tygra Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Proszę o radę szukam jak najdrobniejszej karmy dla psa dorosłego, po pęknięciu miednicy. Dobra gatunkowo i o przyzwoitej cenie. Czy ktoś może ma pomysł. Piesek to pekińczyk w wieku około 5-6lat i wadze ok 5-6kg. Nie chce jeść karm o standartowej wielkości, obecnie je karmę dla szczeniąt małych ras. Pies należy do mojej koleżanki i na jej prośbę wstawiam na forum. Za pomoc z góry dziękuję Quote
gops Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 mialam ten sam problem i kupuje teraz eukanuba dla malych seniorow jest w miare przyzwoitej cenie ;) sa bardzo male ;) Quote
tygra Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 dzięki może jeszcze jakaś propozycja. Jak będzie kilka do wyboru to koleżanka sprawdzi którą karmę będzie chciał jeść - bo on ogólnie wybredny :) eukanuba odnotowana Quote
WŁADCZYNI Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Royal canin mini ma malutkie trójkątne granuki, naprawdę malutkie. ale jest konserwowany bha/bht. Quote
Śnieżynka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 a ja mam inna propozycje znaleść karme która psu smakuje i po porstu wsadzić ją do rorka zawinąć w szmatke i potłuc tłuczkiem i odrazu będa mniejsze kawałki :D sam czasami gniote karme swojemu na nagrody :) Quote
Kala&Majka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Calibra i ww. Eukanuba mają malutkie granulki. Quote
Birmanka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [URL="http://www.e-karma.pl/pl/kat/2/Diamond-Naturals"]DIAMOND NATURALS[/URL] też ma maciupeńkie granulki. Quote
eska87 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Śnieżynka']a ja mam inna propozycje znaleść karme która psu smakuje i po porstu wsadzić ją do rorka zawinąć w szmatke i potłuc tłuczkiem i odrazu będa mniejsze kawałki :D sam czasami gniote karme swojemu na nagrody :)[/quote] Świetny pomysł, ale czy w ten sposób nie "wytłuczemy" z niej sporej porcji tłuszczyku? Tak się obawiam, ale w razie potrzeby wypróbuję przy zakupie następnej karmy :) Quote
Milkat Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Canidae tez ma małe bardzo granulki, dobry sklad - kilka rodzajów mięsa, probiotyki, itp. moj pies je ja bardzo chetnie chociaz jest duzy i jak zobaczyłam te małe boby to obawialam sie że sie nimi udławi...;) Quote
elzak3 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Arion premium z kurczakiem ma małe granulki. Opakowanie biało zielone. Quote
tygra Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 dzięki wszystko notuję i będziemy próbki zamawiać co by zobaczyć ktora karma zasmakuje Quote
iskraiskra8 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 ja polecam pedigrie [B][I][U][SIZE=6]A znacie jakieś dobre karmy mokre dla pekińzyków???:cool1::cool1:[/SIZE][/U][/I][/B] Quote
Recommended Posts