Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
a mnie geba od gadania o tym jak bardzo potrzebuje człowieka

A mnie oczy od ciągłego czytania, że domu nie ma i nie ma :shake: rozumiem żeby jeszcze nie były te nasze psiaki nigdzie ogłaszane ale kurde :mad:

Posted

tomcug napisał(a):
Ratanku, w sobotę z rana cię poogłaszam. Może będziesz miał szczęście i ktoś cie wypatrzy, pokocha. Wierzę w to.

Ja też w to wierzę i nie dopuszczam do siebie innej myśli, musi się wreszcie udać...
Z góry dziękujemy za ogłoszenia dla Ratanka :lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Ja też w to wierzę i nie dopuszczam do siebie innej myśli, musi się wreszcie udać...
Z góry dziękujemy za ogłoszenia dla Ratanka :lol:

Ziutka, nie dziękuj, bo nie ma za co. A poza tym może nie dożyję do soboty i co wtedy? :evil_lol:
Mnie tak samo zależy na psiakach i ogłoszenia robię z przyjemnością. Zawsze mam nadzieję, że piesek znajdzie dom. I zawze możasz się do mnie zwrócić śmiało w potrzebie. ;)

Posted

tomcug napisał(a):
Ziutka, nie dziękuj, bo nie ma za co. A poza tym może nie dożyję do soboty i co wtedy? :evil_lol:

Aha...przestań pitolić, że nie dożyjesz :mad: :eviltong: wolę teraz podziękować bo soboty to nie wiadomo czy ja dożyje :hmmmm:
tomcug napisał(a):
I zawze możasz się do mnie zwrócić śmiało w potrzebie. ;)

Yyyy nie omieszkam :oops: :loveu:

Posted

luka1 napisał(a):
ale wy pier... dziewczyny - koniec swiata dopiero w 2012 a więc do roboty a nie straszyć

A skąd wiesz? proroka chyba mamy :evil_lol:.
Dobra, już nic nie gadam.