Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja sunia tak ze trzy tygodnie temy skończyła pierwszą cieczke - jakiś czas temu zauważyłam u niej że znowu sie zaczyna - a dzisiaj zaczęła krwawić ponownie - czy ktos spotkał sie z takim przypadkiem? czy ta druga cieczka jest taka sama jak poprzednio? czy sunia może zaciązyć? juz nie wiem co robić - niedawno przywiozłam od dziadków mojego psa - czy znowu musze je rozdzielic...jeżeli ktoś miał podobny "problem" to prosze napiszcie - ale i tak dzisiaj popołódniu bede dzwonić do weta..

pozdrawiam

Posted

Zadzwoń do weta. Wydaje mi się, że z tymi pierwszymi cieczkami tak może być. Mojej suni to się nie przydarzyło, ale jej siostrze z miotu tak.

A potem już wszystko było u niej normalnie. Tzn. następne cieczki są regularnie.

Posted

hej,

weta pewnie będziesz musiała odwiedzić. moja sunia też miała niedawno 1. cieczkę i trochę jej się po tej cieczce rozregulowała gospodarka hormonalna, psy znów uznają ją za atrakcyjną, ma dość spore cycki których dostała po cieczce i ma powiększony srom. jak ostatnio byłem u weta to powiedział mi, że takie rzeczy się zdarzają, a niektóre suki mają 2. cieczkę krótko po pierwszej, co wiąże się właśnie z jakimiś problemami hormonalnymi.

Posted

no i byłam - wetka powiedziała że poprostu ta pierwsza cieczka była troche byle jaka i teraz jest ta - a w piatek sprawdzi czy wszystko już na 100we ok...a zyzia znowu musze eksmitować... :cry: