Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Javena']Chciałam bardzo podziękować Malicji ,za zainteresowanie się wątkiem i pomoc w postaci karmy dla kotków.[/QUOTE]

nie ma za co :-)
dzwonilam dzis do Panstwa, karma dla kotow doszla.
nie wypytywalam o inne potrzeby (troche mi glupio bylo, jako ze na ta chwile wiecej nie moge pomoc), ale gdyby ktos mial na zbyciu zwirek badz karme dla psow - przypuszczam, ze nie zmarnowaly by sie. wiem ze u Panstwa jest teraz 17 kotow i 3 psy, o ile dobrze zapamietalam...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Potwierdzam wplate dla kotkow od Panstwa z metkowa od bożena m. z LUBLIN[B], Tytuł:[/B] DLA KOTÓW Z MĘTKOWA [B]150,00 PLN
W [/B]imieniu Panstwa bradzo dziekuje, zadzwonie do Panstwa i poinformuje ze maja pieniazki do wykorzystania dla swojego stadka, od dobrego aniola. :multi:

• 3 weeks later...
Posted

Jeszcze raz dziekuje w imieniu panstwa za wsparcie dla ich stadka. Dzis dotarla do mnie faktura na [B]147 zl. [/B]
Panstwo moga sobie jeszcze zrobic zakupy dla kociakow, ktore to pokryje Fundacja.

• 2 weeks later...
Posted

Podziekowania dla Pani Bozeny M. za wplate [B]100 zl.[/B] dla kotow od Panastwa z Metkowa. Zapewne Panstwo uciesza sie ogromnie ze ich kociaki znow beda mialy pelne brzuszki na swieta wielkanocne.

• 1 month later...
Posted

Krotko przed swietami dostarczyli Panstwo K. z Metkowa faktury na [B]155 zl. [/B]z lzami w oczach prosili o wielkie podziekowania za pamiec o ich podopiecznych i za wsparcie finansowe. W tym miesiacu w imieniu Panstwa K. dziekuje za kolejna wplate [B]100 zl.[/B] od Bożena M. z Lublina.

• 2 weeks later...
Posted

Mamy nastepna wplate dla podopiecznych panstwa K z Metkowa od sponsora Bożena M [B]100,00 zl.[/B]
Dziekuje za pamiec, zaraz tez poinformuje o kolejnej wplacie i bede czekac na fakture za zakupiona karme.

.

• 2 weeks later...
Posted

Serdeczne podziekowania i uklony od Panstwa K. ktorzy dzis odebrali sobie 198 zl. za faktury ktore dostarczyli do s/Fundacji na ktorych widnieje zakupiona karma dla 17 kotkow.

• 1 month later...
Posted

Na koncie jest kolejne wsparcie od Pani Bozeny M. [B]200 zl.[/B] dla podopiecznych Panstwa z Metkowa. DZIEKUJEMY.
Zadzwonie do Panstwa zeby przykazac im ta dobra wiadomosc, a po otrzymaniu faktur, za zakup karmy dla kociat, napisze na watku.

• 3 weeks later...
Posted

Przebrnełam przez cały wątek, podziwiam Wasza chęć pomocy, którą wykazywaliscie sie przez tyle lat. Szkoda, że wątek zamiera.

Podnoszę , bo uważam, że warto :) Za razem proszę o adres Państwa na PW, postaram się pomóc w przyszły miesiącu.

P.S. Czy ktoś mam z nimi stały kontakt? może odrobina nowych informacji pomoże rozkęcic wątek :)

czy jakies inne potrzeby poza karmą, np krople na kleszcze, zabawki, posłanka itd ??