aniaa Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 moja sunia tak ze trzy tygodnie temy skończyła pierwszą cieczke - jakiś czas temu zauważyłam u niej że znowu sie zaczyna - a dzisiaj zaczęła krwawić ponownie - czy ktos spotkał sie z takim przypadkiem? czy ta druga cieczka jest taka sama jak poprzednio? czy sunia może zaciązyć? juz nie wiem co robić - niedawno przywiozłam od dziadków mojego psa - czy znowu musze je rozdzielic...jeżeli ktoś miał podobny "problem" to prosze napiszcie - ale i tak dzisiaj popołódniu bede dzwonić do weta.. pozdrawiam Quote
adda Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Zadzwoń do weta. Wydaje mi się, że z tymi pierwszymi cieczkami tak może być. Mojej suni to się nie przydarzyło, ale jej siostrze z miotu tak. A potem już wszystko było u niej normalnie. Tzn. następne cieczki są regularnie. Quote
Flaire Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Koniecznie do weat, bo to moga byc objawy ropomacicza... Quote
1konsul Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 hej, weta pewnie będziesz musiała odwiedzić. moja sunia też miała niedawno 1. cieczkę i trochę jej się po tej cieczce rozregulowała gospodarka hormonalna, psy znów uznają ją za atrakcyjną, ma dość spore cycki których dostała po cieczce i ma powiększony srom. jak ostatnio byłem u weta to powiedział mi, że takie rzeczy się zdarzają, a niektóre suki mają 2. cieczkę krótko po pierwszej, co wiąże się właśnie z jakimiś problemami hormonalnymi. Quote
aniaa Posted April 28, 2004 Author Posted April 28, 2004 no i byłam - wetka powiedziała że poprostu ta pierwsza cieczka była troche byle jaka i teraz jest ta - a w piatek sprawdzi czy wszystko już na 100we ok...a zyzia znowu musze eksmitować... :cry: Quote
Recommended Posts