Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oktawia, czy mozesz przystopowac????? naprawde nie spotkalas sie z sytuacja, ze zjawia sie tymczas i wszyscy sa przeciwko tobie???? no to gratuluje. ja tak mialam czesto. kobieto, uspokoj sie. mam wrazenie, ze kilka przynajmniej osob na tym forum jest co najmniej chamskich i ty, przykro mi, zaliczasz sie do nich bezsprzecznie.
nie bede wiecej odpowiadac, bo uwazam, ze twoje komentarze sa ponizej wszelkiej krytyki.

Posted

owszem bo jak facet mówi, że pies poleci z domu i kobieta ie ma nic do powiedzenia to to jest chore i trgikomiczne -twoje komentarze są żałosne i rodem z koźlej łąki bo pies to nie rzodkiewka a sytuacja powstała po 12 dobie nie miesiącu-i nie dziwię się, że twój rozum tego nie ogarnia-bo jest wyraźnie napisane w jakim odstępie czssu zaistaniało zdarzenie.

takie mam zdanie i nie tylko ja.

Posted

Droga Oktawio, zastanowiłaś się w ogóle, że skupiasz się zamiast na pomocy temu psu, na walce ze mną i z hacherem? czy ktoś powiedział, że pies znajdzie się na klatce schodowej???? czy w ogóle znasz całą tę sytuację, że rościsz sobie prawo do bycia pospolitym chamem????? szkoda, że odezwałaś się tylko ty. skąd w ogóle tyle jadu? tak się składa, że wiem, jak pies pojawił sie u hachera - trochę chyba nie tak miało być, prawda?
może umów się ze mną na kawę i wyrzuć, co masz do powiedzenia, a nie wyszczekuj tutaj \na forum jakichś bzdetów. zapraszam na pw. jeśli naprawdę sądzisz, że kogoś twoje głupawe komentarze tutaj ruszą i że to jakoś pomoże psu, grubo się mylisz. działasz wręcz przeciwnie.

Posted

[quote name='gosiar']
Droga Oktawio, zastanowiłaś się w ogóle, że skupiasz się zamiast na pomocy temu psu, na walce ze mną i z hacherem? czy ktoś powiedział, że pies znajdzie się na klatce schodowej???? czy w ogóle znasz całą tę sytuację, że rościsz sobie prawo do bycia pospolitym chamem????? szkoda, że odezwałaś się tylko ty. skąd w ogóle tyle jadu? tak się składa, że wiem, jak pies pojawił sie u hachera - trochę chyba nie tak miało być, prawda?
może umów się ze mną na kawę i wyrzuć, co masz do powiedzenia, a nie wyszczekuj tutaj \na forum jakichś bzdetów. zapraszam na pw. jeśli naprawdę sądzisz, że kogoś twoje głupawe komentarze tutaj ruszą i że to jakoś pomoże psu, grubo się mylisz. działasz wręcz przeciwnie.

nie jestem dla ciebie ani "droga" ani "pospolitym chamem"
podczas gdy ja mam na głowie stado psów wszystkie uratowanje ze schronu gdzie sama umierające wcyiągałam nie będziesz mi pyszczyc jak na koźlej łące.

co obecnie dzieje się z psem?

• 1 month later...
Posted

plinka napisał(a):
Czy wiadomo coś, co słychać u Ernesta?

Co prawda wybieram się tam do niego, ale zanim to nastąpi chciałabym coś wiedzieć. ;)

masz PW ;)

• 1 month later...
Posted

czyli żadnych info nie będze gdzie jest Ernest i zdjęc z nowego domu?

to po co zakładac wątek poza tym jak się lekceważy ludzi po tym jawnie- i komunikacja następuje tylko na pw

bez komentarza......

• 6 months later...