Impresja&Simarilion Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 myślę, że to się dodaje do karmy albo coś. no bo chyba nie smaruje się tym psa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agaskaa Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 mam pytanko :) Mam "Swetra" irlandzkiego już 6 lat, ale dopiero w tym roku zaczęła mi gubić sierść na potęgę... mogę zrobić z tego nowy dywan, albo nawet i dwa... Mieszkam w nowym mieszkaniu-kawalerce i dopiero tutaj widzę jak ta sierść wala się po podłodze jak te krzaki po pustyni w westernach. Wcześniej mieszkałam w 3-pokojowym mieszkaniu- sierść była ale nie tyle co teraz. Jestem w szoku. Wiem, że teraz zmienia sierść na grubszą-zimową, ale czy to normalne, żeby gubiła aż tyle... Proszę o szybką odpowiedź... Wasze psiaki też tak mają, czy mam swoją wysłać do weterynarza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olecki75 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 [quote name='1w0na']To ja może troszkę zmienie temat... Czym najlepiej zebrać sierść z dywanów? :hmmmm:[/quote] Ja najlepsze wyniki osiągam szczotkując dywan szczotką dla psów (taką z zakrzywionych cienkich drucików). Oczywiście nie tą samą co czesze swojego psa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylrwia Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Dobre jest też na bieżąco wyczesywanie psa wtedy mniej tego na dywanach zostaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts