem i pomoc w postaci karmy dla kotków.[/QUOTE] nie ma za co :-) dzwonilam dzis do Panstwa, karma dla kotow doszla. nie wypytywalam o inne potrzeby (troche mi glupio bylo, jako ze na ta chwile wiecej nie moge pomoc), ale gdyby ktos mial na zbyciu zwirek badz karme dla psow - przypuszczam, ze nie zmarnowaly by sie. wiem ze u Panstwa jest teraz 17 kotow i 3 psy, o ile dobrze zapamietalam... Quote
Javena Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Tak ,napewno zwirek by się przydał. Mam nadzieję,że ktoś tu wpadnie.Zwykle tak jest,ze jak ktos głosno sie nie domaga ,to sie o nim zapomina. Quote
Olena84 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ja staram sie od czasu do czasu Panstwu pomoc, tylko za jakis czas, bo znowu zaszalalam z tym miesiacu:(. Quote
mtf zalesie Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 mam pare pudelek lekow nadcis.-napiszcie adres na pw to wysle znowu Quote
malicja Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 nie mialam z Panstwem kontaktu od stycznia. moze ktos z Was do nich odezwal? Quote
.blueberry. Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Javenko podaj mi proszę adres do Państwa bo już nie pamiętam a chciałam przesłać im kilka rzeczy dla zwierzaków. Quote
Ada-jeje Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Potwierdzam wplate dla kotkow od Panstwa z metkowa od bożena m. z LUBLIN[B], Tytuł:[/B] DLA KOTÓW Z MĘTKOWA [B]150,00 PLN W [/B]imieniu Panstwa bradzo dziekuje, zadzwonie do Panstwa i poinformuje ze maja pieniazki do wykorzystania dla swojego stadka, od dobrego aniola. :multi: Quote
Javena Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Faktycznie jakas dobra i tajemnicza dusza. Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Panstwo juz powiadomieni, obiecalam ze troche dolozymy z kasy fundacyjnej. Jak juz zakupy beda zrobione a faktura dotrze do siedziby Fundacji, poinformuje o tym na watku. Quote
Ada-jeje Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Jeszcze raz dziekuje w imieniu panstwa za wsparcie dla ich stadka. Dzis dotarla do mnie faktura na [B]147 zl. [/B] Panstwo moga sobie jeszcze zrobic zakupy dla kociakow, ktore to pokryje Fundacja. Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Podziekowania dla Pani Bozeny M. za wplate [B]100 zl.[/B] dla kotow od Panastwa z Metkowa. Zapewne Panstwo uciesza sie ogromnie ze ich kociaki znow beda mialy pelne brzuszki na swieta wielkanocne. Quote
Ada-jeje Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Krotko przed swietami dostarczyli Panstwo K. z Metkowa faktury na [B]155 zl. [/B]z lzami w oczach prosili o wielkie podziekowania za pamiec o ich podopiecznych i za wsparcie finansowe. W tym miesiacu w imieniu Panstwa K. dziekuje za kolejna wplate [B]100 zl.[/B] od Bożena M. z Lublina. Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Mamy nastepna wplate dla podopiecznych panstwa K z Metkowa od sponsora Bożena M [B]100,00 zl.[/B] Dziekuje za pamiec, zaraz tez poinformuje o kolejnej wplacie i bede czekac na fakture za zakupiona karme. . Quote
Ada-jeje Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Serdeczne podziekowania i uklony od Panstwa K. ktorzy dzis odebrali sobie 198 zl. za faktury ktore dostarczyli do s/Fundacji na ktorych widnieje zakupiona karma dla 17 kotkow. Quote
Ada-jeje Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Na koncie jest kolejne wsparcie od Pani Bozeny M. [B]200 zl.[/B] dla podopiecznych Panstwa z Metkowa. DZIEKUJEMY. Zadzwonie do Panstwa zeby przykazac im ta dobra wiadomosc, a po otrzymaniu faktur, za zakup karmy dla kociat, napisze na watku. Quote
Javena Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ze tez są jeszcze dobre dusze,które pamiętają. Gdyby nie ta tajemnicza Pani Bozenka. Watek by zamarł całkiem. Quote
Lukarne Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Przebrnełam przez cały wątek, podziwiam Wasza chęć pomocy, którą wykazywaliscie sie przez tyle lat. Szkoda, że wątek zamiera. Podnoszę , bo uważam, że warto :) Za razem proszę o adres Państwa na PW, postaram się pomóc w przyszły miesiącu. P.S. Czy ktoś mam z nimi stały kontakt? może odrobina nowych informacji pomoże rozkęcic wątek :) czy jakies inne potrzeby poza karmą, np krople na kleszcze, zabawki, posłanka itd ?? Quote
Recommended Posts