Ziutka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 luka1 napisał(a):allefro ma , gprzej z innymi ogłoszeniami Inne ogłoszenia też będą ;) Quote
luka1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 co ten pies zrobił Bogu że ma tak mało szczęścia w życiu Quote
Ziutka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 luka1 napisał(a):do góry biegniemy Mi to już nogi odmawiają posłuszeństwa :shake: Quote
luka1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 a mnie geba od gadania o tym jak bardzo potrzebuje człowieka Quote
Ziutka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 luka1 napisał(a):a mnie geba od gadania o tym jak bardzo potrzebuje człowieka A mnie oczy od ciągłego czytania, że domu nie ma i nie ma :shake: rozumiem żeby jeszcze nie były te nasze psiaki nigdzie ogłaszane ale kurde :mad: Quote
luka1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Najbardziej lubie pisac że pies znalazł do - i tego tobie życzę Ratanku Quote
luka1 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ..............nie mam słów...............:-( Quote
Ziutka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 luka1 napisał(a):..............nie mam słów...............:-( Nie ma, nie ma :shake: Quote
Ziutka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 luka1 napisał(a):trudno jest patrzeć na jego smutek Poprosiłam kochaną Tomcug o ogłoszenia Quote
tomcug Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Niedobrze z psinką. :-( W sobotę poogłaszam, on bardzo potrzebuje pomocy. Quote
Ziutka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 tomcug napisał(a):Niedobrze z psinką. :-( W sobotę poogłaszam, on bardzo potrzebuje pomocy. Dziękuje Kochana...bardzo Ci dziękuje :buzi: Quote
luka1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ratan znowu był na spacerku - cały szczęśliwy. Ale musiał wrócić do boksu i szczęście prysło Quote
tomcug Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ratanku, w sobotę z rana cię poogłaszam. Może będziesz miał szczęście i ktoś cie wypatrzy, pokocha. Wierzę w to. Quote
Ziutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 tomcug napisał(a):Ratanku, w sobotę z rana cię poogłaszam. Może będziesz miał szczęście i ktoś cie wypatrzy, pokocha. Wierzę w to. Ja też w to wierzę i nie dopuszczam do siebie innej myśli, musi się wreszcie udać... Z góry dziękujemy za ogłoszenia dla Ratanka :lol: Quote
tomcug Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ziutka napisał(a):Ja też w to wierzę i nie dopuszczam do siebie innej myśli, musi się wreszcie udać... Z góry dziękujemy za ogłoszenia dla Ratanka :lol: Ziutka, nie dziękuj, bo nie ma za co. A poza tym może nie dożyję do soboty i co wtedy? :evil_lol: Mnie tak samo zależy na psiakach i ogłoszenia robię z przyjemnością. Zawsze mam nadzieję, że piesek znajdzie dom. I zawze możasz się do mnie zwrócić śmiało w potrzebie. ;) Quote
Ziutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 tomcug napisał(a):Ziutka, nie dziękuj, bo nie ma za co. A poza tym może nie dożyję do soboty i co wtedy? :evil_lol: Aha...przestań pitolić, że nie dożyjesz :mad: :eviltong: wolę teraz podziękować bo soboty to nie wiadomo czy ja dożyje :hmmmm: tomcug napisał(a):I zawze możasz się do mnie zwrócić śmiało w potrzebie. ;) Yyyy nie omieszkam :oops: :loveu: Quote
luka1 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ale wy pier... dziewczyny - koniec swiata dopiero w 2012 a więc do roboty a nie straszyć Quote
tomcug Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 luka1 napisał(a):ale wy pier... dziewczyny - koniec swiata dopiero w 2012 a więc do roboty a nie straszyć A skąd wiesz? proroka chyba mamy :evil_lol:. Dobra, już nic nie gadam. Quote
Recommended Posts