Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie , Anuś jeszcze z nami , nie znalazł domku , moze trzeba pomysleć o kundlu , bo nie ma zainteresowania ...

Anuś czuje się dobrze , moze uda mi się zrobic mu nowe zdjecia jutro w słoneczku .

Posted

:loveu::multi::loveu:Anusiak już w domku !!! :loveu::multi::loveu::multi:

Zawieźlismy go w piątek . Dziś z nowych wieści wynika , ze nie ma z nim żadnych kłopotów , ma apetyt , dziś szalał na działce , jest kochany i wypełnił pustkę po smierci suni foksterierki . Ma na imię Czoko jednak i ponoc reaguje na to imię , kochana mordka :loveu::multi::multi::loveu:

Posted

cudownie!!! czekoladek w domku!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Czokus już po kastracji , w przyszłym tygodniu ma miec wyciągane szwy , operacja była trudna , jaderko było bardzo schowane ale Czoko juz dochodzi do siebie :loveu:

Posted

Piękny bidulek, prawie taki mały jak mój Ebik, dobrze,ze znalazł swoje światełko na tym świecie, ciocia Patia i jej rodzinka to prawdziwy zwierzęcy azyl pod niebem :loveu: Dużo szczęścia życzę Czokusiowi w poszukiwaniu domku...

• 6 months later...
Posted

[FONT=Arial]"Czoko ma się bardzo dobrze jest ulubieńcem naszej rodziny. Lubi biegać po działce oraz po mieszkaniu i bawić się swoimi zabawkami. Chodzi na długie spacery z Magdą i jest rozpieszczany przez mamę.:lol: Pozdrawiamy serdecznie "[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

• 5 months later...
  • 2 years later...
Posted

Ojej a co się stało ze zdjęciem Czoko z poprzedniego postu ?

Jak zwykle wraz z życzeniami światecznymi dostałam wiadomości o Czokusiu [FONT=Arial] " Czoko jest bardzo wesoły lubi bawić się z zabawkami jest zdrowy i ma się dobrze "[/FONT]