Aganiok Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 to trzymamy kciuki aby jutro było dobre samopoczucie i można było zastosować kurację! Quote
Alicja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaciskam z całej siły :kciuki: Mam sentyment do tych szkrabów beagli ...mój amstaff Ozzy wychował 2 takich urwisów Norka i Korę ...traktuje ich jak swoje dzieci ...pomimo że one mają już ponad 2 lata to mogą z nim zrobić wszystko ....a Kora jak była maleńka huśtała się na faflach Ozzulka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
eurydyka Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 no i byla kolejna chemia, dzis nawet dosc sprawnie nam poszlo, nie bylo dr DJ to i w lecznicy spokojniej bylo morflogia pokazala wyzsza niz potrzeba hemoglobina, zapomnialam dopytac dlaczego, ale pewnie to skutki chemii i kolejne 103zl za chemie poszlo, 27 za morfologie, nie mowiac o lekach wspomagajacych typu encorton, hepatil czy ranigast a jutro zamierzamy spedzic dzien na dzialce, tam Fender jest szczesliwy Quote
Alicja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wiosenka ....chłopak odżywa :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eurydyka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 przy tej pogodzie i slonku chyba kazdy dostal dawke sil witalnych :) Quote
eurydyka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 u naszego psiego stadka wszystko ok, kolejna chemia w planach piatkowych a zeby nie bylo super ze wszystko gra, to mnie rozlozylo zapalenie gardla z lejacym sie nosem, paskudztwo Quote
Lolan Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Uff trzymamy kciuki ;) Ale dobrze, znaczy ze pies do zdrowia wraca :razz: Będzie gut ;) Quote
eurydyka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 niedawno odnalazlam w sieci ciekawe forum o chloniaku [URL]http://www.psichloniak.fora.pl/[/URL] Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red]oj no tak ...jak Fenderek się tzryma to się pańcia rozkłada ;)[/COLOR][/FONT] Quote
joaaa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Pańcia, kurcze, Fenderek lepiej, to Ty też nie kwękaj :roll: Quote
eurydyka Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 jakos musza psiaki przezyc moje katary itp, dzis nawet pospalismy z kilkoma malymi przerwami w nocy a jutro chemia za godzinke idziemy na spacer, potem sie poloze znowu Quote
eurydyka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 dzis rano byl spacer z ukochana bigielka Belka, prawie pelne szalenstwo a o 15ej kolejna chemia, teraz ladnie spi, znow nam nie pachnie psem, ale to minie jak paskudztwo wysika Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red]:loveu::loveu::loveu:koffany Fenderek [/COLOR][/FONT] Quote
eurydyka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 wczoraj moj katar i kaszel sie zawiesil na czas pobytu na dzialce, wrocil w drodze do domu a psy mialy takie giga szalenstwo, ze dzis wszyscy zaspalismy, chyba z 12 godzin spalismy, Fender tylko troche w nocy kopal :) Quote
eurydyka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 na Wawe nie mam alergii, raczej na Francje:) a tam jutro znow na krotko lece i przy tym katarze lot znow bedzie meczarnia ale chce sie pochwalic sliczna fotka Fendera ze spaceru czwartkowego z jego przyjaciolka Belka [IMG]http://img386.imageshack.us/img386/8048/img0019mov4.jpg[/IMG] Quote
Bodziulka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='eurydyka']na Wawe nie mam alergii, raczej na Francje:) a tam jutro znow na krotko lece i przy tym katarze lot znow bedzie meczarnia [/quote] polecam dobre wino + ibuprom - mi kiedyś pomogło w samolocie ;) Quote
eurydyka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 tak wlasnie potrafi dzialac chemia i sterydy, tak sie oszukuje troche zdrowie, ale dla nas wazne jest ze szaleje, smieje sie, a ze to stymulowane przez leki, to trudno oby jak najdluzej ten usmiech byl na jego pyszczku Bodziulka, o 8ej rano winka unikam:), chociaz widuje jak niektorzy podwojne whisky wala w ramach poniedzialkowego sniadania w locie:( Quote
Bodziulka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='eurydyka'] Bodziulka, o 8ej rano winka unikam:), chociaz widuje jak niektorzy podwojne whisky wala w ramach poniedzialkowego sniadania w locie:([/quote] ja musiałam se łyknąć (1 kieliszek), bo by mi łeb pękł - a lot trwał 3h, więc wyparowało ;) Quote
boksiedwa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='eurydyka']o 8ej rano winka unikam:), chociaz widuje jak niektorzy podwojne whisky wala w ramach poniedzialkowego sniadania w locie:([/quote] bosz ja bym dostała szczękościsku :( chociaż zdarzało sie po egzaminach, że człowiek pił co popadło do 4-5 rano a o 8-9 wstawał i szedł na spacer z psami :cool3: :) Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:cudo [url]http://img386.imageshack.us/img386/8048/img0019mov4.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
eurydyka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='boksiedwa']bosz ja bym dostała szczękościsku :( chociaż zdarzało sie po egzaminach, że człowiek pił co popadło do 4-5 rano a o 8-9 wstawał i szedł na spacer z psami :cool3: :)[/quote] dobrze, ze psow rano nie zgubilas, ale pewnie Cie same do domu przyprowadzaly:) Quote
boksiedwa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='eurydyka']dobrze, ze psow rano nie zgubilas, ale pewnie Cie same do domu przyprowadzaly:)[/quote] pod tym względem mam bardzo dobrze ułożone zwierzaki pilnują się i mnie wzorowo :evil_lol: A co u Fenderka? Quote
Recommended Posts