lavinia Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Inez, da się...zawsze się da, w taki lub inny sposób. Tylko, że sama tego nie zrobisz, bo najpierw trzeba rozwalić cały śmierdzący układ Ja tym bardzie nie zrobię, bo trzeba być na miejscu cały czas i tępić tę zgniliznę dzień po dniu...... i jeszcze powiem Ci, ze wcale juz teraz nie mam pewności, że buldożkę uśpili - mogła pojechać do Niemiec. Z dwojga złego, lepiej dla niej, gdyby prawdą była ta druga opcja i tego sie trzymam..... Lavinia, nie dopisuj sobie zasług gdybym chciała dopisywać sobie cokolwiek, to napisałabym o tym co robiłam w Szczecinie wtedy, kiedy tam byłam, czyli kilka miesięcy temu. Ze szczegółami. A napisałam dopiero teraz, bez szczegółów, bo poczułam sie urażona Twoim tekstem o nie zrobieniu czegokolwiek. Zastanów się, co piszesz. Quote
Inez Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Widać musiałam cie czymś urazić by wyciągnąć jakiekolwiek informacje od ciebie :diabloti: . Trudno. Przepraszam. włożyłaś jednak przysłowiony kij w mrowisko a poźniej zamilkłaś na długie miesiące. Co miałam myśleć? Co napisać? Ileż można czekać, dopytywac się? Quote
Recommended Posts