Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze.. :shake::shake::shake:
ja gdybym miala taka mozliwosc, zabralabym tego psa..

a moze.. --> Sara (ONka, uratowalam ja od mrozu) na nia czekaja 3 domkow, jesli trafi do jednego domu, to pozostalym ludziom zaproponuje tego pieska? nie wiem czy sie uda ale moge to sprobowac??

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doda_']kurcze.. :shake::shake::shake:
ja gdybym miala taka mozliwosc, zabralabym tego psa..

a moze.. --> Sara (ONka, uratowalam ja od mrozu) na nia czekaja 3 domkow, jesli trafi do jednego domu, to pozostalym ludziom zaproponuje tego pieska? nie wiem czy sie uda ale moge to sprobowac??[/quote]

Spróbuj,ale ja jestem pewna, że nikt sie nie zgodzi.Dzisiaj proponowałam 3 osobom,które pytały o Owczarki.Ludzie chcą zdrowego psa.

Posted

[quote name='maggiejan']Doda, próbuj! Trzeba wszystko zrobić, przecież nie będziemy spokojnie patrzeć jak zabijają tego psa...z jakiegokolwiek powodu...:placz:[/quote]

Ok, dobrze, tyle ze nie wiem kiedy Sara trafi do domu.. Postaram sie, ide do wątku sary i tam na str 63 wkleje link tego pieska.. (na tej stronie sa pieski, ktore mialam zaproponowac ludziom, najbardziej w potrzebie)

Bede probowac

Posted

[quote name='jusstyna85']Spróbuj,ale ja jestem pewna, że nikt sie nie zgodzi.Dzisiaj proponowałam 3 osobom,które pytały o Owczarki.Ludzie chcą zdrowego psa.[/quote]

Justyno, jesli Ci ludzie chcą koniecznie zdrowego psa, to oni SERCA nie maja.. Ludzie z wielkimi sercami to ci ktorzy biora takze chorego!! Przeciez jak wezma tego psa, to sie nie zaraza i przez to nie umra!!!!!

Posted

[quote name='maggiejan']Justynko, nie zakładaj z góry, że nikt go nie weźmie. Rozejrzyj się po dogo: w jakim strasznym stanie psy znajdują domy, choćby tymczasowe.[/quote]

Masz racje, sprobowac nic nie zaszkodzi..

Justynko, a na co jest chory ten pies? nie mam cvzasu zeby czytac caly watek, napiszesz krotko o nim zebym wiedziala??

Posted

[quote name='maggiejan']Justynko, nie zakładaj z góry, że nikt go nie weźmie. Rozejrzyj się po dogo: w jakim strasznym stanie psy znajdują domy, choćby tymczasowe.[/quote]

A widzisz te tłumy na wątku?

Trzeba być realistą, pies cierpi.Bez domu nie ma szans.

Posted

[quote name='maggiejan']Może chociaż do kojca z budą ktoś go weźmie? Żeby było więcej czasu na szukanie domu? Czy on siusia pod siebie?[/quote]

O wlasnie sobie przypominalam o pewnej dziewczynie, ktora miala zamiar pomoc mi, zabrac sare do kojca czy cos, na tymczas, ide na watek sary szukac, i napisze wam jaki nick ma, czekajcie!

Posted

[SIZE=5][COLOR=red][U]HAKITA[/U][/COLOR][/SIZE]
[U][SIZE=5][/SIZE][/U]
[COLOR=black]Zaproponowała Sarze kojec, ale udalo sie Sarze pojechac do tymczasowego domu, wiec wyslijcie do niej PW i spytajcie czy nadal ma wolny kojec.. Bo ONek ten jest w najbardziej potrzebie... Trzymam kciuki by nadal miala wolny kojec...[/COLOR]

Posted

[quote name='Doda_'][SIZE=5][COLOR=red][U]HAKITA[/U][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black]Zaproponowała Sarze kojec, ale udalo sie Sarze pojechac do tymczasowego domu, wiec wyslijcie do niej PW i spytajcie czy nadal ma wolny kojec.. Bo ONek ten jest w najbardziej potrzebie... Trzymam kciuki by nadal miala wolny kojec...[/COLOR][/quote]

Już z nią rozmawiałam...

Posted

[quote name='maggiejan']Ja napisałam teraz do niej...jestem z Poznania, mogłabym pomóc.
Czy nie zgodziła się?[/quote]

Nie możemy jej naciskać.Napisała, że nie jest w stanie go cewnikować,podawać leki tak...

Posted

[quote name='maggiejan']Ja napisałam teraz do niej...jestem z Poznania, mogłabym pomóc.
Czy nie zgodziła się?[/quote]

ja tez napisalam, ona tez podobno jest z poznania albo kolo poznania.. nie wiem czy sie nie zgodzila, niech nikt nie mowi ze sie nie zgodzila, zobaczymy jeszcze, napisalam do niej pw i czekam na odp, maggiejan tez czekasz prawda no.. musze teraz wyjsc z kompa ale przyjde tu jakos o 21 czy 22

buziaki, dla tego onka tez

Posted

[quote name='jusstyna85']Nie podoła temu...[/quote]
Justynko, w czym konkretnie jest problem? Nie podoła cewnikowaniu? Ale kojec dałaby? Ja jestem z Poznania, jeśli Hakita mieszka w jakieś przyzwoitej odległości, a cewnikowanie jest proste, to ja pomogę.

Posted

[quote name='quasimodo']Niestety nie ma raczej żadnej szansy na to, że weźmie go ktoś, kto szuka onka...
Tylko dogomaniak może wziąć takiego biedaka...[/quote]
Ja o tym od początku mówiłam...

Przed chwilą był telefon,gdyby był zdrowy,to może i miałby domek u tej Panii

Posted

[quote name='maggiejan']Justynko, w czym konkretnie jest problem? Nie podoła cewnikowaniu? Ale kojec dałaby? Ja jestem z Poznania, jeśli Hakita mieszka w jakieś przyzwoitej odległości, a cewnikowanie jest proste, to ja pomogę.[/quote]

Wysłałam Ci PW

[quote name='Doda_']ajjj. maggiejan moglaby w tym pomoc, a ona niech pomoze - dac kojec tego onkowi.. a reszta sie zajmie maggiejan - jesli sie zgadzasz ze mna..[/quote]

ja zgadzam sie,ale ja niewiele moge.To decyzja Hakity,nie moge jej naciskać,to jej życie.To wielki obowiązek :(

Posted

Napisałam do Hakity pw, nie ma jej chyba teraz na dogo, więc trzeba czekać.
Ja też mieszkam w Poznaniu i mogę jej pomóc np. z cewnikowaniem, dojeżdżać raz dziennie do psa, jeśli mieszka w rozsądnej odległości (30min.) ode mnie i jeśli to cewnikowanie jest proste.