Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teoretycznie zgodę mamy na spacery, ale czy da radę akurat jego wyciągnąć z boksu? Jeszcze zdjęcie bez krat oprócz szczeniaków się nie zdażylo.
Popytam, jak już tam trafimy. W ostateczności poproszę, żeby sam kierownik, albo jakiś pracownik mu ciachnął.
Ale nie wiem kiedy będę w schronisku, albo w niedzielę, albo jeszcze za tydzień.

Posted

Był pierwszy telefon w sprawie alaskana. Cudowna pani, niedawno pochowała sunię alaskana. Pani mówiła o psie, a głos się jej łamał. Od razu wzbudziła moje zaufanie.
Pani mieszka z rodziną koło Szczecina, ale jest gotowa przyjechać po psa.:crazyeye: To ponad 400 km, ale ona się nie zraża. :multi: Powiedziała, że będzie pertraktować z mężem, czy są już gotowi na nowego psa. Będzie jeszcze dzwoniła. Oby się udało. Jestem pełna nadziei.

Posted

masienka napisał(a):
trzymamy kciuki:razz: pani oczywiscie wie, ze Zefirek wykastrowany ? :razz:

Tak, pani wie. Niestety pani zrezygnowała. Zadzwoniła do mnie i zapytała, jak Zefirek odnosi się do kotów. Ona ma 4 koty i nawet jak pies będzie to kotów OK, to koty mogą być nie OK w stosunku do psa. Pani w końcu zrezygnowała. Tzn powiedziała, że chętnie weźmie malamuta, ale młodego, bo boi się o te koty. One są już stare i mogą nie zaakceptować dorosłego psa.

Natomiast mój telefon i mail urywają się od wczoraj. Dzwoniła pani z Grójca, która może w weekend pojedzie do schroniska i obejrzy psa. Poza tym dzwonili ludzie dosłownie z całej Polski. Wszystkim zadaję trudne pytania. :evil_lol: W końcu domek musi być najlepszy. Jak wszyscy chętni zostaną "przesłuchani" będę prosiła o wizyty przed adopcyjne. Trzymajcie kciuki. :lol:

Posted

ocelot napisał(a):
Poczekam, aż Camara Wam napisze dobre wieści;)

ja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co ja narobiłam :crazyeye:

Marcin z forum OP chciałby dać dom podhalankowi.
Niestety poważnym problemem jest transport. :cool1:

Posted

Camara napisał(a):
ja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co ja narobiłam :crazyeye:

Marcin z forum OP chciałby dać dom podhalankowi.
Niestety poważnym problemem jest transport. :cool1:

No właśnie, ten nieszczęsny transport. :shake: A czy ten pan nie może przyjechać po psa. Zrzucilibyśmy się na paliwo.

Posted

ocelot napisał(a):
Przyjedzie po piesia - przyjedzie, tylko cioteczki jakaś zrzutka na transport i nie wiem czy kier. sobie opłaty za psa nie zażyczy.

dołożę sie

Posted

Są chętni ma malamuta. Młoda para z Warszawy. Obiecali pojechać po psa. Być może nawet dziś. A jeśli nie dziś, to w weekend. Zatem jest szansa. Trzymamy kciuki i nie zapeszamy.

Super, że podhalan ma wspaniały domek. :multi::multi::multi: Powodzenia białasku!!!