m_orsetti Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jasioslawinka']Narazie trzeba poczekac na troche cieplejsza pogode, bo trzeba odswiezyc kojec i kupic nowa bude. Rabbis bedzie mieszkal u ludzi(pani z dwojka doroslych dzieci), u ktorych moj tata wynajmuje czesc domu, ma tam swoja firme, magazynek, itp., wiec bedzie u Rabbiego kilka razy w tyg, a i ja bede mogla zawsze podjechac, nawet jak ich nie bedzie. Domek jest w Kazimierzu pod Lodzia.[/quote] Bomba :) M. Quote
jasioslawinka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Rabbis bedzie mieszkal w jednym z pierwszych domow za skrzyzowaniem, gdzie jest stacja benzynowa Quote
jasioslawinka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dzis zakupiono nowe elementy do kojca:D teraz tylko zakup budy, i tu sie zastanawiam, bo czytalam, ze najlepsze sa z przedsionkiem, ale duzo psow nie lubi takich bud, wiec chyba bedzie taka z wejsciem bocznym, jak ta co stoi przy drzewie, w ktorej mieszkala kiedys Zelda. Na pewno bedzie jednospadowa. Jak ja sie denerwuje. Boje sie, ze Rabbi bedzie tesknil za schronem i bedzie chcial uciec, brama jest do samej ziemi, ale i tak sie boje, bo tramwaj jezdzi pod plotem, niedaleko ruchliwa ulica. Czy Rabbi polubi swoja rodzine, czy bedzie szczesliwy. Ciekawi mnie, jak bedzie przyjmowal obcych ludzi wchodzacych na posesje. Rabbisiu, to juz twoje ostatnie dni w schronie, tylko sie troche podkuruje, wybiore taki dzien, zeby wszyscy domownicy byli i jedziesz:) Quote
lunarmermaid Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No nareszcie!!! Cały czas wierzyłam,że i do Rabisia uśmiechnie się los!!! Jednak wiara czyni cuda!:loveu: Rabiś na pewno będzie szczęśliwy!!! Quote
ewatonieja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 JAKIE BEDZIE MIAŁ WYJŚCIE? DOBRYCH LUDZI CO MU ŻYCIE URATOWALI POKOCHA, MYSLĘ ZE Z JEGO USPOSOBIENIEM TO DUZO CZASU NIE ZAJMIE:loveu: Quote
jasioslawinka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Oby:) tak nachwalilam Rabbiego, mam nadzieje, ze spisze sie na medal:D W niedziele tez jedzie do domku Sprite, jeden z moich ulubiencow:) Quote
Niewiasta_21 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Sprite jedzie? Super! Jasioslowinka, zdziałałas cuda :loveu: Quote
jasioslawinka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Sprite ma super domek w centrum. Panstwo zastanawiali sie jeszcze nad Memorem, ale dzis go ktos wzial. Quote
szajbus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Błagam, niech mnie ktoś uszczypnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ja dobrze czytam?????????????? Quote
Aska25 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [B]Zapraszam na wątek Barrego naszego podopiecznego z hospicjum :loveu:[/B] [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/barry-cudowny-rodzinnny-11-latek-marzy-o-domu-mieszka-w-lodzkim-schronisku-131239/#post11765899] [img]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/74278223.jpg[/img][/url] Quote
jasioslawinka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dzis pojezdzilam po castroramach, obi, nomi itp i adnej ciekawej budy nie bylo:( Rabbisiu, wytrzymasz jeszcze? Jutro pojezdze po punktach sprzedazy sprzetow ogrodowych Quote
szajbus Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Czy w tym układzie mam go wycofać z ogłoszeń? Quote
jasioslawinka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 tak:) dom dla Rabiego jest na 100% Quote
jasioslawinka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dziekuje Ciapus za namiary na centrum ogrodnicze przed Ksawerowem:D Quote
jasioslawinka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Nowi wlascieile Rabbisia robia mu jeszcze wikeszy kojec, bedzie 2,5x5, tylko niech ta pogoda sie polepszy wreszcie:[ Quote
szajbus Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Rabbi juz niedługo będziesz panem na włosiach:loveu: Quote
jasioslawinka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 oby, oby, tylko niech bedzie troche cieplej. ile ja przezywam, tyle niewiadomych, a ten kojec musi byc na 100%, czasem tam przyjezdzaja ludzie, i niektorzy sobie parkuja na ulicy, ale jak jest towar, trzeba wpuscic, wiec rabbis musi miec ten kojec na tip top, zeby nie zwial jakby co, bo tu strasznie pedza samochody;( mam nadzieje, ze nie bedzie chcial uciekac Quote
szajbus Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Trzeba będzie z nim pogadać na ten temat :lol: Quote
jasioslawinka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 zeby bylo lepiej moj tata znalazl psa kilka km dalej:-( sunka cala w soplach, teraz grzeje sie u mnie, wiec szukam teraz domu dla kolejnego psa [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/czekala-na-bezludzie-na-swoich-wlascicieli-z-soplami-w-siersci-131784/#post11808913[/url] a z Rabbisiem to sobie juz pogadam:P Quote
szajbus Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cudo ta sunia, naprawdę cudo. Ciotka, Rabib to inteligentny chłopak i da sobie wszystko przetłumaczyć. Bedzie dobrze! Quote
Niewiasta_21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Dziewczyny, Hania pisze: Mam prośbę. Zastanówcie się prosze, czy ten dla rabbiego jest rzeczywiście dobr, bo koleżanki z Fundacji niemieckiej chcą po niego przyjechać do Łodzi. Powiedziałam im , że dom dla niego jest, ale może tam byłby lepszy. Czekają na niego. Podjęli ogromny wysiłek aby mu pomóc. Muszę dac odpowiedź już dziś bądź jutro rano. Czekają. Są gotowi go zabrac. Tam nie miałby kojca,biegał by wolno. Dzisiaj Hania musi dac odpowiedź,wypowiedźcie sie prosze,jesli nie,same podejmiemy decyzje. Quote
Recommended Posts