Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][B]Banerek podlinkowany:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/starsi-panstwo-przygarneli-18kotow-5psow-wies-ich-wyklela-metkow-c-d-fotki-s-2i3-105861/"][IMG]http://images6.fotosik.pl/328/3d08751d5eca021a.png[/IMG][/URL]

:p

Może wrzuć do pierwszego postu.
[/B][/CENTER]

Posted

Wszyscy jestescie wspaniali, dziekuje w imieniu panstwa, musze kiedys zaprosic panstwa do domu i pokazac jak bardzo przejmujecie sie ich losem, ale obawiam sie ze bede musiala patrzec na plynace lzy po twarzach panstwa ze szczescia.

Posted

Kuba_P, pw dotarło :)

Ja również wszystkim dziękuję za pomoc dla Państwa. Oni także nigdy nie odmawiają pomocy zwierzętom pomimo skromnych możliwości i zdrowia.

Bannerek super! Wstawiam w 1 post.

Posted

Saphira ja pozwole sobie po raz kolejny podziekowac w imieniu panstwa, jestem tez z nimi umowiona ze za te 150 zl kupie znow kolejne dwa worki karmy dla kotow a od Kuby P dostana paczke zywnosciowa. Juz widze ich zalzawione oczy, ale i radosc jak to wszystko otrzymaja. :lol:

Posted

:multi: super, wlasnie zajrzalam na konto Fundacji a tu jeszcze jedna wplata dla panstw od Joanny K. [SIZE=3][B]150 zl. [/B][/SIZE][SIZE=2]Tak wiec dla zwierzaczkow mamy w sumie [/SIZE][SIZE=3][B]300 zl.[/B] DZIEKUJEMY :loveu:[/SIZE]

Posted

A ja mam podane , że zlecenie wyslane , zrealizowane. Może wpisuja tak jak wysyłają:shake: ? W takim razie tym bardziej trzeba sprawdzić żeby gdzieś po drodze nie wsiąkło :shake: !