betty_labrador Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 to jest model siostry Kojota :P bardzo podobny do mojej kiciusi bialej :loveu: Quote
Justa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ja chcę kota :placz: zdjęcia miodzioooo :loveu: Quote
Bursztynka13 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ale ładny kotek:loveu: ja mam niebieskiego persa;) Quote
betty_labrador Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ja chcialam kota to sobie znalazłam w lesie :diabloti: nic prostszego :D Quote
LeCoyotte Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='aleb']Cudowne zdjęcia! :mdleje: Masz urodzonego modela :loveu:[/QUOTE] dzieki:) [quote name='Justa']ja chcę kota :placz: zdjęcia miodzioooo :loveu:[/QUOTE] tu tez dzieki:cool3: a kota to sobie w lesie znajdz:errrr::roflt: Ja tez chcialbym miec przynajmniej jednego kota i kilka psow:loveu: Quote
Bursztynka13 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ja miałam już jednego kotka "znad rzeki", jakieś bachory chciały go utopić. Miałam go dwa tygodnie, leczyłam go (a raczej mój wet;)) na koci katar. Niestety umarł:-( Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ale tu sie slicznie zrobilo :loveu: - SUPER fotki :loveu:, no i wodna Samba - rewela :multi: moje olbrzymy tez uwielbiaja plywac, a Bangitos to najlepiej jak najdalej od wody, umoczy stopki i to by bylo na tyle :evil_lol:. Quote
betty_labrador Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 hahaha widze ze TY, Justa i ja mamy bardzo podobne merytorycznie avatarki :diabloti: czysty przypadek? :P Quote
LeCoyotte Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Bursztynka13']Ja miałam już jednego kotka "znad rzeki", jakieś bachory chciały go utopić. Miałam go dwa tygodnie, leczyłam go (a raczej mój wet;)) na koci katar. Niestety umarł:-([/QUOTE] tacy sa ludzie.. :/ [quote name='betty_labrador']hahaha widze ze TY, Justa i ja mamy bardzo podobne merytorycznie avatarki :diabloti: czysty przypadek? :P[/QUOTE] TAK:diabloti::eviltong: [quote name='Ka-Vanga']Ale tu sie slicznie zrobilo :loveu: - SUPER fotki :loveu:, no i wodna Samba - rewela :multi: moje olbrzymy tez uwielbiaja plywac, a Bangitos to najlepiej jak najdalej od wody, umoczy stopki i to by bylo na tyle :evil_lol:.[/QUOTE] o i jeszcze Tobie sie tu spodobalo:p My z Samba juz coraz glebiej do wody wchodzimy;) Quote
LeCoyotte Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 znalazlem jeszcze 3 zalegle zdjecia gdy bylem z Samba na rowerze:cool3: [IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/lipiec/IMG_4643x800.jpg[/IMG] [IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/lipiec/IMG_4645x800.jpg[/IMG] [IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/lipiec/IMG_4648x800.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Samba jest, rower jest, a gdzie ty? : P Quote
ariss Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [url]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/fr/PICT5687x800.jpg[/url] klimatyczne:loveu:lubie takie zdjęcia:lol: Quote
Bursztynka13 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No faktycznie:) ładne zdjęcia. Samba ślicznie wyszła na tych promieniach słońca:razz: Quote
malawaszka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Samba ma rzadko jęzor na wierzchu czy mi się tylko tak wydaje?:lol: Quote
LeCoyotte Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='malawaszka']Samba ma rzadko jęzor na wierzchu czy mi się tylko tak wydaje?:lol:[/QUOTE] na zdjeciach chyba dosc rzadko ma wywalony jezor, ale na spacerach nie zauwazylem zadnych anomalii,uzywa go zgodnie z przeznaczeniem:lol: [quote name='Tinka:)']Samba jest, rower jest, a gdzie ty? : P[/QUOTE] robie zdjecia, jak widac:diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='LeCoyotte'] robie zdjecia, jak widac:diabloti:[/quote] ano właśnie problem w tym, że nie widać:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 hehe faktycznie nic nie widac zeby ktos tu robil zdiecia ;p Quote
Justa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 heeeej :loveu: co tak mało fot? :diabloti: mogę prosić Galiny rysunek w dużym formacie na maila? [email][email protected][/email] Quote
LeCoyotte Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek']witamy sie ;] i zapraszamy[/QUOTE] hej;) [quote name='Tinka:)']ano właśnie problem w tym, że nie widać:diabloti:[/QUOTE] jak to nie?:mad: przyjrzyj sie:diabloti: [quote name='Justa']heeeej :loveu: co tak mało fot? :diabloti: mogę prosić Galiny rysunek w dużym formacie na maila? [email][email protected][/email][/QUOTE] heeeej:) Nie mam ostatnio weny do jakichkolwiek zdjec. Jak przyjdzie, to i zdjecia beda:cool3: Wczoraj pojechalismy do resto i po drodze byly takie piekne widoki, a ja oczywiscie apartu nie wzialem:mdleje: ale jeszcze bedzie okazja. Jutro pewnie gdzies pojade na wyzyny:) Tu gdzie jestem we francji w byle wsi maja tor do agility i to w roznych konfiguracjach, a u mnie brak.. Rysunek wysle jak podpisze, bo zapomnialem to zrobic;) Quote
Ka-Vanga Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 no wiesz co, nie zauwazyles mojego przywitania :eviltong: :evil_lol: [quote name='LeCoyotte']Tu gdzie jestem we francji w byle wsi maja tor do agility i to w roznych konfiguracjach, a u mnie brak.. Rysunek wysle jak podpisze, bo zapomnialem to zrobic;)[/quote] bo Ty nie mieszkasz w byle wsi po prostu :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Ka-Vanga']no wiesz co, nie zauwazyles mojego przywitania :eviltong: :evil_lol: [COLOR="Red"][B]a rzeczywiscie:mdleje: skryl sie gdzies ten post niedobry:mad:[/B][/COLOR] bo Ty nie mieszkasz w byle wsi po prostu :evil_lol:[/QUOTE] Bry:) racja:diabloti: Quote
Recommended Posts