Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AlaNowak'][CENTER][B][SIZE=3]Jest tu ktoś z okolicy Katowic, kto miaby miejsce dla jednej, raczej szczuplej istotki??? Bardzo zaleyz nam na tej wystawie...[/SIZE][/B][/CENTER][/QUOTE]

prosze o kontakt na priv możemy pomóc...

Posted

[quote name='basia bonnie']Ok, super! :) A jest może w necie plan o jakiej godzinie jaka rasa?[/quote]
Jest plan,ale bez godzin - tylko kolejność oceniania na poszczególnych ringach...
[url]http://www.foksterier.pl/bb/indexkatalogu.htm[/url] ==> "Plan sędziowania" w menu

Posted

Lojalnie informuję, że w Ustroniu od wczoraj rana, prawie nieprzerwanie LEJE. Co prawda na jutro zapowiadaja poprawe pogody ale mokro pewno będzie nadal!

Posted

[quote name='panienkabubu']Nad nami CZARNE chmury. Będzie wesoło :evil_lol:
ech a w przerwie między oceną a finałem chciałam się poopalać :evil_lol:[/quote]
zawsze możesz w tym czasie poszukać solarium :evil_lol:

Posted

Będę prosiła o foty :

[quote]
[FONT=Verdana]FCI 231 - Spaniel tybetański - Tibetan Spaniel[/FONT]

[FONT=Verdana]Psy - Rüden[/FONT]

[FONT=Verdana]Klasa pośrednia - Mittelklasse[/FONT]

[FONT=Verdana]867. FOLOW Bohemia Maestro, czarne, 05.11.2006, CMKU/TS/884/06 (Yotisha's JHIWAS BOY-AFRA Bohemia Maestro), hod. Lešek Król, wł. Lešek Król[/FONT]

[FONT=Verdana]Suki - Hündinnen[/FONT]

[FONT=Verdana]Klasa młodzieży - Jugendklasse[/FONT]

[FONT=Verdana]868. GRACY Bohemia Maestro, sobolowe, [B]08.09.2007[/B], CMKU/TS/993/07 (ACHTAJ Bohemia Maestro-Yotisha's SURPRICE), hod. Lešek Król, wł. Lešek Król[/FONT][/quote]

^ Ta suka jest z kwietnia - ale mniejsza..

Posted

Ja tez mopsow nigdzie nie wdzialam! :shake:
Kiniu, a Ciebie chyba widziałam.. byłaś w zielonej bluzce??

ja mam peełno fot, ale też wstawianie zaczne jutro, nogi mi wchodzą do d.... a mam jeszcze iść szaleć na festyn :mdleje:

Posted

Po tej stronie co ja byłam było tragicznie. Ludzie wrzeszczeli żeby sie znizyć itd. Bo sami siedzieli i nie chciało im się wstać. Jeszcze przede mną stali organizatorzy i na fotkach mam ich głowy...