Jogurt Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A do nas potwierdzenie dalej nie doszlo :mad: a wybaczcie wczesne pytanie, ale to jest ten ustron kolo Cieszyna, prawda?? Quote
Marta&Karmen Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Jogurt']A do nas potwierdzenie dalej nie doszlo :mad: a wybaczcie wczesne pytanie, ale to jest ten ustron kolo Cieszyna, prawda??[/quote] Tak, tak:lol: Quote
cockermanka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [B]basia_bonnie [/B]- cockery angielskie wg. planu są zaraz po 10.00 - przed nami są tylko: jeden barbet i dwa amerykany :-) Quote
basia bonnie Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ok, super! :) A jest może w necie plan o jakiej godzinie jaka rasa? Quote
McDzik Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Oni mają w ogóle strone internetową? Wiem, że oddział Bialsko-Biała, ale i tak bez sensu rzeczy w przeglądarce wyskakują... Quote
panienkabubu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [URL]http://www.foksterier.pl/bb/index.htm[/URL] Quote
gidelskie-psy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='AlaNowak'][CENTER][B][SIZE=3]Jest tu ktoś z okolicy Katowic, kto miaby miejsce dla jednej, raczej szczuplej istotki??? Bardzo zaleyz nam na tej wystawie...[/SIZE][/B][/CENTER][/QUOTE] prosze o kontakt na priv możemy pomóc... Quote
cockermanka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='basia bonnie']Ok, super! :) A jest może w necie plan o jakiej godzinie jaka rasa?[/quote] Jest plan,ale bez godzin - tylko kolejność oceniania na poszczególnych ringach... [url]http://www.foksterier.pl/bb/indexkatalogu.htm[/url] ==> "Plan sędziowania" w menu Quote
basia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Lojalnie informuję, że w Ustroniu od wczoraj rana, prawie nieprzerwanie LEJE. Co prawda na jutro zapowiadaja poprawe pogody ale mokro pewno będzie nadal! Quote
AlaNowak Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='gidelski*****']prosze o kontakt na priv możemy pomóc...[/quote] Dziękuję, już wszystko załatwione:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='AlaNowak']Dziękuję, już wszystko załatwione:loveu:[/quote] Czemu ja nie mam takiego szczęścia w znajdowaniu transportu? Quote
Guffi Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Nawet jeśli nie przestanie, i tak tamten teren jest dosyć podmokły:shake: Ale bądźmy dobrej myśli. Quote
panienkabubu Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Nad nami CZARNE chmury. Będzie wesoło :evil_lol: ech a w przerwie między oceną a finałem chciałam się poopalać :evil_lol: Quote
katik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='panienkabubu']Nad nami CZARNE chmury. Będzie wesoło :evil_lol: ech a w przerwie między oceną a finałem chciałam się poopalać :evil_lol:[/quote] zawsze możesz w tym czasie poszukać solarium :evil_lol: Quote
ursus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 eee tam solarium.... tam napewno będą z grilami!! jak co roku.... nadaje się !! Quote
McDzik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Będę prosiła o foty : [quote] [FONT=Verdana]FCI 231 - Spaniel tybetański - Tibetan Spaniel[/FONT] [FONT=Verdana]Psy - Rüden[/FONT] [FONT=Verdana]Klasa pośrednia - Mittelklasse[/FONT] [FONT=Verdana]867. FOLOW Bohemia Maestro, czarne, 05.11.2006, CMKU/TS/884/06 (Yotisha's JHIWAS BOY-AFRA Bohemia Maestro), hod. Lešek Król, wł. Lešek Król[/FONT] [FONT=Verdana]Suki - Hündinnen[/FONT] [FONT=Verdana]Klasa młodzieży - Jugendklasse[/FONT] [FONT=Verdana]868. GRACY Bohemia Maestro, sobolowe, [B]08.09.2007[/B], CMKU/TS/993/07 (ACHTAJ Bohemia Maestro-Yotisha's SURPRICE), hod. Lešek Król, wł. Lešek Król[/FONT][/quote] ^ Ta suka jest z kwietnia - ale mniejsza.. Quote
Kinia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ja już w domu;) Mam duuużo zdjęć;) Jutro zacznę wstawiać. Quote
Pugsy Malone Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [B]Kinia[/B], dlaczego dopiero jutro?:mad:Masz mopsy?:razz: Quote
Kinia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ups, ani jednego mopsa nie widziałam! Chociaż napewno były:( Rozglądałam się i nic;( Zdjęcia jutro bo nie chce mi się obrabiać... Quote
basia bonnie Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ja tez mopsow nigdzie nie wdzialam! :shake: Kiniu, a Ciebie chyba widziałam.. byłaś w zielonej bluzce?? ja mam peełno fot, ale też wstawianie zaczne jutro, nogi mi wchodzą do d.... a mam jeszcze iść szaleć na festyn :mdleje: Quote
Kinia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Tak byłam w zielonej koszulce;) Trzeba było zagadać ja Cię nie widziałam. Nogi też mnie bolą, a pies chce iść na spacer. Quote
basia bonnie Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ja Cię widziałam jak fociłaś MP, ale ja stałam po drugiej stronie:( i potem zeszło sie tyle ludzi że nie było szans tam przejść :shake: Quote
Kinia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Po tej stronie co ja byłam było tragicznie. Ludzie wrzeszczeli żeby sie znizyć itd. Bo sami siedzieli i nie chciało im się wstać. Jeszcze przede mną stali organizatorzy i na fotkach mam ich głowy... Quote
Recommended Posts