Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aleb']Cudowne zdjęcia! :mdleje:
Masz urodzonego modela :loveu:[/QUOTE]

dzieki:)

[quote name='Justa']ja chcę kota :placz:

zdjęcia miodzioooo :loveu:[/QUOTE]

tu tez dzieki:cool3:

a kota to sobie w lesie znajdz:errrr::roflt:
Ja tez chcialbym miec przynajmniej jednego kota i kilka psow:loveu:

Posted

Ale tu sie slicznie zrobilo :loveu: - SUPER fotki :loveu:, no i wodna Samba - rewela :multi:

moje olbrzymy tez uwielbiaja plywac, a Bangitos to najlepiej jak najdalej od wody, umoczy stopki i to by bylo na tyle :evil_lol:.

Posted

[quote name='Bursztynka13']Ja miałam już jednego kotka "znad rzeki", jakieś bachory chciały go utopić. Miałam go dwa tygodnie, leczyłam go (a raczej mój wet;)) na koci katar. Niestety umarł:-([/QUOTE]

tacy sa ludzie.. :/
[quote name='betty_labrador']hahaha widze ze TY, Justa i ja mamy bardzo podobne merytorycznie avatarki :diabloti: czysty przypadek? :P[/QUOTE]

TAK:diabloti::eviltong:

[quote name='Ka-Vanga']Ale tu sie slicznie zrobilo :loveu: - SUPER fotki :loveu:, no i wodna Samba - rewela :multi:

moje olbrzymy tez uwielbiaja plywac, a Bangitos to najlepiej jak najdalej od wody, umoczy stopki i to by bylo na tyle :evil_lol:.[/QUOTE]

o i jeszcze Tobie sie tu spodobalo:p My z Samba juz coraz glebiej do wody wchodzimy;)

Posted

znalazlem jeszcze 3 zalegle zdjecia gdy bylem z Samba na rowerze:cool3:

[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/lipiec/IMG_4643x800.jpg[/IMG]

[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/lipiec/IMG_4645x800.jpg[/IMG]

[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/lipiec/IMG_4648x800.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='malawaszka']Samba ma rzadko jęzor na wierzchu czy mi się tylko tak wydaje?:lol:[/QUOTE]

na zdjeciach chyba dosc rzadko ma wywalony jezor, ale na spacerach nie zauwazylem zadnych anomalii,uzywa go zgodnie z przeznaczeniem:lol:

[quote name='Tinka:)']Samba jest, rower jest, a gdzie ty? : P[/QUOTE]

robie zdjecia, jak widac:diabloti:

Posted

[quote name='łapeczek']witamy sie ;]
i zapraszamy[/QUOTE]
hej;)
[quote name='Tinka:)']ano właśnie problem w tym, że nie widać:diabloti:[/QUOTE]

jak to nie?:mad: przyjrzyj sie:diabloti:

[quote name='Justa']heeeej :loveu:

co tak mało fot? :diabloti:

mogę prosić Galiny rysunek w dużym formacie na maila? [email][email protected][/email][/QUOTE]

heeeej:) Nie mam ostatnio weny do jakichkolwiek zdjec. Jak przyjdzie, to i zdjecia beda:cool3: Wczoraj pojechalismy do resto i po drodze byly takie piekne widoki, a ja oczywiscie apartu nie wzialem:mdleje: ale jeszcze bedzie okazja. Jutro pewnie gdzies pojade na wyzyny:)
Tu gdzie jestem we francji w byle wsi maja tor do agility i to w roznych konfiguracjach, a u mnie brak..
Rysunek wysle jak podpisze, bo zapomnialem to zrobic;)

Posted

no wiesz co, nie zauwazyles mojego przywitania :eviltong: :evil_lol:

[quote name='LeCoyotte']Tu gdzie jestem we francji w byle wsi maja tor do agility i to w roznych konfiguracjach, a u mnie brak..
Rysunek wysle jak podpisze, bo zapomnialem to zrobic;)[/quote]

bo Ty nie mieszkasz w byle wsi po prostu :evil_lol:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']no wiesz co, nie zauwazyles mojego przywitania :eviltong: :evil_lol:

[COLOR="Red"][B]a rzeczywiscie:mdleje: skryl sie gdzies ten post niedobry:mad:[/B][/COLOR]

bo Ty nie mieszkasz w byle wsi po prostu :evil_lol:[/QUOTE]

Bry:)
racja:diabloti: