Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaciskam z całej siły :kciuki:

Mam sentyment do tych szkrabów beagli ...mój amstaff Ozzy wychował 2 takich urwisów Norka i Korę ...traktuje ich jak swoje dzieci ...pomimo że one mają już ponad 2 lata to mogą z nim zrobić wszystko ....a Kora jak była maleńka huśtała się na faflach Ozzulka
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

no i byla kolejna chemia, dzis nawet dosc sprawnie nam poszlo, nie bylo dr DJ to i w lecznicy spokojniej bylo

morflogia pokazala wyzsza niz potrzeba hemoglobina, zapomnialam dopytac dlaczego, ale pewnie to skutki chemii

i kolejne 103zl za chemie poszlo, 27 za morfologie, nie mowiac o lekach wspomagajacych typu encorton, hepatil czy ranigast

a jutro zamierzamy spedzic dzien na dzialce, tam Fender jest szczesliwy

Posted

u naszego psiego stadka wszystko ok, kolejna chemia w planach piatkowych

a zeby nie bylo super ze wszystko gra, to mnie rozlozylo zapalenie gardla z lejacym sie nosem, paskudztwo

Posted

jakos musza psiaki przezyc moje katary itp, dzis nawet pospalismy z kilkoma malymi przerwami w nocy a jutro chemia

za godzinke idziemy na spacer, potem sie poloze znowu

Posted

dzis rano byl spacer z ukochana bigielka Belka, prawie pelne szalenstwo

a o 15ej kolejna chemia, teraz ladnie spi, znow nam nie pachnie psem, ale to minie jak paskudztwo wysika

Posted

wczoraj moj katar i kaszel sie zawiesil na czas pobytu na dzialce, wrocil w drodze do domu

a psy mialy takie giga szalenstwo, ze dzis wszyscy zaspalismy, chyba z 12 godzin spalismy, Fender tylko troche w nocy kopal :)

Posted

na Wawe nie mam alergii, raczej na Francje:) a tam jutro znow na krotko lece i przy tym katarze lot znow bedzie meczarnia

ale chce sie pochwalic sliczna fotka Fendera ze spaceru czwartkowego z jego przyjaciolka Belka

[IMG]http://img386.imageshack.us/img386/8048/img0019mov4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='eurydyka']na Wawe nie mam alergii, raczej na Francje:) a tam jutro znow na krotko lece i przy tym katarze lot znow bedzie meczarnia
[/quote]

polecam dobre wino + ibuprom - mi kiedyś pomogło w samolocie ;)

Posted

tak wlasnie potrafi dzialac chemia i sterydy, tak sie oszukuje troche zdrowie, ale dla nas wazne jest ze szaleje, smieje sie, a ze to stymulowane przez leki, to trudno

oby jak najdluzej ten usmiech byl na jego pyszczku

Bodziulka, o 8ej rano winka unikam:), chociaz widuje jak niektorzy podwojne whisky wala w ramach poniedzialkowego sniadania w locie:(

Posted

[quote name='eurydyka']
Bodziulka, o 8ej rano winka unikam:), chociaz widuje jak niektorzy podwojne whisky wala w ramach poniedzialkowego sniadania w locie:([/quote]

ja musiałam se łyknąć (1 kieliszek), bo by mi łeb pękł - a lot trwał 3h, więc wyparowało ;)

Posted

[quote name='eurydyka']o 8ej rano winka unikam:), chociaz widuje jak niektorzy podwojne whisky wala w ramach poniedzialkowego sniadania w locie:([/quote]
bosz ja bym dostała szczękościsku :( chociaż zdarzało sie po egzaminach, że człowiek pił co popadło do 4-5 rano a o 8-9 wstawał i szedł na spacer z psami :cool3: :)

Posted

[quote name='boksiedwa']bosz ja bym dostała szczękościsku :( chociaż zdarzało sie po egzaminach, że człowiek pił co popadło do 4-5 rano a o 8-9 wstawał i szedł na spacer z psami :cool3: :)[/quote]

dobrze, ze psow rano nie zgubilas, ale pewnie Cie same do domu przyprowadzaly:)

Posted

[quote name='eurydyka']dobrze, ze psow rano nie zgubilas, ale pewnie Cie same do domu przyprowadzaly:)[/quote]
pod tym względem mam bardzo dobrze ułożone zwierzaki pilnują się i mnie wzorowo :evil_lol:
A co u Fenderka?