orzemek75 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 black_cat masz dużo racji w tym co napisałeś.. ale myślę że warto podac też telefony schroniska bo może byc taka sytuacja że będę po za zasięgiem lub w pracy i wtedy ktoś może zrezygnowac z dalszego dzwonienia.. KWL napisz coś więcej o tym że w tym schronisku tak nie powinno byc. jeżeli są jakieś pytania to chętnie odpowiem w miarę możliwości na temat schroniska w Tczewie.. Quote
black_cat Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='KWL']W tym schronisku tak nie powinno być.[/quote] Tak, ja rozumiem, nie sugeruję, że schronisko może źle zadziałać, ale wiesz, chodzi mi o to, że oni maja tam dużo psów, a Reksik bedzie dla nich jednym z tych wielu wielu psow i chca na pewno znalezc dom dla kazdego z nich, co łączy się z tym ze Reksio nie będzie miał w nich takich "adwokatów" jak w Przemku. Choć oczywiscie nie znam schroniska, osob, na pewno sa powiadomione ze ktos czuwa nad Reksiem i szuka mu domu, ale roznie bywa, wiecie jak to jest.... Quote
black_cat Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='orzemek75']black_cat masz dużo racji w tym co napisałeś.. [/quote] napisałaś... :) Sylwia, pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za pieska :), przy okazji zajrzyjcie do pieskow z mojego podpisu, ciężkie przypadki, może znajdzie sie ktoś kto będzie chciał je przygarnąć. (mam nadzieje ze to nie był juź OFF :) ) Quote
KWL Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Proszę zajrzyjcie na ten wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109445&page=5"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109445&page=5[/URL] I spróbujcie pomóc, to chyba nie tak daleko. Quote
orzemek75 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [IMG]http://www.marienburg.pl/files/movieposter_223.jpg[/IMG] Quote
emilia2280 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 bardzo ladny plakat Reksia. Jesli ktos moze powrozwieszac go w swojej okolicy, mogé podrukowac na kolorowym laserze i przeslac na adres w Polsce- moze byc na pw. Quote
orzemek75 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 ja jutro rozwieszam plakaty Reksia w Malborku. na razie mam 30 niestety format A4 ale zawsze coś. mam nadzieję że jakiś odzew będzie. chcę też przygotowac plakaty innych piesków z schroniska w Tczewie. po prostu chcę zachęcic mieszkańców Malborka do zainteresowania się losem bezdomnych zwierząt tych co biegają po ulicach miasta i tych co są w schroniskach.. Quote
orzemek75 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 plakaty rozwieszone ale odzew zerowy. wiec Reksiu do góry. a Was proszę:crazyeye:otwórzcie oczy.. :-(( Quote
jotpeg Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Orzemku75, a moze na plakacie, pieknym zreszta, napisac: jego pan zostal zamordowany!!! wiem, ze to sensacja w stylu Supeex lub Faktu, ale to na pewno przyciagnie wzrok, a o to chyba chodzi; moze wsrod tysiaca tylko ciekawskich znajdzie sie jeden DOM?... Quote
orzemek75 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Reksiu do góry.. :multi: Cały czas mam nadzieję.. Quote
patch75 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 wstawilam reksia na adopcje.org-oczekuje akceptacji Quote
orzemek75 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Reksio cały czas smutny. Jutro w Gazecie Malborskiej ukaże się plakat z Reksiem. Mam nadzieję że ktoś zainteresuje się historią pieska. A w piątek jadę do schroniska w Tczewie. Wtedy zobaczę Reksia na żywo. Chcę też zabrac kilka piesków na spacery bo jest im to bardzo potrzebne.. patch75 dzięki za adopcje.org Quote
patch75 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 prbowalam Cie zarekomednowac, zbeys tez mogl tam swoja stronke zalozyc, ale wracal i mail, musze do nich napisac Quote
foxi Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 reksio pamietamy o tobie i podnosimy na pierwszą Quote
orzemek75 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Reksiu do góry.. Nikt Ciebie nie chce, ale to nie znaczy że nikt o Tobie nie myśli.. :-(( Trzymaj się.. Quote
black_cat Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jak to nikt nie chce, chce tylko jeszcze o tym nie wie :) Quote
orzemek75 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Byłem wczoraj u Reksia w schronisku w Tczewie. Niestety muszę napisać ze pobyt w schronisku mu nie służy. Nie dla tego że jest tam źle traktowany tylko dlatego że Reksio jest psem który lubi wolność i duże przestrzenie. Mały kojec i całe dnie w zamknięciu powodują u niego niechęć, smutek i rozdrażnienie. Całkowicie sie zmienia jak jest na spacerze. Wtedy widać że żyje i że życie jest jego przeznaczeniem. Domyślam że czym dłuższy jego pobyt w schronisku tym będzie miał mniejsze szanse na adopcję. Jest to smutne ale prawdziwe. W schronisku w Tczewie są takie pieski które nie wychodzą od kilku lat na spacery. Jest to wina poprzedniego stowarzyszenia które zajmowało się opieką nad schroniskiem. Po prostu uważali ze wolontariusze nie powinni wychodzi z pieskami na spacery. Te pieski teraz boją sie ludzi, siedzą w tych kojcach i czekają na śmierć. Co to za życie. Tak mi ich szkoda. I ogarnia złość że do tego doprowadzili. Zapraszam do odwiedzin schroniska w Tczewie. Bardzo potrzeba tam wolontariuszy. Psy czekają tam na Was. Quote
patch75 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 halooo! tczewiacy! zostancie wolontariuszami:cool3:bez was te psy nie maja spacerow i szans na adopcje Quote
patch75 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 moze ktos zrobi reksowi banerek, poprosilam kogos o pomoc Quote
Ola164 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104866"][IMG]http://i27.tinypic.com/14jx74h.png[/IMG][/URL] dla pana Reksa :loveu: Quote
Recommended Posts