Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada jeje , proszę bardzo:
[email][email protected][/email] tel kom. 600 03 11 60
O ile wiem oni mają różne karmy, najtańsze to mrożona tzw kostka mięsna po 1 zł za kg w opakowanach po 10 kg i już nie mrożone batony po 1 50 w okakowaniach po 30 kg o ile pamietam.Najlepiej chyba do nich zadzwonić i samemu pogadać...

Posted

Nici z tego zakladu produkcyjnego, bo jest w Tomaszowie Mazowieckim, i z mala iloscia miesa nam nie przyjada, zas najblizszy zrzut miesa od nich jest do Czestochowy do hurtowni a to juz druga reka i tez za daleko do Chrzanowa. A szkoda bo maja naprawde bardzo niskie ceny np. za 25 kg. gdybysmy same odebraly to po 2 zl. za kg. przy wiekszej ilosci ceny sa jeszcze korzystniejsze.

Posted

[LEFT]W takim razie wymyśliłam, że paczuszka pójdzie do Państwa około 10 grudnia. Prosimy o wpłaty na Państwa, nie dadzą rady kupić karmy za te marnoty na koncie teraz:(.
[/LEFT]

Posted

Olena panstwo sa ze mna w kontakcie i jezeli bedzie trzeba to te pieniazki zostana wykorzystane, badz spokojna, chociaz wyciaganie watku do gory jest dobrym pomyslem moze ktos jeszcze zauwazy i zechce pomoc zwierzaczkom.

Posted

Wrzuciłam wątek na inny o pomocy dla ludzi, ale niestety tylko gagata tu dotarła:shake:. Nie wiem czemu, nikt nie chce pomóc. Może uaktualnicie tytuł, bo chyba coś sie w tej ilości zmieniło;).

Posted

Ja dotarłam i na razie się podłamałam :shake: Ile jest takich osób w Polsce ?
Pani roma, Pani Ewa, Pani Jola, jakaś Pani z Herbów ? Czy nie ma końca tym nieszczęściom ?

Czy to o to konto chodzi ?
[B][COLOR=#0000ff]Wpłaty na pomoc dla państwa prosimy kierować na konto fundacji:
[/COLOR][/B]
[CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=2]Fundacja Pro Animals - Na Pomoc Zwierzętom
ul. Żeromskiego 6, 32-500 Chrzanów[/SIZE][/FONT] [/CENTER]
[FONT=Tahoma][COLOR=black]P[/COLOR][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]KO BP Oddz. I. w Chrzanowie 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[CENTER][B][COLOR=red][COLOR=blue]koniecznie z dopiskiem "dla państwa z Mętkowa".
[/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER]

Posted

Wpłaciłam stówkę więc myśle, że coś już można za to kupić. Niestety pomagam finansowo na kilku wątkach i mam jak każdy możliwości ograniczone. Czy ktoś wysłał jakieś rzeczy do ubrania tej Pani ?
Bo widziałam, że kilka osób sie deklarowało.

Posted

Saphira bardzo dziekuje w imieniu panstwa, w tej chwili mamy 150 zl. wiec znow przez najblizszy miesiac zwierzaczki panstwa nie beda glodne, a wlasciwie to panstwo nie bedzie glodne bo jak sami mowia najpierw zwierzaki a co zostanie to dla nich. Napewno uciesza sie bardzo jak zwykle i nie znajduja dla was slow podzieki, sa bardzo wdzieczni za kazda pomoc. Osoby ktore deklarowyly paczki z rzeczami dla panstwa, wywiazaly sie z deklaracji.

Posted

Może jednak wzięłabym dokładny adres i telefon na pw. Jeżeli wysyłam paczki kurierem tak jak do Pani Romy to podaję zawsze telefon dla kuriera. Paczki są dowożone pod dom i nie ma mowy o dźwiganiu.

Posted

Ada-jeje jeżeli możesz podaj mi nrTwojej komórki, bo widzę ,że moje prywatne wiadomości nie przechochodzą , a mam pytanie odnośnie paczki dla pańswa z Metkowa.

Posted

Ja banerków nie umiem robić i sama i tak ich nie mogę włożyć do podpisu, bo mam taki program, że banerków mój net nie widzi:shake:. Allegro można, ale nie wiem jak ludzie na coś takiego zareagują:-o.

Posted

Allegro bez reklamy nic nie da. Nikt nie kupi cegielek. Przy tym trzeba sie napracować. O banerek popros Margo05 albo Izadora7, to dla nich pestka.
Fajne allegra ma schronisko dla koni TARA, ale oni są już od lat wspaniale zorganizowani.